Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayrı sehirlerde ask...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olur ama çok zor olur ya.. ben aynı şehirlerde ama farklı ilçede olunca bile kötü oluyorum böyle her zaman yanımda olamıyor sonuçta.. ama insan sevince katlanır[signature][hline]This feeling inside me finally found my love, I've finally broke free..
Mesaj tarihi:
ben internetten tanışıp görüşmeden sadece konuşarak aşık olanlara inanmıyorum çok üzgünüm gülesim geliyor sadece.
amaaaaa eğer sevgilinle normal şartlar altından tanıştıysan && onun başka şehirden olduğunu öğrendiysen ya da sevgilin taşındıysa yürütülebilir bence ama gerçekten dokunmak gülmesini görmek öpüşmek sarılmak yüzyüze konuşmak bunlar insanların yapması gereken şeyler bence...
ama msndeyken aşık oldum diyenlere inanmıyorum. çok yakın bir kız arkadaşım polonyalı sevgilisine *internetten aşık oldu* NY'a taşındı ilk aylar süperdi sonra 3 yıldır tanımasına rağmen onu gerşekten tanımadağını öğrendi && tanıyınca nefret etti yani kısacası tanmadan aşık olunmaz intertten tanıyabileceğimize inanmıyorum karamsar diyebilirsiniz ama böyle bence =)[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
Topici tamamen okumadim ama tanidigim biri yaklasik 5 yildir farkli sehirde olan sevgilisiyle cikiyor ve seneye evlenecekler.
Biri istanbul biri afyon .. =) Ama gerçekten çok zor bir olay gerçekten asik olanlar ba$arabilir sadece ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 29 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
said:
_gZm_, 29 Temmuz 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
ayrı sehırlerde ask yasanır mı yasanmaz mı?

fıkırlerınızı soylersenız cok ıyı olur:)

yaşanıyor hele msn fln varsa çok ii gidiyor ama kışları kötü oluyor brz

web camdan sarılıp öpebiliomusun :)

sadece msn le nasıl olur abi şaka mı yapıosun :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
bizim lisedeyken çıkan hatta şamata sayfalarında boy boy kalpli çerçeveli resimleri olan çiftlerin büyük aşkları oukllar yüzünde bozuldu hep..

öyle uzaktan olmaz bu işler insan sevdiğini yanında ister..[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
vallah 2 sene önce isviçreden sevmiştim birini ancak 4-5 ayda bi görüşme olasılıımız vardı..noldu unuttu gitti gerçi bende onu unuttum... ama yinede denemek lazım ama fazla bağlanmamak sonucu nolursa olsun yaşandı bitti ye hazır olmak.. ama hiç bişeyde belli olmas... gerçekten uurunda herşei göze alabilecek kdr seviosan hiç bişi farketmez.. :)
Mesaj tarihi:
Aşk bu istenildiği kadar uzakta olun fakat genede mutsuz olursun.Onu görmek/onunla dolaşmak istersin.en fazla 4-5 yıl sürer birliktelik olmadan.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
said:
Dwn, 29 Temmuz 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
Aşk bu istenildiği kadar uzakta olun fakat genede mutsuz olursun.Onu görmek/onunla dolaşmak istersin.en fazla 4-5 yıl sürer birliktelik olmadan.

4-5 yıl mı??? o çoook fasla olmuş ya en fasla 2 yıl dielim hadi =)).. gerçi oda kişiden kişiye deişir.. 1 yıl zor geçio 4-5 yılı düşünemiorum.. yaşayan varsada kolay gelsin

[Bu mesaj Succubus tarafından 29 Temmuz 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaşanır ama ne kadar sürer bilemiyorum ..çok zor olur..yazık günah walla[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Seven katlanır ya o iki hafta sonra bırakıp gidenler anlamlı ilişki değil macera arayan tiplerdir.Ben 800 km uzakta bir kız arkadaşa sahibim son derecede güzel bir ilişkimiz var.Gönül istedikten sonra insanın katlanamayacağı yok.Unutmayınki "Hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilmek için tek ihtiyacınız olan şey sabır, sabır!"
Mesaj tarihi:
Olmaz olamaz seviginin ihtiyaçlarını karşılıyamaz. Telefonda ne kadar giderelilebilir ki hasret interneti hiç açmayın. Yalan olur biraz sadece lafta kalır. Bilemezsin ki orada neler oluyor. Ten dokunmak ister, Kulak duymak, göz görmek, burun güzel kokusunu koklamak. Saçma bence hiç böyle bir işe girmedim girmemde. Sanada karşındakinede zulum....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
takıldığı kız değil , takıldığı erkek.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
said:
Kasanova, 30 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
aşk yaşanmaz cnm sadece mesela izmirdeyse takıldıın kız o zaman hani yaz tatilinde takılırsın yoksa çekilmez o kadar yol tecrübe konuşuyo burda

kardeşim bizdekide tecrübe yaşanır diosak yaşanır aaa[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Kasanova, 30 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
aşk yaşanmaz cnm sadece mesela izmirdeyse takıldıın kız o zaman hani yaz tatilinde takılırsın yoksa çekilmez o kadar yol tecrübe konuşuyo burda

tecrübe konusuyormuş

o tecrübeye sorabilir miyim?
kaç tecrübeniz var?

1? 2 ? 3 ?[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
said:
Puddy, 29 Temmuz 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
olur ama çok zor olur ya.. ben aynı şehirlerde ama farklı ilçede olunca bile kötü oluyorum böyle her zaman yanımda olamıyor sonuçta.. ama insan sevince katlanır

doyumsuzluk böyle bir$ey olsa gerek.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
dun saat 18de aldigim sok haberle ben de ayri sehir sevgililerinden oldum !!
bu konuya daha önce okumak icin hicbir zahmet vermezken simdi zavalli kedi yavrusu tadinda her kelimesini sindirdim resmen :)
sharkyyyyyy seni cok seviyorummmm ...
Mesaj tarihi:
said:
Pyro, 30 Temmuz 2005 08:23 tarihinde demiş ki:
said:
Puddy, 29 Temmuz 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
olur ama çok zor olur ya.. ben aynı şehirlerde ama farklı ilçede olunca bile kötü oluyorum böyle her zaman yanımda olamıyor sonuçta.. ama insan sevince katlanır

doyumsuzluk böyle bir$ey olsa gerek.

yüzsüzlükte böyle..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
hiçte yüzsüzlük değil atıl bizima arka sokaktan orobüsle 7 dklık mesafeye taşınınca o akşam deli gibi ağlamıştım yüzsüzlük değil bu bence insanın elinde değil...[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
Tamam bende gizeme hak veriyorum zaten payro ya değil yanlış anlaşıldı sanırm[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
şehiri bırakın arkadaşlar, ayrı ülkelerde bile yaşanıyor, ne kadar sevdiğinize, ne kadar sabrettiğinize bağlı herşey. otobüsle 7 dakika mesafede oturan bi sevgilim hiç olmadı zaten, olmasın, özlemek, yolcu etmek, karşılamak güzeldir. ayrıca sevgili olan iki kişinin de birbirinden bağımsız hayatlarının olması, ilişkinin devamı için şarttır.

ama tabi 3 ayda çok özledim bu hafta geliyo sevgilim tee kanadadan.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
merhaba bende 800 metredei birine fena halde tutuldıum o beni sevgisiyle feth etti nediyebilirmki ona güvenim sonuz bazen kavga ettiğmizde onu ne kadar çok sevdiğimi anlıyorum çünkü içimde onu kaybetme korkusu var bunu biliyorum ne kadar uzuk olsakta herzaman birbirimiz seviyoruz
  • Yeni Oluştur...