Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 zed'in avatar(lar)ı döver bence bi de wastieenin matrixsel olanı güzeldi[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bu Zed'in paparazzilerimizce Bodrum'un ıssız koylarının birinde güneşlenirken ki avatarı. Bu da bence çok hoş :) Nonos'un avatarı.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..kalh!ae[Bu mesaj Kalhiae tarafından 21 January 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 en güzeli benimki. *!kendini beğenir ve kendini beğenmiş olur.*[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 en güzeli.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık!özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)[Bu mesaj Chiptech tarafından 12 Kasım 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Halfmumi, 19 Ocak 2004 19:48 tarihinde demiş ki: ehe Sıralama yapmadan direk koydum,rocks olmayan göremiyorum? :p[Bu mesaj Zed tarafından 19 January 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] bu süs değil değilmi :)[signature][hline]===> orc_lord Buddy'nin resimlerine gider..di...Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*orc_lord in melancholy (day 58)
Natural Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hepsi çirkin... en güzeli benimki. *!avatarı olmadığını hatırlar*[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 çirkin avatar yoktur, az vodka vardır...[signature][hline]:horace: |_:-O //
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 avatarlar arasına bu da eklenmiş, bilginize arzolsun.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Emaleth'in ki kesinlikle bide benim msn deki awatar çok hoşuma gidio :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 neter :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
Predator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 kesinlikle dom ehe[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sagol nefr. paticigin tek milli simgeli, 3d rendered avatari.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Neter :D[signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir.. Freyalancer Night Elf Druid lvl 10
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 avatarımız yok ki , üvey evlat ben[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek ..
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 vay bea :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.UOGame.Net Exile UO Player[Bu mesaj Neronn tarafından 15 Kasım 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Sharkyninki çok güzel bence ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arcane kenkinki güzel bence..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 neo nazi turklerin destegini bekliyorum...
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Seninki neci ben anlamadım açıkcası =) Mod diilsin,admin diilsin =P Haksızlık bu ühü oda bizim gibi normal bi forumdaş diilmi haksızlık var üveee...[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 En kötü avatar: Sam En iyi foto manipulasyon: Arcane En iyi animasyon: Nefr En iyi ev yapımı: Dom En iyi 3d: Dark ben en çok volfied in eski dreamworks avatarını severdim sonra donnie darko falan boş işlere kaptırdı, değiştirdi onu.. benim düz pipboy da süper gözüküo mütevaziliği bi kenara atarsam eheh dom un ki çok hoş, kendi yaptığından daha bi hoş.çok iyi gözüküo. tek oy vermem gerekirse Volfied in eski avatarı derim[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Maedhros anlamadım sarı bi top mu istiosun avatar olarak hehe, berk e yakışıo da sana yakıştıramadım :P[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 darkkınki güzel[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: arcane, 15 Kasım 2004 23:41 tarihinde demiş ki: En kötü avatar: Sam En iyi foto manipulasyon: Arcane En iyi animasyon: Nefr En iyi ev yapımı: Dom En iyi 3d: Dark ben en çok volfied in eski dreamworks avatarını severdim sonra donnie darko falan boş işlere kaptırdı, değiştirdi onu.. benim düz pipboy da süper gözüküo mütevaziliği bi kenara atarsam eheh dom un ki çok hoş, kendi yaptığından daha bi hoş.çok iyi gözüküo. tek oy vermem gerekirse Volfied in eski avatarı derim en kötü seçim arcane: en iyi başlık uplama metodu: sam ilahi adaletin seçtiği avatar: sam who's arcane's daddy and what does he do: sam/freelancing smartguy[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Nefr...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar