Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 adamlar savaşmaktan sevişmeye fırsat bulamıyorlarki ne yapsınlar yani sevişipde formdanmı düşsünler zaten heran birileri tarafından öldürülebilme ihtimalleri var :)[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bence Ayı Yogi[signature][hline]BBAL Kurt © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Aerialss, 17 Kasım 2004 16:52 tarihinde demiş ki: bence Ayı Yogi anime... ayı yogi... ya kafan güzel yada salaksın[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bence sen kendini bi bok zanneden bir ahmaksın..[signature][hline]BBAL Kurt © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sasuke[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 shinji ikari[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 takashi :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sagara_Sanosuke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hooooo!yawas sanosuke e laf ettirmem.orda adami yarip geciren sanosukedir.dierleri tam bir odun.Sanosuke benim adamim.Yok onun gibi bi karakter daha su animelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sasuke de girermi acaba hmm bi düşüniiim[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ulan kenshine gay dienı bokenlerım len ben adam ovasında catır catır sevısmıomu tomoe ıle (sansurlu olsada) sonra bıde kenjı dıe bırını dougrtmuomu len he kenji kimden ha sano dan mı yaıkodan mı saıtodan mı yoksa mahallenızın sutcusu maho aga danmı allam ya odun karakter ıstırosanız hıko ya bakın ama ormanda bakmayın goremezsınız:D boeeeğğğ 2 guts (kenshıne hala gay dıen varsa bokenınnı alsın gelsın )[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmaship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 27 Kasım 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: KenshinHimura, 27 Kasım 2004 12:35 tarihinde demiş ki: ulan kenshine gay dienı bokenlerım len ben adam ovasında catır catır sevısmıomu tomoe ıle (sansurlu olsada) sonra bıde kenjı dıe bırını dougrtmuomu len he kenji kimden ha sano dan mı yaıkodan mı saıtodan mı yoksa mahallenızın sutcusu maho aga danmı allam ya odun karakter ıstırosanız hıko ya bakın ama ormanda bakmayın goremezsınız:D boeeeğğğ 2 guts (kenshıne hala gay dıen varsa bokenınnı alsın gelsın ) Kenshin = Gay Hadi bakalım bekliyorum :-P[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 evdeyım gel !!!!! annemler antalyada bugun yanlızım evde ugra ıstersenn!!! ps de var nihohhaha[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmaship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 27 Kasım 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 aldım kılıcı geliyorum haberin ola[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Sam, 10 Kasım 2004 16:14 tarihinde demiş ki: .........odun deyince gerçek anlamda gelmiş geçmiş bir numaralı odun karateri söyleyeyim size: evangelion'dan shinji ikari. ..........shinji'den daha odun bir karakter yaratılmışsa bu ömrümde görmeyeceğimi ümit ediyorum.. :-) bugün daha odununu görme şerefine nail olabildim: elfen lied'den kouta. shinji ikari'yi dahi aşıyor aptallıkta, duyarsızlık ve karaktersizlikte. esasen elfen lied'de başrolde olup da odun olmayan karakter yok gibi ama birinciliği kesinlikle kouta alır.. [spo1=bödööfff]herif babasını, kardeşini öldüren kıza sırılsıklam aşık oldu, kız da ona "geçmişimi bırakalım" deyince kucaklaştı lol mü diyim ağlayam mı[/spo] kouta'dan da odunu görürsem birgün herhalde intihar edicem..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ehehe hala kenshın = gay tezımı savunuyorum gay olmasada bısexueldır yuzde yuz boken felan yok dırek no dachi var evde hatırlatıyım dedim :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kamil İnsan mertebesine -bence- ulaşmış yegane insanlar olan Sagara ve Soujiro'ya "ODUN" diyen zihniyeti kınıyorum.Hatta ve hatta ŞİDDETLE KINIYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Abi elfen lied daki tüm elemanlar intikam duygusundan yoksun :) Kolu bacagı koparmış insanla aynı msada yemek yemek öeh!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aa insan sevigi öyle deme...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 soujiro'yu nereden çıkardın? :-p ekleme: heh ben sana dediydim dregoth.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 13 Ocak 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 MGS 3 den Snake ve GITS den Major Kusanagı odun dıcem sonrada carpılıcam 20000 voltla :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak [Bu mesaj Viktor tarafından 14 Ocak 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kenshin seihousen OAV da gayet odunca davranışlar sergiliyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Viktor, 14 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki: GITS den Major Kusanagı odun dıcem sonrada carpılıcam 20000 voltla :) herhalde taş kelimesini odunla karıştırdın.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu arada elfen lied da o kadar izlenmeyesi bi anime deel bana kendini izlettirdi yani... o kadar kötü deel Daha başka odun şahsiyet ise Sanosuke Sagara[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Dre tamam anladık abi Elfen Lied'ı sevdin, her yerde "Elfen Lied cici, güzel, sevelim" tarzı demeçler vermekten vazgeç =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bana ne ilk once Sam vazgeçsin,ilk o başlattı ben ona sadece karşılık veriom :horace:[signature][hline] [Bu mesaj Dregoth tarafından 15 Ocak 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar