mathan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sora charizard ı eş daha güçlü böyünk neyim olsun diye saldı ama sora izlemediydim bi ara çünkü öyle bi ara verdiler ki pokehamamdan sıkıldınk soğutturdulkar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ah ah... Eskiden nasıl bir zevkle izlerdim Pokémon u[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ardeth gıt evangelıon veya kenshın al ıkı doz bak bakalım anıme sux dıebılıyomusun o zaman eheh pokemon dıgımon beyblade ve turevı anımeler cocuklara bişiler satmak ıcın yapılan anımeler kaldıkı pokemon oyunun anımesıdır ve kotudur yanı oyun fılmlerı nasıl suxxorsa buda oyle eheh candy,heıdı (ejnıme buda eheh) vs ıse kızlara hayal kurdurma ve erkeklere cın işkencesı yapma anımesıdır sailor moon mısal kızlara yonelıktır ancak bazı abazanalr etek altı gorebılmek ıcın SM hastası oluyolardı dragon ball kraldır ama eheh sacma olsada bıraz[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 nasıl ya o bölümden sonra verdiler mi hiç?[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ciddi animelerden dahada az haz alıyorum yok hede hödö höyt vurdum ustamı yendim, bilmemne çaktım falan. Dragon Ballı biraz sevmemin nedeni geyik olması ve seslendirmelerinin iyi olmasıydı heh[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şocukların beinlerini sulandırdın heayven oulu heayvaaaaan zokturtma lan pokumanından...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 boyle durumlarda Clémentine der koseme cekilirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: PiNg, 11 Ağustos 2005 16:01 tarihinde demiş ki: onlar ölmedi hala efsane bazen rüyama giriyorlar biliooooooor musun? geçen gün misty girdi bırakma bizi die agliyordu içim parçalandı böhööööööööööööööö yaşın kaç , küçük gördüğümden değil soruoyurm[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bitmediki pokemon geçen aylarda anime haberlerine bakarken yeni sezonu var deniyordu...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: rahatsiz, 11 Ağustos 2005 17:32 tarihinde demiş ki: boyle durumlarda Clémentine der koseme cekilirim. +++++++++Destek+++++++++[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 broke bi durakta ash ve misty i bırakıyor. tracey die bir vatandaş katılıyor onlara daha sonra. roket takımının pokémonları deişiyor galiba. o deil de ash in çarizardı severdik. huysuzdu ama bi bölümde sakinleşir gibi olmuştu (Charizard Chills). ash bölümün sonunda kuyruğuna basıp gine kızdırmıştı. bi de pokémon'a yetişmek için taksiye bindiğimizi hatırlarım heuhue (bkz. Salı günü kadıköydeki dolmuş kuyrukları)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 11 Ağustos 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 JİGALİİİİİ PAAAF JİGALİİİ CİGLİ PAAAAF. uyuyunuz[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Obscura, 11 Ağustos 2005 15:50 tarihinde demiş ki: pokeimam pikaçuyu pompalıyla vurdu ash de onun yasını tutuyo said: Ferrero, 11 Ağustos 2005 17:06 tarihinde demiş ki: şocukların beinlerini sulandırdın heayven oulu heayvaaaaan zokturtma lan pokumanından... böyle saçma sapan şeyler yazıp topicleri sulandıracaksanız, hiç yazmayın daha iyi. çizgi filmi sevmiyorsanız saçmalamanız gerekmez.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bonec +1 gerızekalı 3-5 kişi bol kufurlu bişi yapmış sızde burda hebebely hubeley dııp sevıyeyı bozuyorsunuz[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben bu animeyi çocukluğumda çok severken sonradan çok soğudum,şimdi çok saçma geliyor nedense.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 pokemon bitmedi hala devam ediyor (malesef) Pokemon Advanced Generation adı altında (bkz: AniDB Sayfası) ve evet, buranın seviyesini bozmayın. biz burayı el emeği göz nuruyla buralara getirdik *!kendine pay çıkarır* Bu bölümü neden seviyoruz Pokeimam ile konuşmaları Destroycartoon topici var orada konuşun: http://forum.paticik.com/view.php?id=133484[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 uyduda falan izlenebilen bi kanal varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 rtl 2 dye biliyorum ama saatini bilemeyecem 1-2 ker egörmüştüm..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Keyzar, 11 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: said: rahatsiz, 11 Ağustos 2005 17:32 tarihinde demiş ki: boyle durumlarda Clémentine der koseme cekilirim. +++++++++Destek+++++++++ Yav hayal meyal aklımda birşeyler kaldı ondan ama ne dengesizdi ya. Hatırladığım en net olan bölüm bir uçurum ya da cehennem gibi bir yerde dev şeytanımsı bir herifle olan konuşmaydı tey tey.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi ne efsaneydi ya...arkadaşlarla alay ederdim izlemeyin ulan diyerekten..bizim okul saat 6 ya kadardı..okulda izliyorduk sınıftan elemanlarla..ben hiç sallamazdım..sonra o sikörtılların çete oldukları bölümden sonra hastası oldum...off özledim ya...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valla ben hatırlıyorum bir tane çocuk kendini charizard ( yanlış yazmadım inşallah ) zannedip 3. kattan atlamıştı. demekki o kadar aşıalar ya bu pokemon sevgisini çocuklara..valla bende çok oynardım tasoo hatta gece yarılarına kadar adamları ütecem die eve gitmeddim annemden terlik yediim günneri hatırlıyorum.. ahah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bir ara sinemalarda bir zımbırtıları vardı ben ona gitmiştim onla bitiyordu.. baya bir önce 4 5 yıl oluyor zalnedersem..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 btimedi yogun talep gelırse sıze japonyada su an oynıyan son bolume akdar annatırım eheh kı yenı sezon baslıcak japonyada[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 abi japonyadaki filimlerde abuk subuk pokemonlar var..180 pokemondan sonrası yalan abi ya..yok marinmiş togepiymiş..işin fantazisi o...para amaçlı üretimden öteye gitmeyen pokemonlar abi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hımm bılgılenmenız lazım once pokemon nedır dıye eskıden konsol pıyasasında 2 tane dev var Nintendo ve Sega Nıntendo ıle sega son hızıyla kapısıyorlar sene 1991 Nıntendo yenı bır sıstem tasarlıyor ve bu sıstemde CD rom kullanmak ıstıyor (SNES ın devamı) ve sony ıle anlasıyor sony yakalsık 500000 tane CD rom uretıyor bu sıstem ıcın ancak nıntendo sony yı yarıyolda bırakıyor ve CD rom unıtelerı sony nın elınde kalıyor Sony nın konsol tecrubesı yok ama anlasmalarla aldıkalrı nıntendo hakalrını kullanıp ılk Playstatıon ı cıkarıyorlar kı bu nıntendo oyunalrının hepsını acıyor ama sony ye yetmıyor bu ve PSX ı acıklıyor elınde kalan CD ROM ları kullanmıs oluyor boylece 1994 te Playstatıon japonyayı resmen vuruyor pıyasayı allak bullak edıyor en buyuk kozu N64 olan nıntendo afallıyıp kalıyor boylece ve ıflasın eşigine gelıyor gameby satısları durmuş color versıyon gameboy uretemıyor parasızlıktan tam bu sırada GameFreak ten bır oyu nteklıfı gelıyor oyun dahıelrınden Satoshı Tajiri yenı bır oyun yaptıgını ve bu konuda ıddealı oldukalrını soyluyor oyunun ısmı Poketto Monster yanı kısaca Pokemon oyun RPG ama klasık RPG lere kıyasla 150 tane karakter var kımısını alması cok zor kımısı kolay ve cok eglencelı bır oynanışı var Nıntendo son umutla pıyasaya cıkıyor ve japonyada tarıhınde ınanılması zor satış rekorları kırıyor bu oyun resmen cılgınlık oluyor Batmanın eşiginde olan nıntendo kurtuluyor Gameoy Color serı uretıme gecerken Gameboy Advance ın yapımına başlanıyor Pokemon tuttu zaten hemen bır Mangası cıkıyor peşinden Animesi yapılıyor tabı Wizards of the Coast ıle anlaşıyor ve oyun kartları basılıyor yepyenı bır pokemon oyunu duyruluyor ıkıncı jenerasyon olucak ve bunda pokemon sayısını 120 arttırıyor nıntendo kı ınsanalr hep aynı oyunu oynamasın dıye ve halıyle buda tuttu color satışları ıkıye katlandı Advance pıyasaya cıktı ve Nıntonda bır sonrakı oyununu advance ıcın duyurdu ve oda cıktı onla beraber toplam pokemon sayısı 385 edıyor ama oyunda sadece 200 tanesı var ılk 150 nın yarısı yok herkes başta nıntendo ne yapıcak dıye dusunurken ılk oyunların yenıden yapıldıgı anons edılıyor ve 1995 te cıkan oyunlar 10 yıl sonra bır daha onumuze sunuluyorlar bu oyunalrda cıkınca gamecube dekı pokemon stadıum uda kullanarak 385 tanenın en cok 350 tanesını yakalıyabılıyorsunuz gerısı ıse ozel panayırlarda veya nıntendonun fuar standlarında verılıyor yanı oyununzla dış dunya arasındakı ıletişim mazımum oluyor bıde bluetooth ekledıkler son oyuna su anda japonyada ınsnaalr sokakta gezerek tanıamdıkalrı ınsanalrla pokemon macı yapıyorlar fılan her yenı jenerasyon gıbı son advance jenerasyonununda ozel yapımı duyuruldu pokemon oyunları hep ikişer ikişer cıkar pıyasaya her ıkı evrsıyonda sadece 10 tane fılan pokemon fark vardır red ve blue nun specıal ı yellowdu mısal anımenın oyunuydu oyuna baslarken klasık başlangıc uclusunden (bulbasour squertle charmander) bırını lamak yerıne dırek pıkachu alıyordunuz anımeden jessıe james vardı fılan sonrakı jenerasyon johto harıtasında gecıyordu ılk kanto bolgesının hemen batısında aklıyordu bu alan Gold ve Sılver yapıldı ıkı tane efsanevi kuş eklendıkı pokemon anımesının ılk bolumunde cıkıyor bırı (ho oh) dıgerı ıse pokemonun ıkıncı fılmınde var (lugıa) sonra 3 tanede efsanevı kopek eklendı (bırı 3. fılmde dıgerı 4. fılmde cıkıyor sonuncusuysa OVA da cıkıyor) Gold Sılverdı bu versıyon ve onun specıal ı olan Crystalde ıse hem yuzde yuz gameboy color oyunuydu hemde bu defa bır kız bır erkek antronor vardı oyuna ıstedıgımızı secıp onla baslıyorduk 3. jenerasyon Ruby ve Sapphıre sıe bıssuru yenılıkle gelıyordu say say bıtmez en goze batanı ıse yepyenı ıkışer pokemonla yapılan savaslar fılan vardı onun specıal ı gecen aylarda cıktı Emerald ondada battle frontıer dıye ozel bır bolge var karnaval alanı gıbı en ıyı egıtmeler orda bırbırlerıyle kapısıyor ve sadece davetıye alan gırıyor fılan pokemon budur yanı ılk 150 den ıbaret degıldır cunkı daha ılk bolumde ılk 150 ye aıt olmıyan bır pokemon gosterdı adamlar anımeye gelelım ılk sezonda pokemon Red Blue anı ılk jenerasyon oyunun hıkayesı anlatıldı tek fark ıkı spor salonu lıderını oyunda tek başına takılan ash ın yanına verdıler rakıp oyundakı gıbı gary dı gene ve ash oyundakı karakterden daha salak ve daha sersemdı her anımede oldugu gıbı maskot sevımlı hayvan aradı yapımcıalr ve pıkachu yu sectıler ılk sezon ash ın keko gıbı pokemon lıgınden elenmesıyle bıttı fakat nıntendonun elınde yeterı kadar malzeme olmadıgı ıcın ash ı portakala adalarına yolladı G.S. topu ıle kı G.S. nın acılımı Gold Sılver yanı ıkıncı jenerasyon oyunalrın ısmıdır portakal lıgınde ash fınalde gary le karşılaştı ve gary ye yenıldı mırın kırın ederek evıne gerı dondu ve G.S. topunu oyunun gectıgı yere yollama zamanı gelmsıtı nıntendonun boylece yogun sıtek uzerıne brock u kadroya gerı alıp ıkıncı jenerasyon oyunun gectıgı Johto bolgesıne yola cıktı ash ve ıkıncı oyundakı kasabaları gezıp rozetlerı topladı ve yolda kendısıne ıtaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar