Enchantres Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 WOW icin soel fikir olarak merak ettim ne kadar gusel bi nick cıkarabiliriz die sizlere bi sorıım dedim RP serverına yakısıcak bi nick.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Durn Harpyslayer Tam Windtotem ehuehe tekini saklıorum o benim :horace: not: warcraft tan alıntıdır.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enchantres Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kadın ismi Lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 soleil star[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tewlaionkala elfçe "last son of the light demek"[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Launvateii Launvatar da erkeği oluyo =p[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Enchantres, 18 Ağustos 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Kadın ismi Lutfen... sevtap.. taam kaçtım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Repeboy[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Nathaniel Narxist_Mazoşist(Eheh batug forumlarındaki birinin nicki :) )[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 rpman duruma gore rpwoman[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Eleoniel Eleonielel Eleonielelel bunlar alinmissa el eklemeye devam et[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Eleonielelelelelelele :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 never winter night sı açıyosun yni karakter yaratıosun zaten dwarf,elf, gnome, human falan wardı hababam generate name diosun hangisi hoşuna gidiosa onu alıosun :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 RP nicki nedir ya? KAfana göre bir isim ver karakterine. ille bir anlam taşımasına ihtiyacın yok. Sana soran olursa bu anlamsız ismi nereden aldın diye. "Anneme rüyasında birtanrı söylemiş" dersin olur biter. KAsmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 http://rinkworks.com/namegen/[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Rastgele klavyede tuşlara bas. Sessiz harfler çok çıkarsa arasına biraz peynir serpiştir, mis.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nıckın rp sı nasıl oluyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Apache, 18 Ağustos 2005 15:28 tarihinde demiş ki: nıckın rp sı nasıl oluyor nick rp'si :D bunu "RP için uygun nik" olarak anlamamak için gerçekten çaba sarfetmiş olmalısın apache... Hepsi Female isim ama bazıları ırka özel: Rivia, Syljia, Ylaoe, Jhimme, Szanejin, Viccela, Naine. [Bu mesaj mardox tarafından 18 Ağustos 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bence nick'in (RoxxOrBoy, HAcker gibi bişey olmadığı sürece) hiçbir önemi yok. Ahmet, Hasan, Hüseyin bile gayet güzel RP yapacağın bir karakterin nick'i olabilir. Önemli olan oyundaki davranış şekli.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bekı bısı sorcam bu verdıgınız nıckler hep allıance ısmı bekı horde ıcın nelerınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: mardox, 18 Ağustos 2005 17:37 tarihinde demiş ki: .. Rivia, Syljia, Ylaoe, Jhimme, Szanejin, Viccela, Naine. Rivia: Orc Female Ylaoe : Tauren Female Viccela: UD Female Szanejin'e de alliance demeyin. :) Resmen troll işte Jhimme: Gnome Syljia: NE... İsimleri sallarken ırklarını böyle düşündüm [signature][hline] [Bu mesaj mardox tarafından 18 Ağustos 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Dayanmadım yazacağım :) Alliance için Litse'edan = Kumadam demek elfçe Horde için Goktug = Göktuğ ki benim asıl isimim o demek... Allahaşkına RP nick nedemek arkadaşlar yaa, yapmayın şöyle şeyler. Bu arada Orc'um evet :) gerçek yaşamda.[signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Başkası sana nick bulursa o charla oynamazsın.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ya adam özenilmiş bi karakter adı istiyor. Onu demiş... Siz de biz bu olayı çözdük, olay nikte değil yürekte havasına girmeyin lütfen. RP nick derken adam fantastik bir nik istiyor işte. Kitaplarda okuduğumuz/oyunlarda oynadığımız gibi... Ha isteyen nikini "Buzdolabı" koyar o ayrı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Apache, 18 Ağustos 2005 15:28 tarihinde demiş ki: nıckın rp sı nasıl oluyor mesela Illidan alınmış oluyo, IIIIidan falan herbişey alınmış oluyo, Delidan falan alıyosun ama sonra içinde kalıyo, millete siz kısaca bana Illidan diyin diyosun böylece millet seni Illidan diye çaırınca Illidan isminin rpsini yabmış oluyolar... yada ben gitip yatsamda olur[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar