Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkente Burs...


skyly

Öne çıkan mesajlar

Annemden aldığım haberlere göre ki annemden aldıysam kesin doğrudur :) Bilkente artık aktivite sadece össde iyi puan yapanlara burs verilmeyecekmiş. Bkz: Benim kardeşim basketbolcu ve bu durumunu sürdürürse sınavı burssuz kazansa bile burs verilecekmiş. Dalların tam olarak ne olduğuu bilmiyorum spor var müzik varmıdır bilemiyorum sanat ile ilgili dallarda vardır heralde[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de neye göre belirleyecekler ki, yani 16-17 girip eline gitar alıp 3-5 nota çalmayı öğrenen herkes arkadaşlarını toplayıp grup kuruyo kendini müzikçi sayıyo. Herkes ben süper futbolcuyum süper rockçıyım diye başvurur..? Ek sınav mı yapılcak yetenek sınavı gibi?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 17 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
ben sanmiyorum boyle birsey olacagini. universiteye giriste tek gecerli sistem oss, bunun harici bir burs verme, okula kaydolma sistemi yok turkiyede. olsa butun okullarda olur, sadece bilkentte degil.
hyr. bilkent'te IB uygulamasi var. diplomayla bu yonde basvurdugunda, misal sayisal herhangi bi yere yerlesirsen, yine sayisal'a bagli bi bolume gecis yapabiliyosun. ilk sene sana entegrasyon derslerini veriyolar. ikinci sene olman gereken bolume gecip devam ediyosun.

@helena, MUN kesinlikle dahil. yani onun sosyal etkinlik oldugu su goturmez bi gercek :D[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 18 Ağustos 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...