Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba Arkadaşlar Daha yeni geldim

Mariah

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar merhaba..zebulaolcak dosyası gibi başka böle Script nasıl bulabilirim bana yardım edersnzz memlum olurum...
Arkadaşlar bişey daha war
Guzel renkler istiyorum Hue editorle yap dediler nasıl kullanıldığını bilmiorumm bana Öğretirsinzz Sewnirim..

[Bu mesaj Mariah tarafından 10 July 2003 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nebula scriptlerini Bronx yayinladi, yaptiginin Nebula'ya karsi calmak mi, yoksa hak mi oldugu belki tartisilabilir ama sonucta cogunda kendisinin de payi var ve yayinladi scriptleri, isteyen alir kullanir. Ortada bir calma/calinma durumu yok. Durup dururken tansiyon yukseltmeyelim.

Hues konusu kisa sure once birkac topicde tartisildi, benim bilgim yok pek mullar hakkinda, onlari bir okursan iyi olur.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

www.google.com.tr den uohueeditor die arat zaten ilkinde sanırım download ını bulabilirsin yükle programı daha sonra ultima ya ait tüm dosyalarını kapat spheresrv.exe ve client hepsini kapadıktan sonra file>open (hues.mul) seçtikten sonra karşına bi sürü renk çıkcak aşşalara inince siyahlar görceksin bunlar boş renklerdir rengi yaratmak istediğin yere çift tıkla karşına bi pencere çıkacak burda kareler var karelerden mesela ilkine tıkla ve ordan beyazı seç sona da kırmızı yı seç daha sonra en baştaki, kareye basılı tutup sona doğru çekip spread miydi bişi var o tuşa tıklarsan rengin beyazdan kırmızıya doğru açıldığını göreceksin böle böle deişik 3lü 4lü renkler de yaratabilirsin beyaz>kırmızı>sarı>yeşil mesela bölece deişik renkler üretebilirsin yada renkler üzerinde oynama yapabilirsin...[hline]
..........My Info..........

MY ICQ
=Listeye Ekle
MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...