Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 B. Hakan boş mukaveleye imza attı, yeniden Galatasaraylı oldu, sonra da idmana çıktı. İyi mi oldu kötü mü oldu karar veremiyorum... Maliyet açısından iyi, bakalım sene içinde performansı ne olacak.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben sevınırım bu işe hatta cok ıyı olmus 10 kişilik galatasaray Hakan sukur bundan 4 sene once avrupanın en ıyı forvetiydi ama artık bitti cunku yetenek dogustan var sonsuza kadar ole kalıcak zannetti Harcadı kendini Tıpkı ilhan mansızın yaptıgı gibi ilhanda hakan yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theseus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Top toplayici mi olacakmi$?[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 oh be!! yeter kardeşim sıkıldım her sene transfer döneminde hakan şükür beşiktaşta haberlerinden ya :) fenere de aynısı yapılıyor eminim onlar da çok mutludur şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Raid3r, 07 July 2003 23:07 tarihinde demiş ki: oh be!! yeter kardeşim sıkıldım her sene transfer döneminde hakan şükür beşiktaşta haberlerinden ya :) fenere de aynısı yapılıyor eminim onlar da çok mutludur şimdi :) kesinlikle :) :) bu arada ondan top toplayıcıda olmaz artık :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Hakan o Lukunku falan filandan çok daha iyi oynar bence. Şanslı gene GS :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bence halen türkiyenin en iyi forveti. milli maçlardaki oyununu (dünya kupası hariç) hala takdir ederim. sonuçta fatih terim deneyecek olursa olucak olmazsa olmucak. sorun diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Zaten Lukunku'yla karşılaştırmamak gerek Hakan'ı ancak, ben ümitli değilim. Sol kanada da zaten Abdullah'ı aldık, artık Overmars'ı almamıza gerek kalmadı. Abdullah üç Overmars eder ne de olsa![hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: LvL_Sabo, 08 July 2003 03:05 tarihinde demiş ki: bence halen türkiyenin en iyi forveti. lol[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 nereye türkiye'nin en iyi forveti?[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Dextra benım gıbı gulup gecıceksın[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Böyle taraftarlar oLduktan sonra GS yönetimi ya$adı, siz Andersson'u hayal ediyodunuz ya [daha önce iddia kaybedenler wazgeçmiştir belki ya neyse] artık hayal bile olamıycak çünkü artık türkiye'nin en büyük golcüsünü transfer ettiniz, forvete başka takviyeye gerek yok diye açıklama yapar fatih terim. siz de yehu yehu en ii forvet bizde diye sewinirsiniz :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 lol blaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Dextra, 08 July 2003 03:26 tarihinde demiş ki: nereye türkiye'nin en iyi forveti?[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. ilhan mı diyeceğin hala aceba? makedonya maçındaki hakan şükürü de beğenmeyip, herif öldü diyosan. sana futboldan anlamıyo diyebilirim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 şaban kral ın donuşu[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hakanın makedonya maçında tribündeki herkese saç baş yoldurduğunu hatırlıyorum ben :) yannış maçı izledik herhalde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 tribündeki adama bakarsan ohooo. gs tribünleri hakan en iyi zamanındayken bile hakana küfrederdi. bu onun iyi olduğunu değiştirmiyo [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 08 July 2003 05:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 açıkçası ben de hakandan pek umutlu değilim. en fazla milli maçlarda izleme imkanı buldum şu bi iki sene.. dünya kupasındaki performansından sonraki milli maçların nerdeyse hiçbirinde adam gibi bi performans gösteremedi. ama toparlanabilirse kesinlikle galatasaray için çok büyük kar olur. belki biraz zor ama inşallah.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Gene bir sürü gol atar Hakan.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: bLaQ, 08 July 2003 03:45 tarihinde demiş ki: Böyle taraftarlar oLduktan sonra GS yönetimi ya$adı, siz Andersson'u hayal ediyodunuz ya [daha önce iddia kaybedenler wazgeçmiştir belki ya neyse] artık hayal bile olamıycak çünkü artık türkiye'nin en büyük golcüsünü transfer ettiniz, forvete başka takviyeye gerek yok diye açıklama yapar fatih terim. siz de yehu yehu en ii forvet bizde diye sewinirsiniz :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- işte ark gerekli açıklamayı yapmış ben daha ne diyem :D[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ilhan diyeceğimi nrden çıkardın? ben fanatik değilim ki heryerde en iyi oyuncu beşiktaşlı diyecem. kendinle karıştırdın. :)[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 [hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hep kuyruk acısı lafını kullanmayı sevenlerin herhalde, hakan'dan kuyruk acıları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ehehe abi bu yaz hem beşiktaşın hem fenerin gündemine geldi iki tarafın taraftarı da istemedi. hatta fenerliler pankart asmışlardı. yani şaban sonuçta eahuae simofle resim süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar