skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Annemden aldığım haberlere göre ki annemden aldıysam kesin doğrudur :) Bilkente artık aktivite sadece össde iyi puan yapanlara burs verilmeyecekmiş. Bkz: Benim kardeşim basketbolcu ve bu durumunu sürdürürse sınavı burssuz kazansa bile burs verilecekmiş. Dalların tam olarak ne olduğuu bilmiyorum spor var müzik varmıdır bilemiyorum sanat ile ilgili dallarda vardır heralde[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 müzik filan varsa çok iyi olur... da neye göre burs veriyolar müzikçilere ? nedir olayı yani ?[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kulaktan dolma bir bilgim var kaynaksız yazmalıydım annem dedi sorayım istersen ama :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sporcularda milli olma sarti var, muzisyenleri bilemem ama o kadar iyi muzisyen olup da bilkentte, okumazsin gider adam gibi muzik egitimi alirsin.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bilkentin kendi konservatuari var. yok oyle muzik bursu diye birsey. konservatuara burslu kabul edilebilirsiniz sadece muzik yeteneginizle.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aynı sey iste zaten ordaki konservatuar bursunu kazanamayacak yetenekte bir müzisyen benim dedigim sekilde nasıl burs alsın?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sosyal faaliyetler derken sivil toplum örgütleri, mun tarzı klüpler buna dahil mi? ya da bilgi alınabilecek herhangi bir kaynak var mı?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İyi de neye göre belirleyecekler ki, yani 16-17 girip eline gitar alıp 3-5 nota çalmayı öğrenen herkes arkadaşlarını toplayıp grup kuruyo kendini müzikçi sayıyo. Herkes ben süper futbolcuyum süper rockçıyım diye başvurur..? Ek sınav mı yapılcak yetenek sınavı gibi?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben sanmiyorum boyle birsey olacagini. universiteye giriste tek gecerli sistem oss, bunun harici bir burs verme, okula kaydolma sistemi yok turkiyede. olsa butun okullarda olur, sadece bilkentte degil.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sporcu bursu zaten vardi. muzige falan burs verilmez sacma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Dojorel, 17 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki: ben sanmiyorum boyle birsey olacagini. universiteye giriste tek gecerli sistem oss, bunun harici bir burs verme, okula kaydolma sistemi yok turkiyede. olsa butun okullarda olur, sadece bilkentte degil. hyr. bilkent'te IB uygulamasi var. diplomayla bu yonde basvurdugunda, misal sayisal herhangi bi yere yerlesirsen, yine sayisal'a bagli bi bolume gecis yapabiliyosun. ilk sene sana entegrasyon derslerini veriyolar. ikinci sene olman gereken bolume gecip devam ediyosun. @helena, MUN kesinlikle dahil. yani onun sosyal etkinlik oldugu su goturmez bi gercek :D[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 18 Ağustos 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evet, hatta harika bir sosyal faaliyettir kendisi =) ancak bazı yabancı üniversiteler gibi sadece spor veya sanatla uğraşanlar burs kapsamında olabilir diye emin olmak için sordum o soruyu.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar