-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: senko, 10 July 2003 00:43 tarihinde demiş ki: over sağol valla kendime geldim iyice bu arada çimakıl merak etme abi buralarda anormal olan tek sen diilsin bende de var bişiler kafadaki tahtalar mı eksik yoqsa doğarken doktor kıçıma vuracağına başka yere mi vurmuş bilmiyorum :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu that's our job. To give you the best service mr.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Mans, 09 July 2003 21:18 tarihinde demiş ki: Ne % 40'ı yahu. % 15-20 arasıdır kürtler. cia in worldbook unda etnik kokenli %40[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Chemical, 10 July 2003 00:02 tarihinde demiş ki: Burada behranın mesajının yaklaşık 36 katı büyüklüğünde gereksiz bir quote vardı. Anlamsı alıntılar yapmayalım, yaptırmayalım. İlla gerekliyse, anlaşılmayacağını düşünüyorsanız sadece mesajı atanı ve atıldığı saati alıntılasanız yeterli olur / Nefr orası öyle ama ya tarz değiştirilirse?[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- [Bu mesaj Nefr tarafından 10 July 2003 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 internet özgürlüğü diyorum ben.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Mans, 09 July 2003 21:27 tarihinde demiş ki: Kermit terörü savunma. bak işte sende direk atladın ben terörü neden savunuyum bende cumhuriyetçi bi gencim ama arkadaşın genelleme yapmasına karşı çıktım !!! benim çok tanıdığım var doğulu olupta atatürkçü olan %40 gibi genelleme aşırı derecede fazla !![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bide şu olay var kürt diye ayrımcılık yapmamak lazım sonuçta türkiye coğrafi olarak her tarafa yakın yani asya avrupa afrkia ne bulursan var e sonuçta bu bölgelerin insanlarıda olacak biz onları dışlamak yerine onlarla nasıl daha iyi geçinebiliriz gibi çözümler aramaya bakıcaz[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar