Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tamam analadım ben tam bir ÖKÜZÜM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya neden bu kızlarla konuşamıyorum anlamıyorum ... dün konsere gittik ( minus200) bir kız vardı ... ne zaman kafamı cevirsem bana bakıyordu ... bende elimde biraz yarı sarhos şekilkde hem kafa sallayıp hemde arkadaşlarla muhabbet ediyorduk .. zaman ilerledikçe daha da bakmaya başladı.. ben ilk zamanlarda sallamadım .. daha sonra konser başladı ve topluluğun arasına girmeye karar verdik ve ilerledik... müzükler başladı ve eğleniyorduk... bir zaman sonra kız geldi aklıma... bir de baktımki .. kızda arkamda ve kafamı çevirdiğim sırada o da bana bakılıyor... içimden bir ses konuşamazsın diyor... diğeride konussan ne olacak ki diyor... kafam karışmıtı .. biraz daha eğlendiketen sonra kızların eve gitme vakti gelmişti ve vapura doğru ilerlemeye başladılar... tamd giderken kızın arkasını dönüp yine baktığını farkettim ve sonra karanlıkta kayboldular.. bende arkalarından tekrar geliceklermi diye baktım.. baktım.. baktım... ama gelmedi.... ANLADIM Kİ,: Ben bir ÖKÜZÜM.....

İçimi dökeyim dedim.. OH BE RAHATLADIM....[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
muheu! helal diorum sana aynı benim gibi yapmışsın!
bırak sen ne kasıcan kendini kız gelcek sana! o kadar! :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
bende hayatta gidip tan1samam sagdaki soldaki k1zlarla sonrada cok pisman olurum ama bidahakine yine tanisamam[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Mesaj tarihi:
kardeş izmirdeysen gel tanışalım :D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
sen öküzsün
evet bende öküzüm
çoğu kişide var aynı dert mrk etme[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
erkek adam kızın ayagına gitmez!!!?!?!?
kız gelecek delıkanlılıgn kuralı bu..

heh şaka tabi

ayrıca okuzlukle alakalı bişi değil
skma canını[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Mesaj tarihi:
Hep beraber öküzüz o halde!

Beterin beteri var ben tanımadığım, ortak ilgi alanı dışında kalan insanlarla dialog kuramıyorum bir türlü. Hele adam/kadın futbol, F1, az buçuk güncel olaylar gibi Joker kartlarımdan hoşlanmıyorsa bittim demektir. Ne anlatıyım ben buna! Sonra ben karşı tarafı dinliyip hı-hı diyorum bi süre. Nelerden hoşlandığını anlayana kadar can veriyorum valla.[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Dediğiniz gibi bu ben dahil çoğu insanda var olan bi durum..ama tavsiyem bitane kobay kız bulup-ki en rezil duruma düşseniz bile koymayacak bi kız olmalı bu- gidip elinizden geldiğince konuşmaya,aranızı yapmaya çalışın..sonuç hüsran olsa bile bi dahakine çook daha iyi oluyo sonucu ve bu durum aşılıyo..ben de kendimi 3.defa gördüğüm bi kızın önüne atıp:
-bakarmısın?
-evet
-tanışabilirmiyiz?
gibi rezil bir duruma girip o kızla 5 ay çıkarak aşmıştım bu olayı..:D
Dipnot:Arkadaşlar arasında durumun boka sardığının işareti:
-Olm gidip konuşsana ne kaybedersin?bak seni kesiyo..
-Abi gidip ne dicem kıza..önüne atlayıp benimle çıkarmısın mı dicem?
-ehehe yok be olm git şimdi yanına şöye de...(etraftan %90 abartılı espri dolu sözler akar beyinine..)
bu diyalog olayın zaten bittiğinin işaretidir bence..:D[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...

[Bu mesaj Darkblade tarafından 19 Ağustos 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
kermit, 19 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
sen öküzsün
evet bende öküzüm
çoğu kişide var aynı dert mrk etme

haha hepimiz kardeşiz :-)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
bı konserdesın eglenıyorsun dıkkatını hos cocuk ceker hafıften bakmaya baslarsın...tamam o da sana bakıyor sonra dusunursun acaba bu hos cocuk benımle ılgılenır mı? ama hala sana bakıyor..hemn hayal kurarsın gelır tanısır belkı bıseyler ıcersınz.hala bakıyor... eee neden gelmedı? off madem hoslanmadı bakmasın ozamn...-ayrılık vaktı gelır- son bı kez bakıyım belkı gelır (ıcınde bınbır umutla bakar) evet o da baktı gelıcek galıba...ıstemeye ıstemeye yurur gıder

ıste buda olayın kız tarafından yasanan halı
bılmem anlatabıldım mı?

ya nevar bunda gıdıp tanısın
yanı ole atlamayın tanısabılır mıyız hos kızsın falan dıye
ılgınc hafıf komık bıseyle baslayın kız hoslandıysa devamını getırır zatn
yok olmadı cıns cvplar verıyor nese ben arkadaslara bı bakıyım sonra gorusurz dersın bıdaa da gıtmezsın

utangclık cekıngenlık yapmayın sonra hem uzuluyosunuz hemde uzuyosunuz yanı:)

(bunları kendım ıcın yazmadım)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
Konuş Ivy ... Süpersin .. :) .. Doğru söylüyosun aslında Gidip konuşacaksın .. Ne kaybedersinki? .. çekinmiceksin ama Hürra diyipte ''tanışabilirmiyiz?'' diyince hem biz kendimizi .. hemde kız acayip oluyor .. zaten biz Erkeklerin en kötü olayı budur .. Tanışma Olayıdır .. bir kız görürsün çok tatlıdır .. oda sana bakıyodur .. ama Gidip ne diyeceme allahımmm? deriz konuşamayız sadece bakarız .. Ama tanışmış olsak hemencik konuşuruz,çıkmaya başlarız falan ama Bu tanışma olayı gerçekten çok kötü .. :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
Hehe, bilgisayar asosyal yapıyor! Olur böyle şeyler ama öküzüm ben diye dövünmek yerine çözüm bulmaya çalışmak lazım..
Yoksa kıza gidipte Merhabalar ben tam bir ÖKÜZÜM! dersen hoş olmaz. Morali toplayıp yola koyulun!
ayrıca, kaçan balık büyük olurmuş. Kız güzel olmasa adam ben öküzüm dermiydi..[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
ya ne var tanısma anında?

konserdesın: dırek kıza dogru yurume sey havası olsun hanı gezınıyorsun yanında durdun:P
bılmemne(bu bılmemne sarkı ısmı oluyor) calınsa aslında guzel olur dımı? aslında bu bılmene guzel sarkı ama bılmembıse benım favorı sarkım sencede guzel degıl mı?
ıste bak ortak bı konu sonucta konserdesınz...
kız okuz degılse zatn konusur hafıf muhabbet edersın ıcmek ıcın bısey ıstermısın? ...

bı ılk konusmada dırek kısıye yonelık konusmayın butun kızlara soyluyormus gıbı davranıp kısısele donun:) mesela bu kız ıcın cok hos bıse olur....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Mesaj tarihi:
ivy gzm degilmiydi , e kız zaten o

tabi cinsel tercihini degistirdiyse bilemem tavlayabilir isterse :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

edit : imla

[Bu mesaj jacabo tarafından 19 Ağustos 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe evet gzm de ınsıght da bılıyorum benım gızem oldugumu...
eheh benm tavlamama gerek yok kı ben avantajlı taraftayım:)

patı halkının erkeklerının cogunun bu konuda destege ıhtıyacı var bence... :)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Mesaj tarihi:
ne tavlıycam be
kız beni tavlasın
oturup bi de tavla atarız icabında bi yerlerde
ne atardık eskiden tavla felan off
saatlerce varya
aklıma geldi bak mars felan yenerdim herkesi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Yeni Oluştur...