Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Şükür yeniden Galatasaray'da...

Aliba

Öne çıkan mesajlar

said:
Raid3r, 07 July 2003 23:07 tarihinde demiş ki:
oh be!! yeter kardeşim sıkıldım her sene transfer döneminde hakan şükür beşiktaşta haberlerinden ya :) fenere de aynısı yapılıyor eminim onlar da çok mutludur şimdi :)

kesinlikle :) :)
bu arada ondan top toplayıcıda olmaz artık :Pp
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle taraftarlar oLduktan sonra GS yönetimi ya$adı, siz Andersson'u hayal ediyodunuz ya [daha önce iddia kaybedenler wazgeçmiştir belki ya neyse] artık hayal bile olamıycak çünkü artık türkiye'nin en büyük golcüsünü transfer ettiniz, forvete başka takviyeye gerek yok diye açıklama yapar fatih terim. siz de yehu yehu en ii forvet bizde diye sewinirsiniz :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası ben de hakandan pek umutlu değilim. en fazla milli maçlarda izleme imkanı buldum şu bi iki sene.. dünya kupasındaki performansından sonraki milli maçların nerdeyse hiçbirinde adam gibi bi performans gösteremedi. ama toparlanabilirse kesinlikle galatasaray için çok büyük kar olur. belki biraz zor ama inşallah.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 08 July 2003 03:45 tarihinde demiş ki:
Böyle taraftarlar oLduktan sonra GS yönetimi ya$adı, siz Andersson'u hayal ediyodunuz ya [daha önce iddia kaybedenler wazgeçmiştir belki ya neyse] artık hayal bile olamıycak çünkü artık türkiye'nin en büyük golcüsünü transfer ettiniz, forvete başka takviyeye gerek yok diye açıklama yapar fatih terim. siz de yehu yehu en ii forvet bizde diye sewinirsiniz :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

işte ark gerekli açıklamayı yapmış ben daha ne diyem :D[hline]Mixed Website
e-m@il
TheSilver Bir zamanlar Dediki ;
sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...