elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 VÖHÖLÖLÖLÖLRELOLOYHELOELOE diye bagır, biz anlarız. Ama aynen boyle, cunku baska bir takım dıs mihraklar VÖHÖRÖLÖLÖLRELOLOYHELOELOE diye bagıranları kacırıyor dikkatli olmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nerde lean bu pati alemi die bağır biz direk atlarz :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ben de Mersin'den arkadaşımla İstanbul'da olacağım o tarihte. Halen yer var mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 var hocam gelin siz ya :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 pizzahutı arayıp yer ayırtalım hatta üst katı kapattırlaım[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yer: taksim (burger king önü) tarih: 15.07.2005 saat: 14:00 kesin gelecekler: lexius spidee hymnofsnuk trgdy sturm ucanadam sheref hellspe + misafiri bellow obacan fastreload elvyn mandoo khas freeedom zaugnakhaldun s1x0ms McsPeyn belki gelecekler: poibra solonor selamon[signature][hline]trgdy 12 Kasım 2004 tarihinde demiş ki: uzerime dusmustu ben arkama dondugum anda ilk gordugum sey yesil gozleri oldu ondan sonra eve kostum patide bu topici actım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sorry yanlış yere attım![signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- ödü varsa düşmanın meydan açık hazırız;bu toprakta biz doğduk,biz yaşadık,biz varız. [Bu mesaj madjai tarafından 09 Temmuz 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 TOPLAŞIK PATİ GÜÇLÜ PATİ diye bağıracam!!! bu araad istiklal caddesinin girşindeki burger king değil mi?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: khas, 09 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: TOPLAŞIK PATİ GÜÇLÜ PATİ diye bağıracam!!! bu araad istiklal caddesinin girşindeki burger king değil mi? evet o[signature][hline]trgdy 12 Kasım 2004 tarihinde demiş ki: uzerime dusmustu ben arkama dondugum anda ilk gordugum sey yesil gozleri oldu ondan sonra eve kostum patide bu topici actım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 evet bu seferki pizza hedesine Chem gelmediği için paticik tabelasıyla ben gelmeyi düşünüyorum :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eühe harbi biri tabela getirsin güzel olur =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yanlis insan topluluguna gittiginizi dusunsenize nekadar rezil pati- beyler paticik seysimi xxx-nediyosun lan ne patisi oha nekadar rezil bisey gizli sifremiz fln olsun hepimiz yakalarimiza kirmizi karanfil fln takalm yaa[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Saatiniz kaç diye soralim :P[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 paticiği bırakmış olanlar hala gelebiliyorlar mı? :/[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bu arada gercekten tabela getirmiyceksiniz dimi?[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hehe getirip getirmeyeceğimi görürsünüz :D[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya arkaşdalar buluşmaya gelcek olanların elinde elinde linux debian yada slackware olan varmı?? varsa pm yada msnden bi not bırakabilirseniz über olur[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: khas, 09 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: TOPLAŞIK PATİ GÜÇLÜ PATİ diye bağıracam!!! bu araad istiklal caddesinin girşindeki burger king değil mi? Bari kolektif yap o toplasıgı da bi karizmamız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: fastreload, 11 Temmuz 2005 02:38 tarihinde demiş ki: ya arkaşdalar buluşmaya gelcek olanların elinde elinde linux debian yada slackware olan varmı?? mandrake var kesmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 @elvyn: mandrake olur aslında ama mandrake dandik diyolar hep ondan patiden araştırdım önce debian sora slackware geçin diyo herkes. wala bende knoppix vardı eski baya kurunca kendimi yeni pc almış newbieler gibi hissettim bi süre öyle gitcek ama örencez. bulamazsak mandrake de olur niye olmasın[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bir ara uğrarım belki. çok kişi olmuşsunuz bravo bizim zamanızda nie böle deildi ya,toplanlım dioruz,hep aynı kiş,ler,peeh.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: fastreload, 11 Temmuz 2005 04:22 tarihinde demiş ki: @elvyn: mandrake olur aslında ama mandrake dandik diyolar hep ondan patiden araştırdım önce debian sora slackware geçin diyo herkes. wala bende knoppix vardı eski baya kurunca kendimi yeni pc almış newbieler gibi hissettim bi süre öyle gitcek ama örencez. bulamazsak mandrake de olur niye olmasın Valla herkes Mandrake oneriyor eheh. Mandrak guzeldir hem baslangıc icin de iyidir. Cdyi bulursam getiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Aha ballısın buldum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben de geliom[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gel :D[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar