Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Uğraştım biraz ama güzel oldu gibi sanki her türlü eleştiriye açığım.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 güzelde sanki sağ taraftaki yumuşaklık sol tarafta yokmuş gibi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ya biraz daha uğraşsan ve böyle bir şey nasıl yapılır tutorial ı hazırlasan :) Ben beğendim çok...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mevcut bu model yerine 0'dan kendi modelini cizsen Ericsson seni ise bile alir ;) p.s: Sony Ericsson yazisi uymamis. [signature][hline]Never too old to learn! [Bu mesaj Makaveli tarafından 16 Ağustos 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Makaveli tarafından 16 Ağustos 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 güzel olmuş. LCD ekranı çok gerçekçi :) yalnız telefona biraz daha 3 boyutluluk hissi katabilsen enfes olcak gibi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Makaveli, 16 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Mevcut bu model yerine 0'dan kendi modelini cizsen Ericsson seni ise bile alir ;) p.s: Sony Ericsson yazisi uymamis. işin aslı işim o :) endüstriel tasarım okuyorum daha yeni yeni ps de hızlı modelleme öğrenmeye çalışıyorum yani hızlı biçimde çok alternatif üretmek elle çizimden daha çok göze hitap ediyor ps.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Vöhey güzel olmuş tebrikler :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hadi şimdi de açık halini çiz =)[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla açık halinide çizdim ama malesef bilgisayarımda diil workshop umuz sırasında çizmiştim. Alabilirsem yollarım.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 guzel ama erricson yazisi pek olmamis gibi bide erricsonun yan1ndaki yuvarlak1n içinde bi logo gibi bisey yokmuydu??[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar