Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Valla bence bu bir işaret..Hayvanat bahcesi acman lazım..şimdiden yarasan var..Fare de vardır.Kuş da avlarız..balık da var..Ayı desen türkiyede kaynıo.ohhh visite 1 yetele[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yarasa olduğunu nereden biliyosun ?[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Absolut, 15 Ağustos 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Eline silah alan soyunup kamera karşısına geçiyor hehe. aszhuahuauh :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yarasanin cinsi cok onemli aslinda, vampir yarasaysa sictin. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 haha essek gbi güldm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Absolut, 15 Ağustos 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Eline silah alan soyunup kamera karşısına geçiyor hehe. Puahahah süper.. Silahlı Yarı Çıplak Pati Operasyon Tugayı kuralım..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Odada ateş yak, hayvancağız dumandan boğulsun.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 oha ise bak :P[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yarılırrr ahdahdh said: Murtaza, 15 Ağustos 2005 02:37 tarihinde demiş ki:VS [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gitmiş meret , gitmediysede sorun diil zaten salona girmicem 1 hafta boyunca. size tavsiyem gece gece müzigi kökleyip tüm camları açık bırakmayın, sesten dolayı yollarını mı şaşırıyolar napıyolarsa artık. bide en çok kuduz yayan hayvanmış galiba yarasa. dün bol bol araştırdım odada mahsur kaldıgım sırada :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ohooo kim uraşcak kuduzuyla taşın bence ordan yumurta bırakmıştır oraya(dur lan yarasa memeliydi :P)[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gunduz vakti minnacık bir deliğe saklanmıştır hatta perdelerin arsını kontrol et tepelerini falan oralarda bolca saklanıyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 arkadaş doru diyo bencede[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Dikkat et gözünü oyabilir.Dudağını yiyebilir.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aklıma geldi.. kuzenin çantasından ölü yarasa çıkmıştı :D nerden düştüyse..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bana geçen saldırdı bi tane yolda bi baktım ustume ustume gelio bi eğildim kafamın biraz ustunden [yaklasık 6 metre kadar] geçti tırstım :) bu arada bu bıçak mıcak gösteren arkadaşlara bir sözüm olucak siz o bıcakları cekene kadar ben bi çakmak yakıp üstünüze osururum alayınız yanarsınız haaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kardeşimle beraber koruluk bir yerde gezerken suratımıza siyah bişiler geldi,çarptı... Ne olduğunu anlayamadık valla! Tabi o zaman küçüğüz, babama koştuk anlattık olayı. Yarasadır dedi. Tek hatırladığım şey kadife gibi yumuşak olduğu... Bu kadar yumuşak olmasını beklemezsiniz.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya pencerenin önüne sonic sinyaller yayan bi cihaz koyun gider amma kasıyosunuz=)ya da opethi bağırttıracaksın dışarıdan çıkmassa gel beni döv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Werb, 15 Ağustos 2005 14:18 tarihinde demiş ki: bana geçen saldırdı bi tane yolda bi baktım ustume ustume gelio bi eğildim kafamın biraz ustunden [yaklasık 6 metre kadar] geçti tırstım :) bu arada bu bıçak mıcak gösteren arkadaşlara bir sözüm olucak siz o bıcakları cekene kadar ben bi çakmak yakıp üstünüze osururum alayınız yanarsınız haaa =) sen o işi hiç denemedin galiba kendi çanağı yakarsın haberin ola[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kazık bul bitane.Tam kalbini parçalaman lazım.Dikkatli ol ama. Savunmak için haç tak diycem de olmaz... acaba türban da dini sembol olduğundan aynı etkiyi verirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bizim evede girmişti geçen yazmı ne şirin yaratıklar ama yine de insan yaklaşamıyor hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ferraro bu konu ilgili yorum yapmasın ama malum imzamdaki olay gibi olmasın..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben vazonun ıcıne kapatmıstım sımdı balkonda cesedı hala duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :) Niyazi Gül geldi aklıma ne odanıza at mı girdi?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 al bi tane magmun sık kafasina olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar