Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 Eylül 2005te Apocalyptica İstanbul'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Superland Finlandiyanın bagrından kopmus bu aşmış grubu 4 eylülde agırlıyoruz:) Rock'n Coke a geliyorlar.

ilk duydugunuzda benim gibi sizde inanmadınız mı ?http://www.apocalyptica.com/tour/dates/index.php">bence inanın

not:Bu arada üstüne yatmış gibi olmayayım:) bana Horrible arkadasımız iletti sagolsun.
[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Nightwish
TarjaT.
its not the monster under your bed.
its the man next door.
that makes you fear, makes you cry...
makes you cry for the child

[Bu mesaj Mix tarafından 30 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eha..
4 agustostada bizim buraya geliolar =)
yarin -öbürgün bileti alip,dooru konsere gitmeyi düsünüyorum bende.
burnumun dibine gelmislerken kacmaz.[signature][hline]I was against and I was for
I wanted less and wanted more
I won I lost, I lost and won
Now it's all over and I am done

Mesaj tarihi:
orası öyle de (ki tartışılabilir), apocalyptica bu, gidilmesse olmaz.
ciddi sevdiğim bir grup çünkü. sadece bu konser için giderim festivale, başlamadan önce girer bitince çıkarım:)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E10 Temmuzda!
Mesaj tarihi:
başta bende yuppi yuppi dedim dedim nooldu? hiiç :(
Büyük ihtimalle gidemicem ama gidicek arkadaşalar bnm adımada eğlenin ne diim...(bkz : ankarada oturmanın zararları)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
darısı nightwishe.......[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Nightwish
TarjaT.
its the man next door.

Mesaj tarihi:
"path" dinlemeni öneririm önyargılı arkadasım :) kendi sarkıları ve yarmıs bi sarkıdır.
metallica sarkılarını ise cok basarılı bi sekilde coverlamıs bi grup.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Nightwish
TarjaT.
its the man next door.

Mesaj tarihi:
said:
RazorJimmy, 01 Temmuz 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
yetersiz taklitçiler :)

oehehe

hayirli olsun memlekete sizin adiniza sevindim direk ustun adamlar netekim :P[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Rockn coke da tek konser için bilet alınmıyor bildigim kadarıyla.

bir gün için alınabiliyor degil mi?

eger öyleyse, bir günlük biletin fiyatı ve 4 eylülde cıkacak olan gruplar kimler söyler misiniz?[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
Şebo ne ya...

Şebnem Ferah Kardeşim

....pu ismi gibi Şebo ..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Gitmeye çalışıcam. HAyallerimin grubu olur kendileri, o ne sestir o ne ihtişamdır öyle. Mmmm tadından geçilmeyecek bir konser olacak[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
  • Yeni Oluştur...