Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bu connectoru nerden bulabilirim?[spo1=dipnot] beleşe[/spo][signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 burda free versiyonu var prosunu beleşe nasıl bulabilirsin bilemem, bilsem de yazamam, yasak:-)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 neden yasak?[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kırek varez vesaire yasak.. :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eşekte bulursun hatta ne istersen bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 pm den demi olmuyo Alexi gorurse yine azar işitcem ama sorma dan edemicem[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 buldum arkadaslar saolun =)[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Müzikleri genelde albüm olarak indirdiğim için torrent kullanıyorum. Ama bazen nadir de olsa tek tek indirmek istediğim şarkılar oluyor. Eskiden LimeWire kullanırdım ama artık rezalet sonuçlar veriyor LimeWire. Nasıl bir şey şu BearShare? Memnun musunuz yada başka güzel alternatifi var mı? LimeWire ve Kazaa demeyin aman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 sadece müzk için ideal bu, baya hızlı indiriyor, bağlanması da kolay yalnız anlamadığım bir olayı en fazla 50 mb indirilmesi bir dosyanın üst limit sınırı ares indirmiyorsa dene bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Denedim işte tam aradığım şey, sadece tek mp3 indirmem gerektiğinde kullanmak istiyordum. Freeware. Adware spyware içermiyor. Port açmak gerekmiyor. Kullanımı kolay. Reklam gibi oldu ama çok memnun kaldım tavsiye ederim. Arada birileri şarkı tavsiye edince, yada merak ettiğim bir gruptan bir kaç örnek şarkı indirmek isteyince, yada gitarla çalmak için şarkının stüdyo versiyonunu indirmem gerekince.. açıcam Bearshare'i.. oh missss (umarım :p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 limewiredan guzelmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Bearshare'in beleşini kullandım ben baya. İnanılmaz hızlı, bikaç tane şarkıyı aynı anda hızla indirebiliyorsun. Pro'suna çok ihtiyacın olacağını sanmıyorum kullanırsan. Ama şimdi limewire kullanıyorum çünkü aradığını bulman daha kolay, kaynak çok. [ Mesaj 02 March 2007, Friday - 19:40 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 bende kullanmıştm sadece müzik evet ve ben aradığım grupları falanda bulamamıştım ne hikmetse dolayısıyla uninstall etmem fazla sürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Ben LimeWire'dan kurtulmak için program ararken buldum zaten Bearshare'i. LimeWire iyice sapımıştı bende, ne zaman şarkı arasam şarkının kendi dışında George Bush'tan tutun Paris Hilton'a kadar 150 ilgisiz şey getiriyordu. Ayrıca popüler olmayan şarkıları LimeWire ile bulamıyordum, bulsam da indiremiyordum. Bearshare'i pek deneyemedim ama bir iki şarkı indirdim ve çok rahattı. Aradığım şeyler dışında hiç bir şey gelmedi önüme. Kullanımı çok rahat dediğim gibi. MP3 indirmek için ideal bir programa benziyor. Bir dene bence Zegna. edit: Pro'sunu kullanmadım bu arada. Sitesinden freeware sürümünü indirdim. [ Mesaj 02 March 2007, Friday - 20:28 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Bearshare gerçekten iyidir. Kullanıcısı az o var. Onun dışında bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar