Kerubim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 gidenler var mı? ben bugün gittim ve çok begendim (10 üzerinden 9). son zamanlarda gördüğüm salak saçma Amerikan filmlerinden sonra çok iyi geldi diye bilirim. herkese tavsiye etmem. Amelie'yi sevdiyseniz bunu da kesinlikle seversiniz. Üslup aynı değil ama konu az çok aynı; yanlız bir adam. yanlız ama ilginç bir öykünün kahramanı oluyor. şansınızı bir kere de siz deneyin. bir akşamüstü izlenebilecek ideal filmlerden..[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ukalalık adletmezsen gözüm takıldı da yanlız değil yalnız (valla gözüm takıldı)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 konuyla ilgili bişey yazılma umudum pek yoktu zaten..[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben merak ediyorum gitmek isterim valla ne yalan söyleyeyim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Başlığı ilk okuduğumda aklıma Ali Desidero geldi niyeyse .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Geçen gün Sinanpaşa Ghost'a bir kadın dvd sormaya geldi. Hangi film diye sordu bankonun ardındaki adam. Kadın "Toki Taki Tani" dedi. Ben de Atos Portos Aramis gibi birşey sandım. Bu topici görünce anladım ki değilmiş. Hatta filmin adı Toki Takitani de değilmiş.[signature][hline]- burası neresi - kolonya [Bu mesaj elvyn tarafından 18 Ağustos 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bu yılki festivalde oynadı, gitmiştim, umduğum kadar etkileyici değildi, ama güzel, kendi halinde, zorlamasız bi filmdi, izlemeye değer,özellikle kısır geçen yaz sezonu içersinde hoş bir alternatif.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar