Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OH BEE !

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonunda 18 bitiyo 2.5 saat kaldı yaklaşık olarak ..
Sonunda sahte kimlik olmadan barlara girebilicem ,
sonunda ehliyet alabilicem yıllardır bu anı bekliyodum ..[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
ne kırıyon adamın hevesini :horace:
doğum günün kutluy olsun baksa sen ona :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
hepi pörtük zörtük mörtük ne warsa walla =)[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
Ben daha reşit değilken bi kere olmuştu ondan sonra adama ''sen bana bi güzellik yap ben de sana yapayım'' deyince aramızdaki buzlar eridi tabi . Ben içeri girdikten yaklaşık 15 dakka sonra da adam zaten YEŞİLLERİ GÖRELİM GENÇLİK diye bağırmaya başlamış .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
nice senelere...

bende tekrar 18 olmak istiyorum,hatta öldükten sonra neden 33 oluyoruz ki,ben 18-19-20 öyle bir yaş da olmak istiyorum[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Mesaj tarihi:
Nice senelere, 18 olunca fazla bir şey değişmiyor ya.. Aynı tas aynı hamam... sadece 20yi geçince biraz hüzünleniyon... :) '5'e az kaldı haber veririm o zaman

Çok konu dışında kalacak ama 30-35 dakikadır havlayan komşunun köpeğini öldürmem etik olur mu acep?[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Teşekkürler :D ,
@Black : ankarada oturuyorum pek soran olmadı ama saklıkente falan girerken sahte kimlik gerekti orda bakıyolar herkese çünkü[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
Valla ben hiç birşey beklemedin zaten geldi de geçti bile 19u dolduruyoruz şimdi hadi bakalım[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
bence yaşını dondur. küçükken 18 18 diye diye gaza geldik sonrasında aynen g..e geldik. beklenildigi gibi diilmiş ama başlar zevkli olur onun için tadını çıkart. dogum kutlu olsun.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
Teşekkür :)
evet pek bi numarasını göremedik daha 18 in ama hadi bakalım :)[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
The sad scene replays
Of you walking away
  • Yeni Oluştur...