Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 biliyorum arama yapsana diyiceksiniz ama çok özür diliyerek başlıyorum; ben arama yaptım ama her aramada başlangıç yerlerini Spheretables.scp den ayarlıyacaksın diyorlar ama ben de Spheretables.scp yok :( evet malesef diyeceksiniz server açılmaz ama ben de Spheretable_x.scp var ve onun içindede britain olarak arama yaptırdım çıkmadı tüm scp yi baştan sona okudum gene bulamadım yardım edin plsss[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kullandığın sürümün scriptlerini indir bir yerden içinde kesin olacak. spheretables.scp olmadan sphere nasıl açıldı anlamadım? hata vermesi gerekiyor[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 spheretables_x te var demişsin neresinde nasıl gösteriyor açıkla koy burayaki yardımcı olalım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kordinat olarak yazıyor olabilir.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 şehir ismide yazar ama spheretables nasıl yok onu anlamadım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 spheretablesin içinde onlar ve spheretables olmadan spheri kesinlikle açamazsın biyere kaçmıştır görmemişsindir.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet arkadaşlar buldum ve yaptım sağolun yinede[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
Yalanci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben yaptım iyi guzel.baslangıc sehri oldu da.sphere kapatıp acınca o dedigim yerde baslamıyor.
Öne çıkan mesajlar