HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 salonda tüm camları açıp müzigide köklemiştim birden viiiik viiiik diye bi ses geldi koştum içeri baktım salondan geliyo. sesi açınca viik viik yine başlıyo , kısınca susuyo. felakette tırsıyorum yarasa böcek bilimum haşarattan. napıcaz şimdi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Annen sana zamanında matematik defterini sakla ilerde lazım olur demedi mi ?[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Alt tarafı bi yarasa. al sev okşa. yemek ver gitsin.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 salonun kapısını kapat..camları sonuna kadar aç..perdelerde açık olsun..bir kuş yarasa vs. ise bırak uçsun gitsin..kapıyı kapat 10 dk bekle o kendi kendine pencerenin yolunu bulur..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 matematik defteri ne yazar ya=) gidebilecegi diger tarafları kapatın, cam mam dışarı acılan ne varsa acın, deneyin bakalım şansınızı bi öyle olmazsa da misafir kalır, dünyanın sonu degil yani=) lol, iyimiş amaa yarasa=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Eğer çıkmazsa isim tak. aileden biri olsun. Bizim hamza adında bir uçan haşaremiz vardı mesela.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 odada mahsur kaldım çıkamıyorum ki koridora bile. tuvalete gidicem gidemiyorum. demin ses kesildi tvnin sesini açtım yine başladı attım kumandayı yine kaçtım odaya. çıkar mı bu yaratık kesin?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizim evede 2 kere girdi bi ara kuş beliyoduk o kaçtı sanmıstık bide akıllı mahluklar ölü taklidi filan yapıyorlar :) farenin kanatlısı kış kış de bi sure sonra cıkıyor :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yakalamak istiyosan komple aç ışıkları falan bi havluyla yakalarsın, yok kendi çıksın istiyosan ışıklar açıkken gir salona, bütün pencereleri aç, sonra ışıkları kapayıp direk dışarı çıkıp kapıyı üstüne kapat.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Matematik defterleri mecburen kalın olur bi koydunmuydu instant kill çekersin .. Ben geçen bi arıya instant kill çektim öyle eğik atış yaptı eheh yani eve giren böceğe kıl olurum hepsini öldürürüm ama dışarda melek gibiyidimdir.. Ben olsam alır bitane çakardım azına sonra bak bakalım bi daha ötüyomu viyk viyk diye ammah vuracakken vampire dönüşürse kaç hemen[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Böcekten iyidir bence:) Çıkar gider zaten kapıları kapa pencereleri aç:P Bizim yazlığa da girdiydi, daha doğrusu biz yazlıktan içeri girdiğimizde kendisi salondaki lamba etrafında seri turlar atmaktaydı, gitti sonra :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizim arkadaş vardı evine yarasa girdi bigün sora öldü[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hey allahım ya gitse bile giremem ben artık salona fln kuduzu var mikrobu var. bilimum haşarat bizi bulur ztn.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 arıyla yarasa da bir degil ki[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet onunda attacka geçme şansı var critical vuramazsan[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sırasıyla yapılıcaklar 1-) Stealth mode' a geçiceksin 2-) wolf atıcaksın kendine 3-) Magic shield skill ini kullanıp bütün resistlerini 120 yapıcaksın. 4-) Dru ya söliceksin o debuffer la gelicek, massive atıcak yarasaya... 5-) Tank combo giriceksin. ( r+s+skill+r+s+skill ) veyaaaaa Yarasayı pencereden dışarı Lure' la :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 oldu lureliim. önden ben atliim 5. kattan arkadan takip eder artık. gitti galiba ses seda yok.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 15 Ağustos 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 şunları söyle hemen kapının önüne 1 kare sağa gider.. "i ban thee"[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o değil de benim yarın dershanem var, yatsam mı artık[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 senin kolonlarda sorun var[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bİ gidip bakiver bakalim orada mi ? yarasalar boyundan saldirir bogazli kazakla gidersen etkisiz kalir :P ahah sarmisakla git hatta boynuna sar...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 öldürücek olsalar bile çıkmam bugün odadan yatarım herhalde birazdan yoksa susuzluk dayanılmaz vaziyette.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bizim evede girmişti en sonunda teniz raketi ile etkisiz hale getirilmişti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Adam gibi git çıkmasını söyle, ne öyle dışarı atmak pencereden falan. İnsansa çıkar gider zaten.[signature][hline]kolonyalı mendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tenis raketi, eheuhe, süper bir yöntem olabilir hatta buraya da girsin, deniim ben bi üzerinde[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar