elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Görmemişim o dediğini misal olarak.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Zephyros, 19 Ağustos 2005 01:29 tarihinde demiş ki: yukarda ben ne dedim peki ? Mesajlar aynı anda atıldı mesela?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
diablero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Evt çözmüşsün bende biraz daha dikkat ettim de varmiş bi açıklamasi.İlk görünce heyecanlandim da hehe
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben nie anlamadım lan[signature][hline]choose life.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aaa anladım lan karakterler deişiomuş dikkat etmemiştim[signature][hline]choose life.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 10x + y = xy ise (çözümlemede) 10x+y-x-y=9x olacağından dolayı y etkisizdir onemli olan x in 9 ve 9 un katları olması baska soru varsa aliiim download yaparkene canım sıkılıyo[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 daha önce aynı denebilecek bi oyunu yollamıştım.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 [signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 o deil de milletinki nası tutmuyo onu anlamadım. yanlış mı çıkarıyosunuz? =p[signature][hline]choose life.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ahaha oraya yazmak istemedim cevap ama AKILLARAZARARCAN MUHAUAHHUA[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 @Xaenin sakacı cocuk seni =)[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Zephyros, 19 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki: 10x + y = xy ise (çözümlemede) 10x+y-x-y=9x olacağından dolayı y etkisizdir onemli olan x in 9 ve 9 un katları olması baska soru varsa aliiim download yaparkene canım sıkılıyo Dediğin olayı anladımda bununla ilgisini anlamadım? mesela 89 tuttuk diyelim 10.8+9-9-8 şeklinde o zaman 9 dediğin gibi etkisiz oluyor. 80 kaldı x o zaman 8 oluyor burada. Peki olayla alakası nedir? Resimlerle yane?
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: CusTodeM, 19 Ağustos 2005 01:37 tarihinde demiş ki: ahaha oraya yazmak istemedim cevap ama AKILLARAZARARCAN MUHAUAHHUA Ben anlamadım ki biz ne yaptık bunlara da bu kadar öfkelendiler . S:SENDEN İĞRENİYORUM -Bende bayılmıyorum kendime o kadar BAK HALA LAN BİRAZ ADAM OLSANA İŞİNİZ GÜCÜNÜZ ROL YAPMAK FİLMLERDEKİ GİBİ KONUŞMAK OLMUŞ. EĞER 3 DİLEK HAKKIM OLSA İKİNCİSİNİ SİZLERİ YOKETMEK İÇİN KULLANIRDIM. DİĞERLERİ BENİM ÖZELİM SENİ İLGİLENDİRMEZ. Dün adam böyle şeyler attı . Manyakmıdırnedir?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: ColdShadow, 19 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki: said: Zephyros, 19 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki: 10x + y = xy ise (çözümlemede) 10x+y-x-y=9x olacağından dolayı y etkisizdir onemli olan x in 9 ve 9 un katları olması baska soru varsa aliiim download yaparkene canım sıkılıyo Dediğin olayı anladımda bununla ilgisini anlamadım? mesela 89 tuttuk diyelim 10.8+9-9-8 şeklinde o zaman 9 dediğin gibi etkisiz oluyor. 80 kaldı x o zaman 8 oluyor burada. Peki olayla alakası nedir? Resimlerle yane? [signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen abi sonuc ne olursa olsun 9 un kati cikiyo arada semboller yer degistiriyo sadece ve dikkat et 9 ve usleri ayni sembol oluyo hep [Bu mesaj Zephyros tarafından 19 Ağustos 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Matematiğe pek girmeyelim . Midem bulangaçlanıyor az .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bunu yapan ilkokul cocugu falandir cozumlemeyi falan yeni ogrenmisse o hevesle yapmistir yavrucak bole bisiyi[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kısacası 9 un katlarında hep aynı işaret var olay budur :D Sadece her yapışta işaretlerin yeri değişiyor ;)
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bence yapan iyi yapmış. İlkokul seviyesindeyse hele helal olsun :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1 tanesi falan tuttu, hatalı kodlamışlar bunu :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 mesela "0" sayısına bakın. Hep onun işareti çıkacaktır. ZzzZ Eski bi numara bu ya.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kolpa la bu 3 tanesinin 1 ini bildi o kadar salliyo kafadan[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Aha bu da html hedesiymiş... [hline]j=1; for ( i = 99 ; i >= 0 ; i-- ) { a=Math.round(Math.random()*26); if ( i%9 == 0 && i < 89 ) a=ax; table+=""+i+""+alphaArray[a]+"" if ( j%10 == 0 ) table+="" j++ } [signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 19 Ağustos 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 19 Ağustos 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] arc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ciddi ciddi "doğru bulmuyor" diyen arkadaş varsa ayakta alkışlıyorum ahah.[signature][hline] Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1211247-akyl-okuma-kafayi-yedirten-bi%25c3%25bei/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Akıl Okuma KAfayi Yedirten Bişi.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ciddi ciddi "doğru bulmuyor" diyen arkadaş varsa ayakta alkışlıyorum ahah.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar