Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Gazetedeki benimki dehil yahu mesajları iyi okumuyosunuz.Onada geçmiş olsun allahtan benimki o kadar ağır değil.Yaralanma yok yani. 6630u olan arkadaşım arkadaşların dediği gibi şans işi her gün telefon patlamıyo yani Tek sorun hayatta her an başımıza bişey gelebileceğini yakınen görmüş oldum =/[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin [Bu mesaj Maedhros tarafından 20 Ağustos 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Aşırı ısınmadan falan mı olmuş ki . Nasıl patlar ya baya bi şans lazım bence patlatmak için .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: -DoruK-, 20 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki: ya şöyle birşey var telefon durduk yere patlıyorsa malın üreticisine dava açılamaz mı fiziksel bi zarar sonucunda? +1 dgru bencede.. ama olayı iice inceleyip kullanıcı hatası var mı falan diye bakarlar. bana sarj makinesi yada pil yan sanayiymis gbi gelio[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Balonlular şaka yapınca uyarılmadan fake damgası yiyip banlanılıyorlar anlamadım ki ben . 2. mesaji akilli ol arkadasim kime ne diyosun seklinde olup siftahi da basina kaza gelmis bir insanin yakiniyla dalga gecme formatinda olunca 7. maddeden hukum giymesi normal.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 katılmıyorum.adamın kimseyle dalga geçtiği yoktu. ayrıca ne diyorsun sen demeside haklıydı.Dikkatli bakın,mesajı atan kullanıcı(konuyu açan) o kişiye cevap vermemişti, başka biriydi cevap veren, fake defol burdah ejeejkekej gibi bir yazıya karşı bende ,sende aynı cevabı verirdin. bu uygulamayı kınıyorum.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Drigeolf, 20 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Virtüoz arkadaşım , o telefon senin kulağında patlasaydı eğer kulağının zarı yırtılır , bütün derin yanar , muhtemelen gözün kör olur , yüzünde estetikle dahi geçirilemeyecek yaralar açılabilirdi . Kısacası olası bir facia'nın eşiğinden dönmüş arkadaşın kız arkadaşı , her tarafı sarılıydı demek böyle bir durumda hoş karşılanmadığı için öyle bir tepki verilmiş , ha doğru mu ? Pek değil ... said: Dreamer, 20 Ağustos 2005 00:02 tarihinde demiş ki: said: Virtuoz, 20 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki: aa ben gördüm haberlerde çok kötüydü her tarafı sarılıydı audhau adam süper bozmaya calısıyor Gereksiz insan çık paticik forumundan ezikk fakee hadi kısh kısh aa ben gördüm haberlerde çok kötüydü her tarafı sarılıydı --eee,bunun nesi dalga geçmek,bende gördüm haberlerde,hertarafı sarılıydı ve hakikaten çok kötüydü. Arkadaşın cevabı: audhau adam süper bozmaya calısıyor Gereksiz insan çık paticik forumundan ezikk fakee hadi kısh kısh --bu ne şimdi? ben olsam bende öyle cevap veririm. haksızlık yapıldı o adama ben bunu bilir bunu söylerim.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde edik:mesajı anlaşılır kılmak için -- ekledim kendi yorumlarımın başına. [Bu mesaj Drigeolf tarafından 20 Ağustos 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Noluyo bu adam niye banlanıyor ya? Adamın dalga geçtiği falan yokki?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben ne olduğunu anladım,herkes haklı bu durumda :D moderatörler:arkadaşın fake olduğunu sandılar, çünkü televizyonda o haberin çıktığına inanmıyorulardı ve bunu onun espri amacıyla yazdığını düşündüler. virtüöz:ne olduğunu anlamadı garibim,bi anda insanlar git defol fake pis fake demeye başladılar,oda sinirlendi küfürsüz ama sert bir cevap verdi. gerçek:haber televizyonda hakikaten gösterildi,ben gözlerimle gördüm. sonuç:adamın çok fena günahını aldınız[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2pac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bencede günahını aldınız çünkü doğru bende gördüm tv de gazete de okudum[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ohannas nasıl patlamış o yav[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Voys Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bizim 3310 birliğimiz vardı. rahatsız olduğumuz adamlara aynı anda 5-6 tane 3310 uzatıp radyasyon verırdik, demek artık radyasyonla uzun süreli değil anlık hasarlar veren gruplarda çıktı.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 virtuozzzzzz'un fake user olarak degil, 2. mesajinda huzursuzluk cikartmasindan dolayi banlandigini. pesinden gelen zzzz'lerin de ayni sekilde isyankar tutumdan dolayi ucuruldugunu belirtmek isterim. yeni gelenin biraz edepli olmasi gerekir. 2. postdan kavga cikartmak pek hos olmuyor.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tamamda dela,anlatamadığımız şey adamın cevabında haklı olduğuydu,bence çok fena saçmalıyorsunuz.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Virtuozzzzzz, 20 Ağustos 2005 00:44 tarihinde demiş ki: saolun arkadaşlar siz beni anladınız bitane at gözlüklü insanın kafası çalışmıyor diye ben neden banlanayım? başka bir yetkili gelir umarımda Bu Dela nickli insana gereken cezayı,uyarıyı verir tabi bu adam gene banlıyıcak beni gene yazılarım silinicek ama 2-3 kişi görse ne mutlu bana Beni anlıyan destekliyen herkese teşekkür ederim ha tabii burdaki hakaret yuzunden tekrar banlanacagini belirtmek benim icin de yorucu ve uzucu oluyor. edepli bir sekilde gelmen dilegiyle, tekrar dogusun icin.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Nokia ya dava açılabilir eğer orijinal şarj aleti ise. Nickel metal hidrat pillar özellikle şarj olurken ısınır. Eğer pil güneştede kalmış falansa dahada ısınır. Bu piller şarj olurken hatırladığım kadarıyla içinde oksijen yada hidrojen gazı mı ne birikiyor. Bir yere kadar pil ürettiği gazı soğurabiliyor ama belirli bir ısıdan sonra soğuramamaya başlıyor. Ve pilin kasası hava geçirmez olduğundan içinde acaip basınçlara ulaşıyor. Pil okadar ısındıktan sonra şarjda kalmaya devam ederse sonunda kasası patlıyor herşeye şarapneller ve pilin içindeki asit türü şeyler saçılıyor. Yanlışlar olabilir bilen düzeltsin:) Daha öncede olan birşey bu eheh.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Dela, 20 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Balonlular şaka yapınca uyarılmadan fake damgası yiyip banlanılıyorlar anlamadım ki ben . 2. mesaji akilli ol arkadasim kime ne diyosun seklinde olup siftahi da basina kaza gelmis bir insanin yakiniyla dalga gecme formatinda olunca 7. maddeden hukum giymesi normal. Ben de ilk öyle anladım ama haberlerde yayınlanmış bir şey dalga geçmemiş . Empati yap kendini o insanın yerine koy , yeni bir ortama giriyorsun biri sana balonun olduğu için pis fake kış kış yapıyor . Az bile tepki vermiş kanımca . Edit : Gereksiz insan , ezik sıfatlarını eklemeyi unutmuşum . [signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. [Bu mesaj Xaenin tarafından 20 Ağustos 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Virtuoz, 20 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki: aa ben gördüm haberlerde çok kötüydü her tarafı sarılıydı audhau adam süper bozmaya calısıyor Gereksiz insan çık paticik forumundan ezikk fakee hadi kısh kısh Böyle bir cevabın üzerine,arkadaşın verdiği küfürsüz cevap gayet haklıydı,dela lütfen konuyu bir oku,haksızlık yapıyorsunuz.Bir insanın yeni gelen olması o insanla istediğiniz gibi dalga geçebileceğiniz ve o insanında size karşılık veremeyeceği anlamına gelmez.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Noluyo bu adam niye banlanıyor ya? Adamın dalga geçtiği falan yokki?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben ne olduğunu anladım,herkes haklı bu durumda :D moderatörler:arkadaşın fake olduğunu sandılar, çünkü televizyonda o haberin çıktığına inanmıyorulardı ve bunu onun espri amacıyla yazdığını düşündüler. virtüöz:ne olduğunu anlamadı garibim,bi anda insanlar git defol fake pis fake demeye başladılar,oda sinirlendi küfürsüz ama sert bir cevap verdi. gerçek:haber televizyonda hakikaten gösterildi,ben gözlerimle gördüm. sonuç:adamın çok fena günahını aldınız[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bencede günahını aldınız çünkü doğru bende gördüm tv de gazete de okudum[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ohannas nasıl patlamış o yav[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bizim 3310 birliğimiz vardı. rahatsız olduğumuz adamlara aynı anda 5-6 tane 3310 uzatıp radyasyon verırdik, demek artık radyasyonla uzun süreli değil anlık hasarlar veren gruplarda çıktı.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 virtuozzzzzz'un fake user olarak degil, 2. mesajinda huzursuzluk cikartmasindan dolayi banlandigini. pesinden gelen zzzz'lerin de ayni sekilde isyankar tutumdan dolayi ucuruldugunu belirtmek isterim. yeni gelenin biraz edepli olmasi gerekir. 2. postdan kavga cikartmak pek hos olmuyor.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tamamda dela,anlatamadığımız şey adamın cevabında haklı olduğuydu,bence çok fena saçmalıyorsunuz.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Virtuozzzzzz, 20 Ağustos 2005 00:44 tarihinde demiş ki: saolun arkadaşlar siz beni anladınız bitane at gözlüklü insanın kafası çalışmıyor diye ben neden banlanayım? başka bir yetkili gelir umarımda Bu Dela nickli insana gereken cezayı,uyarıyı verir tabi bu adam gene banlıyıcak beni gene yazılarım silinicek ama 2-3 kişi görse ne mutlu bana Beni anlıyan destekliyen herkese teşekkür ederim ha tabii burdaki hakaret yuzunden tekrar banlanacagini belirtmek benim icin de yorucu ve uzucu oluyor. edepli bir sekilde gelmen dilegiyle, tekrar dogusun icin.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Nokia ya dava açılabilir eğer orijinal şarj aleti ise. Nickel metal hidrat pillar özellikle şarj olurken ısınır. Eğer pil güneştede kalmış falansa dahada ısınır. Bu piller şarj olurken hatırladığım kadarıyla içinde oksijen yada hidrojen gazı mı ne birikiyor. Bir yere kadar pil ürettiği gazı soğurabiliyor ama belirli bir ısıdan sonra soğuramamaya başlıyor. Ve pilin kasası hava geçirmez olduğundan içinde acaip basınçlara ulaşıyor. Pil okadar ısındıktan sonra şarjda kalmaya devam ederse sonunda kasası patlıyor herşeye şarapneller ve pilin içindeki asit türü şeyler saçılıyor. Yanlışlar olabilir bilen düzeltsin:) Daha öncede olan birşey bu eheh.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Dela, 20 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Balonlular şaka yapınca uyarılmadan fake damgası yiyip banlanılıyorlar anlamadım ki ben . 2. mesaji akilli ol arkadasim kime ne diyosun seklinde olup siftahi da basina kaza gelmis bir insanin yakiniyla dalga gecme formatinda olunca 7. maddeden hukum giymesi normal. Ben de ilk öyle anladım ama haberlerde yayınlanmış bir şey dalga geçmemiş . Empati yap kendini o insanın yerine koy , yeni bir ortama giriyorsun biri sana balonun olduğu için pis fake kış kış yapıyor . Az bile tepki vermiş kanımca . Edit : Gereksiz insan , ezik sıfatlarını eklemeyi unutmuşum . [signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. [Bu mesaj Xaenin tarafından 20 Ağustos 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Virtuoz, 20 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki: aa ben gördüm haberlerde çok kötüydü her tarafı sarılıydı audhau adam süper bozmaya calısıyor Gereksiz insan çık paticik forumundan ezikk fakee hadi kısh kısh Böyle bir cevabın üzerine,arkadaşın verdiği küfürsüz cevap gayet haklıydı,dela lütfen konuyu bir oku,haksızlık yapıyorsunuz.Bir insanın yeni gelen olması o insanla istediğiniz gibi dalga geçebileceğiniz ve o insanında size karşılık veremeyeceği anlamına gelmez.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 uh, benim telefon da ozellikle kizil otesini acik biraktigimda asiri sicakliklara ulasiyor. sakata gelmesek bari.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 zaten NI-MH pilleri şarj eden kaliteli sistemlerin üzerinde özel bir bantı vardır bu bantı pilin etrafına sararsın pil aşırı sıcaklıklara ulaşırsa şarj durur:) nokia buna gerek görmemiş.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sen birisini durduk yerde banlarsan,oda sana at gözlüklü der,bu onun en doğal hakkı.birini banlamadan önce UYARMAK gerekir.adam küfür ETMEMİŞ,sadece sinirden dolayı ağır bir laf etmiş. ve bencede şu an at gözlüğüyle bakıyorsun,empati yapmıyorsun.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 patlayan sipgar vardı zamanında[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Teknoloji ilerliyor tabi , tahribat gücünü en yükseğe çıkarıyorlar yavaştan . Patlayan pantolon çıkar yakında .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 00:55 tarihinde demiş ki: said: Dela, 20 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Balonlular şaka yapınca uyarılmadan fake damgası yiyip banlanılıyorlar anlamadım ki ben . 2. mesaji akilli ol arkadasim kime ne diyosun seklinde olup siftahi da basina kaza gelmis bir insanin yakiniyla dalga gecme formatinda olunca 7. maddeden hukum giymesi normal. Ben de ilk öyle anladım ama haberlerde yayınlanmış bir şey dalga geçmemiş . Empati yap kendini o insanın yerine koy , yeni bir ortama giriyorsun biri sana balonun olduğu için pis fake kış kış yapıyor . Az bile tepki vermiş kanımca . Edit : Gereksiz insan , ezik sıfatlarını eklemeyi unutmuşum . +1 Ben olsam daha ağır tepki verirdim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hadi ya benim kardeşim bahsediyodu bu akşam kızın teki şarj ederken telefon patlamış diodu ben de heralde bozuldu elinde patladı deyimiyle kullandılar bu da anlamadı demiştim cidden gerçekmiş ha geçmiş olsun arkadaşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçmiş olsun. nokia'dan bir kere daha şaşılmaması gerektiği ortada bence. gerçi bu tarz olaylarda telefon üreticilerinden daha çok yan sanayi ürünlerinin kullanılması olayları tetikliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar