Mix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Superland Finlandiyanın bagrından kopmus bu aşmış grubu 4 eylülde agırlıyoruz:) Rock'n Coke a geliyorlar. ilk duydugunuzda benim gibi sizde inanmadınız mı ?http://www.apocalyptica.com/tour/dates/index.php">bence inanın not:Bu arada üstüne yatmış gibi olmayayım:) bana Horrible arkadasımız iletti sagolsun.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Nightwish TarjaT. its not the monster under your bed. its the man next door. that makes you fear, makes you cry... makes you cry for the child [Bu mesaj Mix tarafından 30 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 OLEY!!!!!!!! *!horon tepmeye başlar* rock'n coke? neyse gideriz artık peh. *!horon tepmeye devam eder*[signature][hline]beş hececiler H.B.E10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 eha.. 4 agustostada bizim buraya geliolar =) yarin -öbürgün bileti alip,dooru konsere gitmeyi düsünüyorum bende. burnumun dibine gelmislerken kacmaz.[signature][hline]I was against and I was for I wanted less and wanted more I won I lost, I lost and won Now it's all over and I am done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecrow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 rock'n coke güzel değil yaşasın rock republic :rock:[signature][hline]"it can't rain all the time" "victims... aren't we all?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 orası öyle de (ki tartışılabilir), apocalyptica bu, gidilmesse olmaz. ciddi sevdiğim bir grup çünkü. sadece bu konser için giderim festivale, başlamadan önce girer bitince çıkarım:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 OLEY şebo abamızda gelıomus kesn gidecem :tebrikz:[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 OLEY şebo ablamızda gelıomus kesn gidecem :tebrikz:[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 cok sevindim yaa curea sevindigim kadar sevindim walla[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 başta bende yuppi yuppi dedim dedim nooldu? hiiç :( Büyük ihtimalle gidemicem ama gidicek arkadaşalar bnm adımada eğlenin ne diim...(bkz : ankarada oturmanın zararları)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Allahım dualarım kabul oldu..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 darısı nightwishe.......[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Nightwish TarjaT. its not the monster under your bed. its the man next door. that makes you fear, makes you cry... makes you cry for the child Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 "path" dinlemeni öneririm önyargılı arkadasım :) kendi sarkıları ve yarmıs bi sarkıdır. metallica sarkılarını ise cok basarılı bi sekilde coverlamıs bi grup.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Nightwish TarjaT. its not the monster under your bed. its the man next door. that makes you fear, makes you cry... makes you cry for the child Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: RazorJimmy, 01 Temmuz 2005 02:37 tarihinde demiş ki: yetersiz taklitçiler :) oehehe hayirli olsun memlekete sizin adiniza sevindim direk ustun adamlar netekim :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hmm gitmek istemiyorum ama gitmek için sebepler artıyor :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Rockn coke da tek konser için bilet alınmıyor bildigim kadarıyla. bir gün için alınabiliyor degil mi? eger öyleyse, bir günlük biletin fiyatı ve 4 eylülde cıkacak olan gruplar kimler söyler misiniz?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Şebo ne ya... Şebnem Ferah Kardeşim ....pu ismi gibi Şebo ..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Gitmeye çalışıcam. HAyallerimin grubu olur kendileri, o ne sestir o ne ihtişamdır öyle. Mmmm tadından geçilmeyecek bir konser olacak[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar