Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 DivX konulu birçok topice baktım ama hiçbiri benim tam olarak işime yaramadı. Gspot mu ne onu çektim. Video, audio codecleri gösteriyor, tamam. Ancak bende eksik olanları yüklemek çok zor. Şöyle nimocodec gibi bir program olsa, istediğim codecleri bilgisayara yüklese çok güzel olur. Çünkü tüm codecler Divx 5.0.5 gibi kolay yüklenmiyor. Sitelerinde binlerce versiyon olabiliyor felan. Ayrıca eski bilgisayarımda çalışan Signs filmi şimdi çalışmıyor. Daha önce çalışmayan Fast and Furious ise şimdi çalışmıyor. Neden çalıştı / neden çalışmıyor anlamıyorum. Fıstık gibi izlediğim Signs'da şimdi renkler birbirine giriyor hiçbirşey anlaşılmıyor. Nimo Codec'teki herşeyi yüklesem, sorun çıkartıyor. Habire hata veriyor kurarken. Şöyle bir guide hazırlansa, divx dosyalarında genellikle olan codecler çıkartırsa, bu codecleri direk olarak bilgisayarınıza yüklüyen, binary minary şeyler uğraştırmayan linkler verilse, ne güzel olur.. Yani demek istediğim, tüm divx topicleri toparlansın, çok güzel bir liste çekilsin. Dene yanılma yönteminden sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 add/remove programs dan her türlü codec i kaldır ve nimo ya da ufkabakan (ikisi de aynı hemen hemen)kur,olması lazım...Benim çorba olmuş windows da bile çalıştı...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 k-lite codec pack'de 7mb'lik codec var.[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Farkli versiyonlardaki xvid codeclerini ust uste kurarsan ekranin yesil gozukmesi, renk karismalari vs. gibi sorunlarla karsilasman muhtemel. Daha once ghaldzsar in nimo codecle ilgili actigi bir topicde sorunun cevabini yanitlamistim. Orayada bi bak istersen...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 MMswitch.ax 'da sorun çıkardı tatlı şey.. ayy canım benim bıdı bıdı.. durdur, yeniden dene, yoksay.. ay sen ne kadar cici şeysin böyle... yoksay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 nimocta dedikerini yükledim.. ama daha önce çalıştırabildiğim warcraftIII'ü, windows Xp'de açamadım. Üstüne hala signs garip garip çalışıyor.. sildim onu offf. k-lite' ıyüklüyüm dedim. vorbis.dll'de hata verdi. vorbisenc.dll ogg.dll oggds.dll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ben daha divx ve xvid'den başka yöntem ile sıkıştırılmış film görmedim. Bazı diğer avi'ler mesela intel indeo'nun belli versiyonlarını istio. Başka zilyon tane codec var. Ancak filmler için divx ve xvid kullanılır. Divx'i kurması basit zaten. Xvid open source olduğu için onda sorun çıkabiliyor. Koepi ve Nick miydi neydi en tanınmış compile bunlar. İkisinide www.divx-digest.com software/codecs kısmında bulabilirsin. Şimdiye kadar hiçbir filmi çalıştıramadığım olmadı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4R1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 tum divxle ilgili codecleri makinandan kaldır divx 5.03-g400-xvid-ac3 vs sonra git www.k-lite.tk burdan kazaalite codec packi cek calısmaması imkansız[hline]a.k.a Evr qcİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bahsettiğin filmlerin divX olmama ihtimalini de gözden geçir bence[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bsplayer ne güzel herşeyi açıyor. Ancak mediaplayerla onu başaramadım bir türlü. ayrıca bsplayerda altyazı sorunu yaşıyorum :) bsplayer mediaplayer kadar rahat bir program değil. Sanki kendimi icq lite kullanıyormuşum gibi geliyor. Sanki 30 günlük bir program kullanıyorum da elimden alcaklar programı gibi geliyor. Yani bsplayer beni rahatsız ediyor. Niye böyle bir his yaratıyor bende anlamadım.. Neyse..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 V player dene, basit bi program fakat altyazi dahil her isini gorur...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 codekleri kaldirmak icin ufkabakan code2.0 i indir icinde codecleri remove ettiginde bile kalan registry ve dll leri silen bi codec silici var onu kullanarak codec kalintilarini temizle sonra ufkabakan codeci yukle ve cozume ulas ben izleyemedigim Reloaded ı bunu yaparak izledim ama dedigim bigi ufacik bir bat dosyasi codec silici kullanman isine yarar ve kurulumdaki o yoksay ivir zivir mesajlarini siler atar :)) edit:kodek ne ya :) [hline]Absolute & Lonely.... [Bu mesaj Kobe tarafından 10 July 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bs player açıosa media player açmıosa o divx değildir svcd veya türevi olabilir[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar