Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Silah bulundurmayı almak zor değil ama taşıma ruhsatı almak için biraz zor yani ben istesem alabiliyorum şirket ve çalışanların sayısı, işlerimizin olduğu bölgeler, tanıdıklar vs vs vs ama aile ıhhhıhh diyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 A-10 Tank killer lakaplı zaten. Ne kıl olur insan tam almışın tankı hobareyyy gidip piyade ezelim derken bir anda radarda A-10 beliriyor veya telsizden olm varya sıçtın diye bi mesaj geliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
arc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bir eklemeden edemeyeceğim, o gau8'ile ateş edince frene basmış gibi oluyormuşsun uçakta ehhe, özellikle A-10'un düşük hızda iş gören bir uçak olduğunu düşünürsek :)[signature][hline]
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yok ben illa alıcam ruhsatı, hallederim sorun çıkarsa diyorsan şartlar burada mevcut[signature][hline]MONO(b)LOG
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eskiden şu 2. dünya savaşında negzelmiş tanklar manklar birbirine daldımı yok öle helikopter minigun sıkma falan yokmuş:b şimdi pıt diye dağılıyo tank. olmazki.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Alexi_Septimus, 18 Ağustos 2005 19:07 tarihinde demiş ki: said: Genor, 18 Ağustos 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Pardon bunu anlayamadım?O neden? Sebebin yok, büyük ihtimalle bir işinde yok, koruyacak birşeyin yok, silaha meraklıyım bu yüzden bana taşıma ruhsatı verin diyemezsiniz. En iyi ihtimalle bulundurma verebilir, evde yatar silah öyle. 18 yaşındayım hala okumaktayım,ancak şu anda Holding ortağıyım ve yanımda 10,000 den fazla personel çalıştırıyorum,alamazmıyım?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Edit: Yanlış anlaşılma...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? [Bu mesaj Janitschar tarafından 18 Ağustos 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 [Bu mesaj Genor tarafından 18 Ağustos 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
arc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 işin garibime giden tarafı, ne yapacaksınız silahı taşıyıp belinizde? insan kendini daha mı güvende hissediyor öyle olunca? herhangi biriyle münakaşaya girince ilk iş belindeki silaha sarılan zavallılardan mı olacaksınız daha doğrusu ne işinize yarayacak? zaten herhangi bir ülkede bireylere silah satılması bana çok saçma geliyor ama neyse.[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bireysel silahlanmayı sevmiyorum (gerçi evde kılıç falan var ama..)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Abi hiçbir sey lazer teknolojisi ile yapılmıs bir katanayı geçemez alırsın eline taşı bile ikiye ayırırsın ruhsat falan da istemez.Ama çarsıda nasıl gezcen öle bilmiyorum eski çağ samurai ları gibi[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Zephyros, 18 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Abi hiçbir sey lazer teknolojisi ile yapılmıs bir katanayı geçemez alırsın eline taşı bile ikiye ayırırsın ruhsat falan da istemez.Ama çarsıda nasıl gezcen öle bilmiyorum eski çağ samurai ları gibi Bunu sevdim lazer katana:D
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hastayım bu silaha. şarjörün şıkırt sesi için alınır hehe.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Emniyetin dikkatine; Katana taşıma ruhsatı isterüüük!![signature][hline]MONO(b)LOG
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 beşiktaşlımısın[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arkadaslar siz yanlıs anlamıssınız çeliği lazerle keskinleştiriyolar yeni lightsaber gibi bişi diil klasik çelik katana yani =) sizin de amma hayal gucunuz varmıs ya[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Desert Eagle temin edebiliceğim bir yeri hala arıyorum... P.S:Alexi yukarıda belirttiğim gibi bir pozisyonda yinede alamıyormuyum taşıma ruhsatı?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 edit 2 üstte anlatmış herif.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 18 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 martin yamuluyosan diye bir eylemi kullandıgın için seni kınıyorum =)[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 amanın? noluyoz yau? uğraşmayın yaw silahlarla sakat iş bi anlık sinirle hayatınızın içine edilir. (ben uyarımı yapaym sora çekileyim)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben temin ediceğim yeri soruyorum arkadaşlar?Bilen varsa yardımcı olabilir..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 İstanbul a en olmadı Diyarbakır taraflarına gir değil d.e. mitralyöz bile bulursun ama biras pahalıya patlar[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tamamda ruhsatlımı olucak?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 @Genor aksam aksam cok guldurdun beni be arkadaşımmmmmmmmmmm :P ya abi bu Turkiyede ne ruhsatlı yapılıyoki onu ruhsatlı alcan aramada sağlam tanıdıgın varsa ararsın adama da 20 ila 80 kağıt arası bişi tutusturursun eline olur biter ne kasıyosun ruhsat mıs tasıma belgesiymiş al kullan ya[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Pek bir bilgim yok ancak sanırım magnum gibi uzun namlulu ve d. eagle gibi 3 adam deşen silahların ruhsatını almak az bi kasıyormuş . Magnum için en az 30 yaşında olmalıymışın falan yanlış sallamıyorsam .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Öne çıkan mesajlar