tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 buyrun alalım yorumları...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 walla ne diyelim inşallah kazancaz.. milli takımımıza başarılar..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 alırız bence her şekil. bulgaristan da kötü takım deil ama... iddia da da ii oran var aslnda tartışmak gibi olmasın :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yorumlara girmeden bir-iki onemini veya ozelligini soyleyelim... 1)Bulgaristani sahasinda hic yenememisiz 2)Hakan Sukur uzun bir aradan sonra tekrar milli forma heyecanini tasiyor 3)Büyük Kaptan Bülent Korkmaz'i milli forma ile gorecegimiz son mac... aklıma gelenler bunlar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Belli olmaz o maç ya[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dag gıbı bulent korkmaz gıdıyor hayırlısı ızlenecek bır mac[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sirf kaptani izlemek icin eve televizyon arayisina girdim... :D kahvede zevki olmuyor mac izlemenin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 basladigi gibi biter derim.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ilk 11 belli mi?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Öncelikle çok entresan bir şekilde kamuoyunda bu maç kaybedilirse tüm umutlar sönecek gibi bir hava var bunu anlamış değilim. Bu bir hazırlık maçı. Bu tür hazırlık maçlarından beklentim herzaman, nasıl bir diziliş olacak, kim kiminle yanyana düşünülüyor, hangi taktik olacak, pozisyon bazlı ve görev bazlı oyuncu dağılımları ne olacak bunları görmek istiyorum. Skor'dan çok iki pas arka arkaya yapabilen, takımın sahaya yayılımında kimlerden neler beklendiğini görmek istiyorum. Verilen sistemler ile oyuncuların uyumunun ne kadar sağlandığını yada sağlanmaya yakın olduğunu izlemek istiyorum. Bunun yanısıra, eski oyunculardan bir araya gelmiş teknik kadronun performansını görmek istiyorum. Gelelim Bülent Korkmaz'ın vedasına, Bir Galatasaray taraftarı olarak çok defalar kendisine küfürler de etmiş olsam, kendisini Türk futbol'unun emektarlarından biri olarak görüyorum. 90 Dakika programında da belirtildiği gibi Türkiye sınırları içinde oynanacak bir maçta vedası daha hoş olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yani hazırlık maçı bu almasakta olur güzel bi futbol oynayalım yeter[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hehe :) Kumadamın yazılarını özlemişim valla. Umarım yeneriz. Herşey belli olucak diyebilirim bu maç için.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 zor gibi geliyo bana yenmemiz içimde kötü bi his varda :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 fatih terimin gelmesi bende bi umut oluşturdu umarım 2006 ya zorlanmadan gideriz gerçi zaten zorlanıyoruz ama olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kumadamin dedigi gibi keske Kaptan vedayi Turkiye'de yapsaydi usenmez kalkar giderdim maca... Neyse insallah ümit verici bi futbol oynar takim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bana kalırsa onun için Türkiye'de bi maç daha ayarlarlar. Çirkeftir, gıcıktır ama Bülent Korkmaz bir efsanedir, asla unutulmayacak ender Türk futbolcularındandır.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bu maç Bülent Korkmaz'ın milli takıma veda maçı, jübilesi için mutlaka Gs ile bir takım maç yapar.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yenilsek noolur yensek noolurda önemli olan nası oynicamız danimarka öncesi iyi sinyaller versek en azından iyice umutlanırız dünya kupası için[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ooo bojinov ve berbatov oynasın ya. fm'de aldıım adamların tipini görim :-p[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu maçı kazanacaımızı düşünüyorum (2-0) takımda kesinlkle iyi bir hava var[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kral mutlaka atıcak gene golünü ve milli takımımız kazanacak[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 2006 ya hakanlamı gitcez :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kimle gidelim ki sence[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bi gariplik mi var bu durumda[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben gitmem hakanla falan[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar