BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 http://www.bizfirildakdegiliz.8m.com/ ya herhalde bu da yoktu aramadım ama...[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 [signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eeaaa bu dumur ötesi bir şey!!??? ve gerçekk?![signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sayfanın en altındaki yazı aynen şöyle; said: Bu web sayfası Abdurrahman Boztaş'ı sevenler, onun desteklenmesi gerektiğine inananlar yalnız bırakılırsa toplumun çok şey kaybedeceğini bilenler tarafından hazırlanmıştır. Sayfaya ulaşmanıza gerek yoktur o nedenle bir e-mail adresi vermiyoruz. Ancak Boztaş'a bir ALO demek istiyorsanız ona 0 535 688 86 22 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Hayır illa ki kendini görmek istiyoruz derseniz (ki bu önerilir) Adana'ya gelmeniz şart.[signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love...
Stf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 yahu bu gercek degil dimi Adanada yasayan varsa bunun aslı varmı bir soylese cok merak ettim valla yaptıklarım bolumu külliyen sıkış "Nuh'un Gemisinin Ağrı Dağı'nda değil Toroslar'da olduğunu buldum." "Suyun altında hiç nefes almadan kırkbeş dakika durulabileceğini bizzat uygulayarak gösterdim. "
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 lolbe bune[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 yuuuh! böle şey mi olur ya resmen yazış..[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Lol, medyum ali degermenci 1 bu iki[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Adanalı bir arkadaş anlatmıştı da inanamamıştım...[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Kendercik fırıldak ama.[signature][hline]-End of Transmission-
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Peki Estelim, sana bi kafa attırma borcum daha olsun...[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
arian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Siz gerçek mi felan diyorsunuz ama insanlar bu adama oy verecek ve adamın övündüğü şeye bak "45 dakika suyun altında nefes almadan durabiliyorum" :) komik yane bununla Adanıyı kurtaracak adam...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben de i melih gökçek için böyle bir site yapmayı düşünüyorum eheheh süper geyik site..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ahhah gerçek olamaz böyle bişey said: Yılmaz Güney ile birlikte film çevirdim. Gerçi Yılmaz filmleri imha ederek sinemadaki önümü kesti ama, ben yinede kendisini severim. [signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yazık ya insanlar şöhret olmak için ne hallere giriyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bu kadar ollmaz yuh be kardesm yazik yafs[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 aşmış abi ne diyeyim[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yahu bu site biriyle dalga geçiyor olmalı, ya da adam bizzat dalga geçiyor. Milliyetteki haberi okudum da, bence mantıklı bir yöntem bu, duymayan kalmadı herifi herhalde bırakın Adanayı Türkiye'de lol Iyi oy alır da ben olsam harakiri yaparım seçimden sonra =P *!Son samurayı yeni izlemiştir*
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bu tekere çomak sokmayın![signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
inf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bu adam şu saçma sapan tartışma programını sunan kişilik değilmi? Adanada bir yerel tvde sanırım bir programı var..
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Yav Milliyet'teki haberi okuyunca aklıma geldi, ne oldu bizim İnternet Mahir'e ? Bugüne bugün adam Türkiye'den çıkmış en ünlü şahsiyetti, şimdi yok oldu gitti. Süper tipi ve şahane ingilizcesiyle nasıl da hayran bırakmıştı bizi kendine :) xoom.com sitesi bile adamın sitelerini para kaynağı olarak bellemiş ve hakikatten de adam üzerinden para kazanmıştı. Vaybe, ne güzel söylemiş adam "Bir gün herkez 15dakikalığına ünlü olacak" diye...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bu adam hakkında yeni bilgisi olan var mı? Yeni haberler felan?
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Suyun altında hiç nefes almadan kırkbeş dakika durulabileceğini bizzat uygulayarak gösterdim yan tarafta yazan yazılardan biri[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Buna biri anlam getirsin. Bir şey söylesin. Bu nedir?[signature][hline]"Mph Rmph !!"Lamerlere Cevap Yok!
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Accountunu upgrade et diyor.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel"
Öne çıkan mesajlar