hesoyam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 arkadaşlar benim sorunum criminal olcaksınız filan o olayı ok demeden nasıl büyü atılıyor öyle bir macro olduğunu öğrendim ama adını ve nasıl kullancağımı bilmiyorum. Birde mage charımı yeni oluşturdum mage hakkında biras taktik verirseniz sewinierim. Msj. yazan hekese şimdiden çokçok teşekürler. [Bu mesaj hesoyam tarafından 06 Ağustos 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 optionstan sağtaraftaki iconlardan 3.sune bas query before performing criminal actions u işaertleme tmmdır[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hesoyam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hımm tmm saol peki birşey daha şimdi büyülere macro verdim am aher büyüyü atmak için adamı tek tek tıklamam mı gerekiyo bunun otomatik olanı yokmu arkadaşlar. mesela başkaları benim arkamdan impor ları yağmur gibi gönderiyo koşarken beni o kadar tıklaması imkansız değilmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bi tuşa last target alıyosun buyuyu cast edince o tuşa basıyosun son buyu attıgın adama gidiyo o anki büyü tabi başta bi kere adama tıklaman gerekicek[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya da direk castspell - Bla bla lasttarget yaparsan direk tuşa bastın mı o büyüyü son target aldığın adama atarsın. ama unutma ki en başta bir kere target almalısın mesela clumsy gibi bir büyüyle. eğer daha hızlı atsın diyorsan targettaki takılma sorunu olmadan: castspell - bla bla waitfortarg lasttarget kolay gelsin.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 niye clumsy atsın yahu curse atar babalar gibi :)[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya salladım :D[signature][hline][ quote ]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Eski günlerimi hatırladım :) macroya bide şey ekle say bölümüne Kesmeyin abi pls yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 macroya hiç söz eklemem. *!macroya söz ekleyince ezik gibi göründüğünü düşünür*[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. [Bu mesaj PrudenT tarafından 11 Ağustos 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdigger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 en hızlı buyu atım yontemi bitusa normal macroyapıcaksın lasttarget targetself waitgfortarg olmucak o buyuyle target alcaksın mesla bende curse otekileri Waitfor targ basta altı lasttarget geri klaan ole olsun sonra normal lastargetsiz buyu ile target alıp buyuleri sıralıcaksın bundan iyi yontem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ee ben ne dedim demin?[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hahah kesmeyin abi pls he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enishi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Curse ile target mı alınır oldu olucak Corp Por ile alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 arkadaslar ilk tusa targetnext ikinci tusa attacklast macrosu ayarlayıp ilk tusla secip ikinci ile cok rahat attack veriliyo herkese kolay gelsin bu arada harm buyusunu kullanın bandaj basan warrior un bandajını yırtıyo mage için çok büyük bi artı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ekranda çok adam varken zor olur o. harbi kalvasla target alıcam bundan sonra uus jux atıcam :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aslında adamın onüne fire field atıp adam üstünden geçince target almak kalvas la aynı mantık bi deniyim valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enishi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bence iki tane deamon çıkar bırak onlar target alsın yada adamın etrafını Energy Field ile çevirip In Vas Por'la kes oda güzel bi taktik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 aslında gate travel yapıp alandan uzaklasalım bi ara keseriz herifi....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yada adamın etrafına dört tane energy field döşeyip vortex atarsak rahat target alırız hemen ölür:D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melih5 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Adama in loar atıp feleğini şaşırtın bilgisayarın başında gülmekten katılsın o sırada adamı kesersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yok bari greather heal bas.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enishi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 In Lor olayı bayaa güzelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar