Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dun basima gelenler pismis tavugun basina gelmedi!


Crane

Öne çıkan mesajlar

WoW oynayanlar bilirler, yeni bir pvp sunucusu acildi adi Haumarush. Bu sunucuyla birlikte butun oyuncular bu sunucuya akin ettiler, malum biz de yeni heyecan diyerek saldirdik. Dun gece down oldu server ve uzun sure gelmedi, sonra sunucu geldi ama karakterler gelmedi, iste benim olayim tam bu noktada basliyor!
Bir sure sonra daha bekledikten sonra down olan Haumarush sunucusu sinirleri yeterince yipratmisti ve bende "bu sunucunun acilacagi yok" diyerek mutfaga dogru gittim, amacim karpuz kesip yemekti ve bu amacima ulasmistim. Sonra karpuz kabuklarini cop'e koyunca copun doldugunu hatta tastigini fark ettim ve hemen copu disari koyayim derken sevgili Golden Retriever irki disi kopegim Linda kapiyi benim ustume kapatti. O anda refleksel olarak "hass**tir!"'i patlattim ve hemen Linda'ya komutlar yagdirmaya basladim."Hadi kizim, zipla, gel, ve bilimum komut.. Ama fayda etmiyordu, altimda boxer ile kapi disinda kalmistim. Sonra biraz daha mantikli dusundum ve ya kapi onunde sabaha kadar bekleyecektim ya da komsulardan yardim isteyecektim ve ben 2. secenegi tercih ettim, ancak tercihimi uygulamam icin biraz zaman tukettim zira altimda sadece bir boxer ile komsunun kapisinin onunde durmak nasil bir duygu bilmiyordum. :-P Neyse indim iste hemen bir sort, t-shirt aldim ciktim cilingirci aramaya. 4 tane cilingirci buldum ve numaralarini not ettim ancak komsulara donup onlari aramaya basladigimda ancak 1 tanesi zor bela cevap verdi. Bu arada cilingircinin ses tonu ve konusmasi cok egzotikti, eski nesil ucak pilotlari gibi. :)
Neyse iste konustuk falan, kapinin durumu hakkinda bilgi verdim sonra adam bu satte 100ytl'ye gelecegini soyledi falan ben tamam dedim, telefonu kapattim. Sonra tam komsumuza tesekkur edecektim ki "Baris, bosver 100ytl vermene gerek yok, bu aksam bizde kal, yarin 10ytl'ye acatirirsin" deiler. Ben hemen cilingiri tekrar aradim ve ozurdiledim uyandirdigim icin iste vaz gectigimi falan soledim.
Neyse hersey guzel gidiyordu. Evde agirladilar cok guzel beni, hatta ben bilgisayarlarina girebilecegimi soylediler. bende hemen yasadiklarimi anlatmak icin Paticik'e girdim ama o da ne, sifremi hatirlamiyordum. Hemen sifre hatirlatma bolumune e-mail adresimi yazdim ve beklemeye basladim ancak sifre degistirme magilinin geldigi yoktu. Sonra Crane_ diye bir acc actim ve buraya yasadiklarimi aktardim, dalga gecenler, fake sananlar vs derken o da ne actigim konu ile birlikte Crane_'e ait tum mesajlar silinmisti ve yetkileri alinmisti. Iste boyle olunca acaba fake konusunda biraz abartip abartmadigimizi kendi kendime sordum. Sonucta konu icerisinde sifremi hatirlayamadigimi ve sifre hatirlatma sisteminin calismadigini yazmistim. Konu icerisinde aykiri bir durum oldugunu da dusunmuyorum. Neyse biraz once ciktim cilingirci cagirmaya ve sonunda guzel evime geri dondum. Linda cilingirciyi baya korkuttu. :-P Adam neredeyse para almadan kacacakti. Bu arada kapiyi 15ytl'ye actirdim.
Yazim hatalari icin ozurdiliyorum herkesten.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:horace:
baştan wow du burda ne alaka dedim? sonra karpuz dedi kişiselde ne alaka dedim? cilingirci aradım dedi bu kişisel hafiften olabilir dedim, şifre hatırlat ma dedi paticik com dedim :horace:

her telden war :D tavuğu bilmem ama patinin başına böle topic gelmemiştir[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok bişi olmuyo walla ben oca göbekli bi amcanın bembeyaz şaban boxer la dışarı çıkıp ekmek aldığını görünce ben nie alamam dedim bende boxerla çıktım ama benim boxer şaban tipi deil di:) hoş tu yane :) bu arada markete gitmek için caddeden yürümeniz lazım :-p euhue![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 19 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
düşünüyorumda
pişmiş tavuğun başına en fazla ne gelebilir ?
sadece miğdeye indirilmekten başka ne olabilir diye ama aklıma hiç bişi gelmedi
düşünüyorumda o zmn yokum ben



önemli olan pişene kadarki başından geçenler.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
***
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...