Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en hızlı büyü atma taktiği


hesoyam

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar benim sorunum criminal olcaksınız filan o olayı ok demeden nasıl büyü atılıyor öyle bir macro olduğunu öğrendim ama adını ve nasıl kullancağımı bilmiyorum. Birde mage charımı yeni oluşturdum mage hakkında biras taktik verirseniz sewinierim. Msj. yazan hekese şimdiden çokçok teşekürler.

[Bu mesaj hesoyam tarafından 06 Ağustos 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

optionstan sağtaraftaki iconlardan 3.sune bas query before performing criminal actions u işaertleme tmmdır[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hımm tmm saol peki birşey daha şimdi büyülere macro verdim am aher büyüyü atmak için adamı tek tek tıklamam mı gerekiyo bunun otomatik olanı yokmu arkadaşlar. mesela başkaları benim arkamdan impor ları yağmur gibi gönderiyo koşarken beni o kadar tıklaması imkansız değilmi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya da direk
castspell - Bla bla
lasttarget yaparsan direk tuşa bastın mı o büyüyü son target aldığın adama atarsın. ama unutma ki en başta bir kere target almalısın mesela clumsy gibi bir büyüyle.

eğer daha hızlı atsın diyorsan targettaki takılma sorunu olmadan:

castspell - bla bla
waitfortarg
lasttarget

kolay gelsin.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en hızlı buyu atım yontemi bitusa normal macroyapıcaksın lasttarget targetself waitgfortarg olmucak o buyuyle target alcaksın mesla bende curse otekileri Waitfor targ basta altı lasttarget geri klaan ole olsun sonra normal lastargetsiz buyu ile target alıp buyuleri sıralıcaksın bundan iyi yontem yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...