Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sonunda 18 bitiyo 2.5 saat kaldı yaklaşık olarak .. Sonunda sahte kimlik olmadan barlara girebilicem , sonunda ehliyet alabilicem yıllardır bu anı bekliyodum ..[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 doğum günün kutlu olsun... Heyecan yapma ama bu kadar :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Alırsın alırsın. Önce bi sınavları geç bakalım, öyle zınk diye vermiyorlar.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ne kırıyon adamın hevesini :horace: doğum günün kutluy olsun baksa sen ona :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hepi pörtük zörtük mörtük ne warsa walla =)[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Nice senelere..:)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sahte kimlik mi? nerde oturuyosun yaw sen gerçi istanbulsa falan bilmem ama izmirde hiç ihtiyacım olmadı vallaha bugüne kadar. :)[signature][hline]siyah, ama buz?
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben daha reşit değilken bi kere olmuştu ondan sonra adama ''sen bana bi güzellik yap ben de sana yapayım'' deyince aramızdaki buzlar eridi tabi . Ben içeri girdikten yaklaşık 15 dakka sonra da adam zaten YEŞİLLERİ GÖRELİM GENÇLİK diye bağırmaya başlamış .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 iiki dogduunnnn[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nice senelere... bende tekrar 18 olmak istiyorum,hatta öldükten sonra neden 33 oluyoruz ki,ben 18-19-20 öyle bir yaş da olmak istiyorum[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Nice senelere, 18 olunca fazla bir şey değişmiyor ya.. Aynı tas aynı hamam... sadece 20yi geçince biraz hüzünleniyon... :) '5'e az kaldı haber veririm o zaman Çok konu dışında kalacak ama 30-35 dakikadır havlayan komşunun köpeğini öldürmem etik olur mu acep?[signature][hline]MONO(b)LOG
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=133986 Olur derim . Bu da pek alakasız oldu da neyse ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Teşekkürler :D , @Black : ankarada oturuyorum pek soran olmadı ama saklıkente falan girerken sahte kimlik gerekti orda bakıyolar herkese çünkü[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ehe bilirim o duyguyu beklersin beklersin 18 olursun birşeylerin değişmesini beklersin ama hiç bir değişiklik olmaz :) hayırlı uğurlu olsun yeni yaşın nice 18 lere :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla ben hiç birşey beklemedin zaten geldi de geçti bile 19u dolduruyoruz şimdi hadi bakalım[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 18'e girincede bisey olmuyor inan.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nice yıllara :P ehliyette alırsın sımdı[signature][hline]shinsetsu desu..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 benim de 5 ayım kaldı yuppi.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 18 aldıktan sonra da kimse kimlik sormamaya başlıyo yanında olduğu halde , uyuz oluyosun o yüzden :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla 18+ pek bi anlam ifade etmiyor beah..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence yaşını dondur. küçükken 18 18 diye diye gaza geldik sonrasında aynen g..e geldik. beklenildigi gibi diilmiş ama başlar zevkli olur onun için tadını çıkart. dogum kutlu olsun.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hiç birşey değişmedi dimi [spo1=18+]en azından buna bakabiliyosun =)[/spo][signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 iyiki doğdum :D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Teşekkür :) evet pek bi numarasını göremedik daha 18 in ama hadi bakalım :)[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hadi Hayırlı Olsun Bakalım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Öne çıkan mesajlar