sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sonunda aylardır hayalini kurduğum tatile gidiyorum arkadaşlar yarın sabahtan izmite gidiyorum kız arkadaşımın yanına, sonra beraber ertesi sabah uçakla dalaman, oradan ölüdeniz ve kelebekler vadisi, 1 hafta kadar kalıcam, forumu ve siz şirin patileri özlicem, kendinize iyi bakın, adminlere emanet olun, fakelere cevap vermeyin, townwatchların bileğine kuvvet.. hepinizin topicleri bol hit alır inşallah, kavgasız,küfürsüz postlarla huşu içinde laflarsınız, her daim quotelanasınız, bir lol'dan öbür rofl'a atlayasınız, hoşçakalın.[signature][hline]abandon your life for three months..
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iyi tatiller, cok baydim bende Ankara'da ya![signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ühühühühühühhühühü :(:(:(:(:([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Eheh işallah iyi vakit geçirirsin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iyi tatıller...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 byebyebye.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kaş'a da gitseydin hahaa.[signature][hline]g3nk.
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 güle güle.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 alexi nerden biliyosun tekkaşlı olduğumu :((((8888((88([signature][hline]abandon your life for three months..
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Lonely, 09 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ühühühühühühhühühü :(:(:(:(:( +1[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iyi tatiller valla ne güsel..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iyi tatiller, gelişini bekliyoruz boşaltın kafayı, oh mis gibi ( erken tatile gitmek sux cidden, yazın sonuna doğru sapıtıyorsun tekrardan, pfff)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İyi tatiler . Ben mutluyum istanbula döndüm bi rahatlık geldi sıkılmıştım tatilden .
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla ne guzel tatil ya of bu sene benim tatil kısaydı .....Nese ıyı tattıler dınlen iyice ...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected]
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kazasız belasız dönersin inş..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben de sıkıldım tatilden bodrumdayım izmire dönmek istiyorum :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Benide götür! böbğlg:/[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 İyi tatiller diliyorum.Hakediyordun inş çok güzel geçer.Gelince görüşürz.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
sir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 şu ana kadar yaşadığım en güzel tatildi!çok iyi geldi gerçekten. sizleri özlemişim arkadaşlar neler yaptınız bakalım ben yokken? :)[signature][hline]abandon your life for three months..
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Iyi tatiller Sir ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Öne çıkan mesajlar