Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS yerleştirme sonuçları yarın açıklanıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayırlıs millet seneye ben bekliycem bole :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
bencede eğitime açsaydın iyi olurdı[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
heh neyse istediğiniz yere girebilirsiniz umarım
bol şans hepinize ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
össye çalış öss gününü bekle sınavdan çık puan açıklanma gününü bekle tercih yap tercih sonuç gününü bekle... ne biçim iş anlamadım ya ver adranalini ver gerilimi ne oluyosa[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
Annem sabahın köründe uyandıracak şimdi en iyisi hiç uyumamak. Boyuna ararlar şimdi sınav sonuçlarından sonra. Cebi kapatmalı (gerçi kapalı oluyo genelde ya :horace: )[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
18 Kasım 2001 01:46
Mesaj tarihi:
Abi yatın uyuyun. Aklınıza bile getirmeyin film izleyin. Çekilmez o stres ya. Unutursanuz bi şekilde öğleden sonra rahat rahat bakarsınız .. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Mesaj tarihi:
umarım herkes için hayırlısı olur=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)

(edit=yazım hatası)

[Bu mesaj arina tarafından 19 Ağustos 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eğitimde insanlar günlerdir ne olcak ne zaman açıklancak tutuşuyolar :)
benim gitçeğim yer garanti gibi bişey ama resmileşmesi açısından önemli tabi :)
  • Yeni Oluştur...