Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Seçtigim yildiz neden en parlak gorunur bana, ve neden hep en uzakta? Yerinde tutan nedir ruhumu kacmak isterken baska dunyalara? Teget gecen hayatlar yasanamadan tukeniyor iste bir solukta, Tam da buldum derken,asla bulmamıs oldugunu farketmenin sogugunda, Titriyorum iste kaybettigim bir mukemmelligin huzurunda, Sicakligini hissedip de dokunamamak da kavuruyor olumcul bir sıcakta, Mutlulugunu istemek her kosulda,takılıp kalmak gozlerinin isiltisinda, Her ne kadar inanamasam da,gercekten de guller aciyor guldugunde yanaklarinda, Adini koymam bu duygularin, koyamam cunku aci veriyor ruhuma, Hala anlayamadim neden defolup gidemiyor bu bedenden, cok alisti imkansiza, Onlarca soz var icimden cikmayi bekleyen oysa,anlar var paylasilacak onlarca, Tabiiki olmayacak hicbiri, anlamsiz bu kez aglamak sarkilarla, Tek tesellim, onu koyabileceğim artık en güzel anilarima, Gerçekten hakeden birisi olacak derinlerde,tek sorun da, Çıkamayacak asla , müebbet hapis dipsiz bir kuyuda, Bir umit, olur da çikarsa... Adini koyamam belki ama, hep benimle olur rüyalarimda, Aci vermeyecek onu düsünmek, aksine gülecegim kaderin oyununa, Yasattigi en guzel ve en tatli anima, Dokulur belki gozyaslari ihtiyacim oldugunda, ama gulumseyecegim onu her hatirladigimda, Bir umit,olur da cikarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 vay, güzel olmuş yine. Hala anlayamadim neden defolup gidemiyor bu bedenden, cok alisti imkansiza, kısmı etkileyiciydi, bir de son kısım.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 grasyas.. kalem tutan eline saglik... / yok yok klavye diyelim...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :) guzel ll[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 güzel, yalnız sürekli kafiye (ya da uyak, neydi o be?) uyumu, şiirde içerikten çok şekline dikkat çektiriyor. gözüm ona takıldı yani şahsen benim :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 walla ikisine de dikkat çekiyorum ben sen de öyle gör =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Saeros, 15 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki: güzel, yalnız sürekli kafiye (ya da uyak, neydi o be?) uyumu, şiirde içerikten çok şekline dikkat çektiriyor. gözüm ona takıldı yani şahsen benim :) harbiden güzel de, harbiden searoz karındaşıma katılıyorum ya[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çok hoş olmuş yaw..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 destina[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 güzel olmuş eline sağlık(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 çok güzel olmuş gerçekten[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bencede çok güzel olmus her zmn ki gibi... Tebrik ederim ;)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MedCezir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eline yüregine saglık....baskada söylenecek fazla i şey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innocente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tebrikler[signature][hline]Sana boynumuzu eğeriz sanma.Hakkımı gelir alırız zorla -Duman- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu yazı bana cok koydu.herşeyin ustune gelince tam[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar