RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Işte Arkadaşlar Karakedinin Gerçek yüzü .. Tanınmamak için Elbisesini Değiştirmiş .. Beyaz olmuş bazı yerleri .. Kedi Kavga Ederken Yakalandı arkadaşlar .. :-P[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''Iyilik yap,iyilik bul ..[Bu mesaj RaVena tarafından 17 Ağustos 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Resim gözükmüyor[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 1- Resim gözükmüyor 2- Sanki sıktı karakedi şöyle karakedi böyle resimleri ?[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Turk forumdan link verdiğin için oraya login olunmadan resmi göremiyoruz! www.loadpix.comu kullanabilirsin galiba burdan birinin sitesiydi[signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz! Mark Twain Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur!
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eet resim gozukmuyor.. http--www.turkforum.net-attachment.phpattachmentid=203222 bole bi adres barda olmaz herhalde...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 düzeltiver.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız... 17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ...
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 @Wispy .. İlk defa Kediyi kullanarak birşey yaptım,lütfen hevesimi kırma bende bilyiorum sıktığını ... Arkadaşlar özür dilerim Resimmi upload ettim tamam ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bari kara bi kedi bulsaydın da esprisi olsaydı : /[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 e okadar da abarti bişi yokmus fotoda...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 karakedının belgeselını cekın rahatlayalım[signature][hline]shinsetsu desu..
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Biliyordum daha önceden ama hoş tabii :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Lopeth .. Tanınmamak için Giysisini Değiştirmiş .. Gözlerine baksana Gözlere .. Karakedi bu kara ... :-P[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
armra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 nerde hatırlamıyorum ama bu resmi görmüştüm[signature][hline]
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Güzelmiş :)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 heh iyimiş. [spo1=super nickli ark buraya] abi hiç super diye nick alan olmamışmı şimdiye kadar koca patide ilginç deilmi ya?[/spo] [Bu mesaj PrudenT tarafından 17 Ağustos 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben bu tarz fotograflarda bu hayvanlarin gozlerinin neden bole oldugunu hala anlamis degilim..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kendine lüzumsuz deme :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 estetik bir tekme.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yakında Life and Death of Karakedi diye filmde çekersiniz siz..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 E sizde ravenanın üstüne çok düştünüz ama,aaa...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Enteresaaaaan...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kartan .. Önemi yok Burası paticik nede olsa .. alışkın olmak lazım ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 o köpek kim? TURBOFURKAN?[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hehe güzelmiş kedinin yanlız bakış enteresan objektiflere yakalnmış ünlü modunda heh[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ardeth .. Yakalandığını görünce Şok olmuş görüntüsü o :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Öne çıkan mesajlar