Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 daha once acildimi bilmioyrum acildiysada aramiza yeni katilan bircok kisi war (bende dahil) bole birbirimizi taniyalim seysi olsun istedim.Herkez kendini anlatir bole nasil olur?İlk ben baslicam. Kisa boyluyum evet(ama kemik yasim 9 mu ne) Tüysüzüm(ulan 15iz 16 olcaz hala ne biyik ne sakal ne sivilce =) ) Cok daginik bi adamim ya ( oda mi gorseniz ) Erkegim bikere onu da yazalim. Genellikle bilgisayar oynamaktan hoslanirim arasira arkadaslarla kadikoye gidip gezmek veya basket oynamayida severim.(yazin hic cekilmio basket ama) isciyim ameleyim muehehehdajdwaldkvmjwaldşa.[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kendinden bahsetmeyen bir kişiliğe sahibim[signature][hline]These open doors...
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 =P[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 26 yaşındayım (1 ay sonra 27 olcam) 1.78 boy 70 kilo Esmerin, kahverengi göz falan İstanbulluyum Menajerlik ve Organizasyon şirketim var şu anda 2 sene sonra nihayet tatildeyim Hava cayır cayır yanıyo 4-5 kilo kaybetmişimdir bide giremediğim süre içerisinde patimi çok özledim her topice girip post atmak istiorum.:([signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 18 Ağustos 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1,87 boyum var 85 kiloyum. kumralım ela gözlüyüm. favorilerim kulak memesine kadar uzun. bilg. ve tiyatro çalışmaları vaktimi çok alıyor. 38 cm. pazularım var :-) yakışıklı ve çekici olduğumu söylerler. öyle sık kız arkadaş değiştirmem. 2 eksi yönüm var; 1. sevdiğimi, sevdiğim kişiye kolay kolay söyleyemem. 2. çabuk parlarım, ortalığı birbirine katarım. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 mee himm meee youu himm[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1.85 boy 71 kilo kaslıyım ama abartmadım ;) sexiyim yakışıklıyım überim offf bu nedir ya boşluktan topic acmıs eleman
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kendimden bahsetmeyi severim aslında ama megalomanlık olarak görmeye başladıgım bu huyumu...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 überimben[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben kendımı tanıtmam tanımak ısteyen zatn tanır:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 @ivy : ben tanımıom... En azından artık tanıyamadığımı hissediorum. neise..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 beni tanıyan tanır.. offf :D[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 18 Ağustos 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1.55 im ve 130 kiloyum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ara benı tanı benı hattında calısıorum part tıme:) denk getır ara benı tanıtırım ben sana kendımı:) sevgılerr[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bellow The Orc um yeşil bi derim var elimde savaş baltası mevcut. Serverdaki üşengeçler yüzünden kurt yerine ayıya biniyordum. Ünvanım Destroyer dı ama mazide kaldı. Şimdi ^^ Kaan adında 196 boyunda 77 kilo hoplayan, zıplayan ordan oraya koşan, esmer, siyah saçlı, siyah gözlü, 20 yaşında delinin tekiyim. Herkese başarılar...[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 şimdi buraya 100kişi ben şöyleyim böyleyim diye kendini tanıtsa sen hepsini tanımış mı olucaksın? yada yolda görsen tanıyabilecek misin ya da hepsini aklında tutabilcekmisin falan filan...[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 adım samuel, 25 yaşım... ilginç enteresan bir fiziğe sahibim.. hemcinsime ilgim yok karşı cinsine de ilgim yok hiç bi cinsime benim ilgim yok. küba göçmeniyim. çok iyi salsa, latino, rumba, samba, çaça yaparım... insaniyim, hümanistim benimlen ilişki kuracak insanı tanımak isterim. o yüzden mutlaka karşı karşıya gelmeliyiz... cinsel olarak zayıf yaradılışlıyım önemli değil. herşey mi canım seks? benimle insanı olarak muhatab olmayın. ben, karşımdakiyle iletişim kurmam gözlerimden anlamasını isterim. bakkıştım mı olay bitmiştir benim için... anne baba çok önemli bilgisayar şart yabancı dil ilk tercihim. kalbimin çiçeğini küba'dan getirdim, almaz mısın? adım samuel, 25 yaşım... puahau
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 zamanımı boş geçirmekten başka pek birşey yapmayan bütün gün evde oturan akşamüstü 2 saat sproa gitmek için çıkan sonra tekrar eve dönen haftasonuna doğru da akşamları eve sprodan dönmeyip dolaşan ama gene boş boş dolaşan, aşık olup ondan sonra terkedilince salak gibi hala aşık olduğu kızı umutsuzca düşünen ondan vazgeçemeyen bu yüzden eli devamlı tele ya da klavye ye gitse de bir şekilde elini ordan çeken ama yüksek stress gerektiren bu iş sonrası stressi azaltmak için sigara tiryakisi olan biriyim şimdilik içkim yok o da olursa tam bittik...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben HAL 9000. Bilgisayarım. Boş zamanlarında soğuk bir şekilde "I'm sorry Dave, I'm afraid I'cant do that." derim. Dudak okumayı bilirim ve satranç oynayabilirim. Yüksek IQ dışında EQ yada sahibim. Ayrıca: I am afraid...[signature][hline]MONO(b)LOG
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben bir insanım..[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: ranCid, 18 Ağustos 2005 17:09 tarihinde demiş ki: adım samuel, 25 yaşım... ilginç enteresan bir fiziğe sahibim.. hemcinsime ilgim yok karşı cinsine de ilgim yok hiç bi cinsime benim ilgim yok. küba göçmeniyim. çok iyi salsa, latino, rumba, samba, çaça yaparım... insaniyim, hümanistim benimlen ilişki kuracak insanı tanımak isterim. o yüzden mutlaka karşı karşıya gelmeliyiz... cinsel olarak zayıf yaradılışlıyım önemli değil. herşey mi canım seks? benimle insanı olarak muhatab olmayın. ben, karşımdakiyle iletişim kurmam gözlerimden anlamasını isterim. bakkıştım mı olay bitmiştir benim için... anne baba çok önemli bilgisayar şart yabancı dil ilk tercihim. kalbimin çiçeğini küba'dan getirdim, almaz mısın? adım samuel, 25 yaşım... puahau haha bomba şahan :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya benim anlatmak istdigim sey mesela bole nelerden hoslanirsiniz genelde ne yaparsiniz nasil bir ruh haliniz war gibi falandi siz gidip boy moy yazmisiniz =) (gerci bende yazdim ama =) )[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 melancholy man.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çok seksiyim[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Öne çıkan mesajlar