Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animelerdeki Odun karakterler

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

ulan kenshine gay dienı bokenlerım len ben adam ovasında catır catır sevısmıomu tomoe ıle (sansurlu olsada) sonra bıde kenjı dıe bırını dougrtmuomu len he kenji kimden ha sano dan mı yaıkodan mı saıtodan mı yoksa mahallenızın sutcusu maho aga danmı allam ya

odun karakter ıstırosanız hıko ya bakın ama ormanda bakmayın goremezsınız:D boeeeğğğ

2 guts (kenshıne hala gay dıen varsa bokenınnı alsın gelsın )[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmaship is an Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 27 Kasım 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KenshinHimura, 27 Kasım 2004 12:35 tarihinde demiş ki:
ulan kenshine gay dienı bokenlerım len ben adam ovasında catır catır sevısmıomu tomoe ıle (sansurlu olsada) sonra bıde kenjı dıe bırını dougrtmuomu len he kenji kimden ha sano dan mı yaıkodan mı saıtodan mı yoksa mahallenızın sutcusu maho aga danmı allam ya

odun karakter ıstırosanız hıko ya bakın ama ormanda bakmayın goremezsınız:D boeeeğğğ

2 guts (kenshıne hala gay dıen varsa bokenınnı alsın gelsın )

Kenshin = Gay
Hadi bakalım bekliyorum :-P[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

evdeyım gel !!!!! annemler antalyada bugun yanlızım evde ugra ıstersenn!!! ps de var nihohhaha[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmaship is an Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 27 Kasım 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Sam, 10 Kasım 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
.........odun deyince gerçek anlamda gelmiş geçmiş bir numaralı odun karateri söyleyeyim size: evangelion'dan shinji ikari. ..........shinji'den daha odun bir karakter yaratılmışsa bu ömrümde görmeyeceğimi ümit ediyorum.. :-)

bugün daha odununu görme şerefine nail olabildim: elfen lied'den kouta. shinji ikari'yi dahi aşıyor aptallıkta, duyarsızlık ve karaktersizlikte. esasen elfen lied'de başrolde olup da odun olmayan karakter yok gibi ama birinciliği kesinlikle kouta alır..

[spo1=bödööfff]herif babasını, kardeşini öldüren kıza sırılsıklam aşık oldu, kız da ona "geçmişimi bırakalım" deyince kucaklaştı lol mü diyim ağlayam mı[/spo]

kouta'dan da odunu görürsem birgün herhalde intihar edicem..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

soujiro'yu nereden çıkardın? :-p

ekleme: heh ben sana dediydim dregoth.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 13 Ocak 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 14 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
GITS den Major Kusanagı odun dıcem sonrada carpılıcam 20000 voltla :)

herhalde taş kelimesini odunla karıştırdın.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...