Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 liseler arası basket turnuvasında ataköy lisesi ile maç yapıyoruz başa baş gidiyor herifler sert oynuyo hakem görmüyo fln kolum çizik içinde kaldıydı feci gazım atış yapıcam faul oldu geçtim serbest atışa bizim pivot eleman ülker de oynuyo hehe hayvan gibi 195 boyunda 100 kilo fln ben ozamanlar 170 72 kiloyum kaçırırsan yerim seni fln dedi geyigine ama ciddi böle hehe 2 sinide deliksiz sokmuştum lol[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Orta okulda yan sınıfla maç yapıyoduk,adamlara acaip gıcıgız yannız cok sert geciyo mac falan,son atakta yarı sahadan atmıstım balık bi sekilde deliksiz girmisti ve kazanmıstık :)İlginç bi andı[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Lise dönemlerinde boş derslerde falan Voleybol oynayacak mekan/adam olmadığı için bastekbol ile vakit geçiriyordum. Lise sonda bi gaz yaptık hadi milletle maç falan yapalım diye başka bi okulun okul takımını ( çankaya lisesi okul takımı) ayarladık gittik işte. Hepsi besili çıkmıştı arkadaşların ( oyun kurucuları ile benim boyum aynıydı 1.85) :) Pivotları 2.05 boyunda bi eleman bende bizim takımın pivotuyum bunlar ağırdan çakıyolar bize yine bi hücüm oldu böeeh diye uzun eleman üstüme zıplayıp potaya topu bıraktı bende zıplayıp voleybol oynar gibi smaç basmıştım topa top adamın kafasına çarpıp basket olmuştu. Sonrasında bizim takım ikiye bölündü "oha süper lan aehaueah" diyenler ve " hay ben senin öküz voleybol oynamıyoruz basket oynuyoruz" diyenler olarak :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 su an almanyadayim hem almanca oorenmek hemde tatil amaciyla berline geldim neese... bgn parkta dedim hadi basket shasina ineyim oynarim fln dedm tabii sasirdim sanki amerikada sokak basketbol sahalari gibi bi okzenci oradaydi bnde tabii bi hayecan neese cift pota maca basladik 16 olan kazaniodu mac sayis bizm icindi tam pota altinda tpou kaptik hani turkiyede bi terim wardir ya oro... sayisi neese bn de simdi yapmiim dedm we 3 saniyenin disina ciktim bn nerden bileim adamlarada boole bi aliskanliin olmadiini nie atmadin gibilerinden millet bairiken bnde durumdan siyrilmak icin bi fey hareketi yapip fade away attim ve atis girdi herkez oo fln derken takim arkadaslari pardon bunu yapcaani bilmiodk dediler o an gercekten sperdi[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sınıf maçı: karşı taraftaki bir oyuncu (ki kendisi genç milli takımda oynamaktadır.) kişisel show yaparaktan bizim bütün sınıfı eze eze oynamaktadır. ben de 3-4 numara oynuyordum. aslında dış atışlarıma çok güvenirim. fakat o gün pota altından bile kaçırdım. her neyse gelelim harekete ; ikinci periyotun son 10 saniyesi, top elime baseline'ın oralarda geçti. tüm arkadaşlarım savunmaya takılmıştı, ne yapacağımı bilemez halde sıyrıldım sıyrıldım ve serbest atış çizgisine geldim. scoreboard'da 5 sn yi gösteriyordu. arkamda az önce bahsettiğim eleman vardı. işte tam o sırada serbest atış çizgisinden hook shot salladım ve hiçbir şeye değmeden girdi. tribünden yükselen owww sesi ve alkışlar. resmen beat the buzzer yaptım yahuu..[signature][hline]Hangimiz biraz şey değiliz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bizim takımla izmire maça gittik oynayacağımız takım karşıyaka çıktık nese maça ben genelde 40 dakka oynarım ama o gün hoca herkes bu heyecanı yaşasın die yedeklerede baya şans tanıdı karşımızda 4 tane genç milli adam var neyse ben 25 dakka falan oynadım 35 sayı atmışım bizim takımdaki bazı palelerde a işte milli takımın kaptanı aa işte o çocuk diyip duruyo bende merak ettim bilmem öyle kaptan falan kim le kaptan süper oyuncu dedim aha bak abi şu çocuk dediler bi baktım 25 dakkada üstünden 35 sayı attığım çocuk meğer beni savunan oymuş o günden sonra anladımki BASKETBOLCU OLMAK ZOR DEĞİL MİLLİ TAKIMDA OYNAMAKTA YETERKİ SANA Bİ ŞANS VERSİNLER ONLARDA BİZ GİBİ FARKLI DEĞİLLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 unutamadığım çok hareketim var da özellikle bazı günler inanılmaz şut yüzdesiyle oynuyorum gerek iç gerek dış.... İşte o zaman ben bu iş için yaratılmışım diyorum....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu sene sınıf turnuvasındayız.Bizimkilere fena sıkıştırma yapıyolar ben de gardım pas verecek kimse bulamadım 24 saniye doluyordu.Orta sahanın sağ köşesine doğru bir adım attım kareem abdul gibi hook shot ı bir sallamışım panyalı çat diye bi girdi millet kendini yere attı oha balın bu kadarı diye ki benim hook shotlarım iyidir dengelidir ama orta sahadan atınca kafayı yemişlerdi.Ondan sonraki atakta kaçırdılar filan bizimki attı.Sonra onlar da attı.Ondan sonraki atak ben orta sahadan ikinci hook u da gönderince(zaten 24 sayı öndeydik) karşı takımın yıldız oyuncusu( :) ) beden hocasına gidip "Hocam bırakıyoruz ya!" diyip sahayı terketmişti.Unutamıyorum.Tabi bunun haricinde çok güzel alley-oop larım da olmuştur ters mers :D[signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tarih : 20 Nisan 2004 lise son artık oss ye tam 2 ay da kaldı /oss :20 haziran ) bos tabi hersey ogle tatili basket oynayalım dedik neyse oynuyoruz bı 10 dk gecti tek pota arkadas turnukıye gırdı bende blok koyma hevesıyle zıııpplladdımm ve yere ındıgımde artık hıc bısey eskısı gıbı olmıyacaktı cunku sol bılegımın ustundende donmustum oyle dusmustum yere apar topar hastaneye gittik bilegim 2 taraftanda kırılmıstı tutan hıcbısey yoktu amelıyata gırdım platin konuldu falan filan :) heh valla herhalde tek anım olarak kalcak artık zıplamaya acaıp korkuyorum bide bunun oss ye 2 ay kala olması acaıp koydu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: jacabo, 12 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: tarih : 20 Nisan 2004 lise son artık oss ye tam 2 ay da kaldı /oss :20 haziran ) bos tabi hersey ogle tatili basket oynayalım dedik neyse oynuyoruz bı 10 dk gecti tek pota arkadas turnukıye gırdı bende blok koyma hevesıyle zıııpplladdımm ve yere ındıgımde artık hıc bısey eskısı gıbı olmıyacaktı cunku sol bılegımın ustundende donmustum oyle dusmustum yere apar topar hastaneye gittik bilegim 2 taraftanda kırılmıstı tutan hıcbısey yoktu amelıyata gırdım platin konuldu falan filan :) heh valla herhalde tek anım olarak kalcak artık zıplamaya acaıp korkuyorum bide bunun oss ye 2 ay kala olması acaıp koydu hatırlıyorum ya forumlara girdin hep deli danalar gibin ağlamaklıydın dışarı çıkamıyorum diye. :D[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: insight, 22 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki: Bu arada şampiyonadan haberi olan varmı kim şampiyon oldu bu sene!? Tuborg şampiyon oldu . final maçı süperdi son saniyede tuborgun pivotu ülkerli elemanın topunu blokladı öyle kazandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben en fazla ters turnike atabiliyorum ve çok seviyorum (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yaptıgım en guzel haraket ozgurluk parkında ucluk cızgısının orda topla beraber drıblınge basladım ve serbest atıs cızgısınden zıpladım 2 kısının ustunden turnıke yı bıraktım mıllet resmen mal oldu hareketten sonra ole kalakaldılar sonra vvaayy,hll ,nası yaptın,gıbı cvp lar geldı.Bende bır sure gogusumu sısırıp dolastım :D[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ortaokul maçlarındayken bir feyk attım seyirciler yedi feyki o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yinam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 benimde hayatımda en sewdiğim(tabi şu anda 14 yaşındayım ama) hareketim uzun kollarım we uzun boyum sayesinde koyduğum bloklarımdı we 2 ay önce mükemmel bir blok koydum ama bu blok ayağımın kırılmasına sebep oldu (yere düştüümde ayağım yan döndü we adamda ayağıma bastı)ama bu asla bidaha blok koymicam anlamına gelmior :)))))[signature][hline]bir kelebeğin kanat çırpması bilinmeyen bir yerde kasırgalara neden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kimsede sana basmaz hani mayınsın ya.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Geçmiş olsun önemli bir sakatlık geçirmişsin.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Lisede sene sonundaki son sinavdan cikip (17 haziran) mac yaptiktan sonra arkadaslarin istegi uzerine (hani kizlarda var hava olsun vs) smac basmak sonra terli ellerle potadan dusmek ve sag ayaktaki 3 tarak kemigini kirmak.. Daha otesi yoktur :)[signature][hline]Never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 okul maçında ; karşı atakta biraz geride kalmıştım karşı takımdada müthiş bir üçlükçü vardı bomboş kaldı ben koştum koştum tam sallarken arkasına elimi soktum ve bum adam şok geçirdi.Daha sonra blok vurduğum topu aldım önümdeki adamı libörs ile geçtim ve ayaklarımı iki yana açarak ginobili gibi karşı takımın pivotunun üstüne binerek sağ elimle smaç bastım. Valla normalde smaç basıyorum blokta koyuyorum ama yani gaza gelmiştim o an.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız... 17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende bikere okul takımı maçında adamın birinin topunu panyeye çarptırmıştım süperdi walla o günden beridir bidaha hiç yapamadım :P bi anda yetenek mi geldi ne[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar