RedemptioN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ogame EVREN2 de hesabı olan, oynayan veya bırakmayı düşünen var mı? Çok acele ogame evren2 de bir accounta ihtiyacım var. (Nitelikli bir Ogame Evren 2 hesabı karşılığında WoW 'da altın veririm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya benim olması lazımdı evren 2 de atıyorum pm den bi dene istersen. tam hatırlamıyorum evren 2 demiydi ama orasıydı galiba çünkü bi 2 de bide 4 de vardı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bende var hesap. Evren 2 de oynayan arkadaşlar almıştı. Ama ben asıl 3 ve 4 te oynadığım için çok fazla ilgilenmedim. Sömürgesi, filosu yok araştırmaları yok. İstersen verebilirim. ÖM at..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Evren 2 acc kamonjuk pass 1526m0506g86 Evren 2 acc kingos pass 1526m0506g86 Evren 5 acc vithar pass 1526m0506g86[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 aynı evrende 2 account açmaya utanmıyormusun !!! :)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Redemption buldun mu hesap ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar