Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedinin Gerçek Yüzü ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Işte Arkadaşlar Karakedinin Gerçek yüzü .. Tanınmamak için Elbisesini Değiştirmiş .. Beyaz olmuş bazı yerleri .. Kedi Kavga Ederken Yakalandı arkadaşlar .. :-P[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..

[Bu mesaj RaVena tarafından 17 Ağustos 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Turk forumdan link verdiğin için oraya login olunmadan resmi göremiyoruz!

www.loadpix.comu kullanabilirsin galiba burdan birinin sitesiydi[signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz!
Mark Twain
Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur!
Mesaj tarihi:
eet resim gozukmuyor..

http--www.turkforum.net-attachment.phpattachmentid=203222 bole bi adres barda olmaz herhalde...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
düzeltiver.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız...
17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ...
Mesaj tarihi:
@Wispy .. İlk defa Kediyi kullanarak birşey yaptım,lütfen hevesimi kırma bende bilyiorum sıktığını ...

Arkadaşlar özür dilerim Resimmi upload ettim tamam ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
heh iyimiş.
[spo1=super nickli ark buraya]
abi hiç super diye nick alan olmamışmı şimdiye kadar koca patide ilginç deilmi ya?[/spo]

[Bu mesaj PrudenT tarafından 17 Ağustos 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben bu tarz fotograflarda bu hayvanlarin gozlerinin neden bole oldugunu hala anlamis degilim..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
Yakında Life and Death of Karakedi diye filmde çekersiniz siz..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
E sizde ravenanın üstüne çok düştünüz ama,aaa...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Hehe güzelmiş kedinin yanlız bakış enteresan objektiflere yakalnmış ünlü modunda heh[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...