Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Aşağıdaki yazı bana mail ile gelmiş. Hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim. Bazı yerlerinde imla hataları filan var ama idare edin. Ayrıca daha önceden post edilmişse kusura bakmayın. Aradım bulamadım. [spo1=Tık]Dünyanin en tehlikeli eglencesi Türk olmaktir. Burada hayatin bizzat kendisi bile hayata sasar. Altmis milyonluk bir bungee jumpingdir hayat. Bir beton zemine dogru milyonlarca insan düseriz; tam çarpacagimiz zaman, kim oldugunu kimsenin bilmedigi bir güç, ucunda sallandigimiz lastik halati çekiverir ve biz yukarilara siçrariz. Padisahimizin irzina geçer, basbakanimizi asar, genelkurmay baskanImizi hapseder, gençlerimizi idam sehbalarina gÖnderir sonrada en güzel ask siirlerini yazariz. Hep aptalligimizdan yakinir sonrada dünyanin en akillisi IMF yi tam onyedi kere dolandiririz. Paralarini bize nasil kaptirdiklarini anlamazlar bile. Aptalliktan sikildigimizda zekamizla Övünür ve bin senedir her yaz mevsiminde damlarda yatar ve oradan düserek Ölürüz. Yagmur yagdiginda ülkenin en büyük kentinin en islek caddesinde bogulan yeryüzündeki tek insan Türk'tür. Yeryüzünde kendine kanat yapip uçan ilk insan daTürk'tür... Devleti kutsal ilan eder sonra da devleti soyariz."KÖylü Efendimizdir" der kÖylüleri dÖveriz. Dünyada hiçbir devletin tanimadigi bir devleti kurma basarisini gÖsterebilmis olanlar, Türk'lerdir. "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" diyerek bütün komsulariyla düsman olan da biziz. Ulusal onuru bu kadar degerli , ulusal parasi bu kadar degersiz baska bir ülke bulmak çok zordur. Sürekli olarak birbirini kaziklayan,Türk'lerdir. Bir büyük deprem oldugunda çoluk-çocuk , zengin-fakir elbirligi ile yardima kosup eldeki 2 battaniyeden birini depremzedelere bagislayan da Türk'lerdir. 48 yil boyunca Dünya Futbol Sampiyonasinin kapisindan bile geçemedikten sonra ilk katildigi sampiyonada Dünya 3'sü olmayi Türkler basarir. Ata sporu güreste en olmadik ülkelere yenilen , güresten hiç anlamayan Amerikali güresçilerle güresirken kolunu-bacagini kiran da Türklerdir.Her konuda fikrimizi sÖylemeye bayilir, ama hiçbir fikrimize inanmayiz. Hiçbir filozofumuz yoktur ama ne oldugunu kimsenin bilmedigi bir "hayat felsefemiz" vardir. Dünyanin en ünlü suikastçisi (Papa'yi vuran) bir Türk'tür.Papa'yi binlerce insanin arasinda vurup kabak gibi yakalanan en salak suikastçi de Türk'tür. Katilleri ulusal kahraman, sairlerin vatan haini oldugu tek ülke Türkiyedir. Müslüman olanlardan sürekli kuskulanir, müslüman olmayan vatandaslarimiza devlette tek bir gÖrev bile vermeyiz. Bütün askeri darbeleri alkislar ve ilk seçimde darbecilerin kizdiklarina oy veririz. Tek bir anlasmada neredeyse 5 milyon km. toprak kaybedip bu anlasmanin en akilli anlasma olduguna inan da Türk'lerdir. Savasta kendi gemisini 7 saat boyunca bombalayan da Türk'lerdir. Uçagi arizalandiginda baskalarina bir zarar gelmesin diye o uçagi son ana kadar terketmeyip Ölenler de Türk'lerdir. Yabancilardan sürekli kuskulanip ne kadar yabanci Örgüt varsa hepsine girmeye çalisanlar da Türk'lerdir. Girmeye çalistiklari Örgütlerin kurallarinin aslinda Türkiye'yi bÖlmek için hazirlandigina da sadece Türk'ler inanir. Yillarca AB'ye girmemizi saglayacak yasalardan hiçbirini çikartamayip 1 gecede baskalarinin 10 yilda geçirebileceginden daha fazla yasayi meclisten geçiririz. D6mründe hiç trapez yapmamis 60 milyon insanin trapez yapmasidir hayat burada. Bütün dünya, saskinlikla bakarak düsmemizi beklerken biz düsmeyiz. Biz Türk'üz. Ya oynar ya aglariz. Dünyanin en tehlikeli eglencesidir TDCRK olmak ve biz korkuyla egleniriz. AHMET ALTAN[/spo][signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 16 Ağustos 2005 05:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 epey bi derin olmuş...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kylx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Klasik Bir Türkiye Belgeseli... O Anlatılanlar Öyle Gelmiş Öyle Giderde Bizim Kafalar Değişmedikçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bunu yapanın türklüğünden şüphem var açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 çok dallama bi yazı.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ah Saeros duygularıma tercüman oldun ehe. İçimi öyle bir baydı ki biraz okudum oeh deyip bıraktım.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 belki özeleştiri yapmaktan yoksunuz? yazıyı beğendiğimi söylemiyorum-ki edebi bir değeri de yok kanımca- ama yazılanların tamamının yanlış olduğunu söylemek fazla dar görüşlülük olur[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yok bu konu pişirilip pişirilip ayrı ayrı zamanlar karşımıza çıkıyor, ondan bay geldi bana. Yoksa o derece inkar mekanizmaları çalışan kimsenin olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 zaten bu yüzden artık bu konunun pek değeri kalmadı =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 özeleştiri güzel birşeydir tabii ki, ama bu tür "memleketimin insanı şöyle yapıyo böyle yapıyo" türü yazılar yazıp, kendini "memleketinin insanı" kategorisine sokma zahmetine girmeyen yazarlardan ve yazılarından iğrenir hale geldim. zaten bilinen şeyleri tekrar ele alıp, sıralayıp, "naha da siz busunuz" der gibi yazılar yazmakla birşey değişmiyor malesef.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Evet dış mihraklar "böyle gelmiş böyle gider" ve "saldım çayıra mevlam kayıra" mantığını iyice benimsettiler hahsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 deliye hergun bayram .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İlginç bi yazı olmus bence...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ahah bu adam hakkında yanılmadığımı gösteren, dandik, gösteriş meraklısı, ucuz bir yazı daha..okumayın, okutmayın arkadaşlar, bu adam yazı filan yazamıyo![signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar