Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BearShare 5.0.2 Pro


Zephyros

Öne çıkan mesajlar

  • 1 yıl sonra ...
Müzikleri genelde albüm olarak indirdiğim için torrent kullanıyorum. Ama bazen nadir de olsa tek tek indirmek istediğim şarkılar oluyor. Eskiden LimeWire kullanırdım ama artık rezalet sonuçlar veriyor LimeWire.

Nasıl bir şey şu BearShare? Memnun musunuz yada başka güzel alternatifi var mı? LimeWire ve Kazaa demeyin aman. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Denedim işte tam aradığım şey, sadece tek mp3 indirmem gerektiğinde kullanmak istiyordum. Freeware. Adware spyware içermiyor. Port açmak gerekmiyor. Kullanımı kolay.

Reklam gibi oldu ama çok memnun kaldım tavsiye ederim. Arada birileri şarkı tavsiye edince, yada merak ettiğim bir gruptan bir kaç örnek şarkı indirmek isteyince, yada gitarla çalmak için şarkının stüdyo versiyonunu indirmem gerekince.. açıcam Bearshare'i.. oh missss (umarım :p).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bearshare'in beleşini kullandım ben baya. İnanılmaz hızlı, bikaç tane şarkıyı aynı anda hızla indirebiliyorsun. Pro'suna çok ihtiyacın olacağını sanmıyorum kullanırsan. Ama şimdi limewire kullanıyorum çünkü aradığını bulman daha kolay, kaynak çok.

[ Mesaj 02 March 2007, Friday - 19:40 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben LimeWire'dan kurtulmak için program ararken buldum zaten Bearshare'i. LimeWire iyice sapımıştı bende, ne zaman şarkı arasam şarkının kendi dışında George Bush'tan tutun Paris Hilton'a kadar 150 ilgisiz şey getiriyordu. Ayrıca popüler olmayan şarkıları LimeWire ile bulamıyordum, bulsam da indiremiyordum.

Bearshare'i pek deneyemedim ama bir iki şarkı indirdim ve çok rahattı. Aradığım şeyler dışında hiç bir şey gelmedi önüme. Kullanımı çok rahat dediğim gibi. MP3 indirmek için ideal bir programa benziyor. Bir dene bence Zegna.

edit: Pro'sunu kullanmadım bu arada. Sitesinden freeware sürümünü indirdim.

[ Mesaj 02 March 2007, Friday - 20:28 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...