Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Şükür yeniden Galatasaray'da...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
B. Hakan boş mukaveleye imza attı, yeniden Galatasaraylı oldu, sonra da idmana çıktı.

İyi mi oldu kötü mü oldu karar veremiyorum... Maliyet açısından iyi, bakalım sene içinde performansı ne olacak.[hline]...bir Aliba hayranı...
Mesaj tarihi:
ben sevınırım bu işe hatta cok ıyı olmus 10 kişilik galatasaray

Hakan sukur bundan 4 sene once avrupanın en ıyı forvetiydi ama artık bitti cunku yetenek dogustan var sonsuza kadar ole kalıcak zannetti

Harcadı kendini

Tıpkı ilhan mansızın yaptıgı gibi ilhanda hakan yolunda
Mesaj tarihi:
Top toplayici mi olacakmi$?[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok
Mesaj tarihi:
oh be!! yeter kardeşim sıkıldım her sene transfer döneminde hakan şükür beşiktaşta haberlerinden ya :) fenere de aynısı yapılıyor eminim onlar da çok mutludur şimdi :)
Mesaj tarihi:
said:
Raid3r, 07 July 2003 23:07 tarihinde demiş ki:
oh be!! yeter kardeşim sıkıldım her sene transfer döneminde hakan şükür beşiktaşta haberlerinden ya :) fenere de aynısı yapılıyor eminim onlar da çok mutludur şimdi :)

kesinlikle :) :)
bu arada ondan top toplayıcıda olmaz artık :Pp
Mesaj tarihi:
bence halen türkiyenin en iyi forveti. milli maçlardaki oyununu (dünya kupası hariç) hala takdir ederim. sonuçta fatih terim deneyecek olursa olucak olmazsa olmucak. sorun diil
Mesaj tarihi:
Zaten Lukunku'yla karşılaştırmamak gerek Hakan'ı ancak, ben ümitli değilim.

Sol kanada da zaten Abdullah'ı aldık, artık Overmars'ı almamıza gerek kalmadı. Abdullah üç Overmars eder ne de olsa![hline]...bir Aliba hayranı...
Mesaj tarihi:
Böyle taraftarlar oLduktan sonra GS yönetimi ya$adı, siz Andersson'u hayal ediyodunuz ya [daha önce iddia kaybedenler wazgeçmiştir belki ya neyse] artık hayal bile olamıycak çünkü artık türkiye'nin en büyük golcüsünü transfer ettiniz, forvete başka takviyeye gerek yok diye açıklama yapar fatih terim. siz de yehu yehu en ii forvet bizde diye sewinirsiniz :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 08 July 2003 03:26 tarihinde demiş ki:
nereye türkiye'nin en iyi forveti?[hline]Garry "Artxed" Clancy
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.

ilhan mı diyeceğin hala aceba? makedonya maçındaki hakan şükürü de beğenmeyip, herif öldü diyosan. sana futboldan anlamıyo diyebilirim sadece
Mesaj tarihi:
tribündeki adama bakarsan ohooo. gs tribünleri hakan en iyi zamanındayken bile hakana küfrederdi. bu onun iyi olduğunu değiştirmiyo

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 08 July 2003 05:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
açıkçası ben de hakandan pek umutlu değilim. en fazla milli maçlarda izleme imkanı buldum şu bi iki sene.. dünya kupasındaki performansından sonraki milli maçların nerdeyse hiçbirinde adam gibi bi performans gösteremedi. ama toparlanabilirse kesinlikle galatasaray için çok büyük kar olur. belki biraz zor ama inşallah.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 08 July 2003 03:45 tarihinde demiş ki:
Böyle taraftarlar oLduktan sonra GS yönetimi ya$adı, siz Andersson'u hayal ediyodunuz ya [daha önce iddia kaybedenler wazgeçmiştir belki ya neyse] artık hayal bile olamıycak çünkü artık türkiye'nin en büyük golcüsünü transfer ettiniz, forvete başka takviyeye gerek yok diye açıklama yapar fatih terim. siz de yehu yehu en ii forvet bizde diye sewinirsiniz :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

işte ark gerekli açıklamayı yapmış ben daha ne diyem :D[hline]Mixed Website
e-m@il
TheSilver Bir zamanlar Dediki ;
sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

Mesaj tarihi:
ehehe abi bu yaz hem beşiktaşın hem fenerin gündemine geldi iki tarafın taraftarı da istemedi. hatta fenerliler pankart asmışlardı.

yani şaban sonuçta eahuae simofle resim süper
  • Yeni Oluştur...