Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Her hangi bir sorunla karşılaşırmıyım ? Geri yüklemek , ip almak gibi dertlerim olur mu ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 elektirik kesilince öyle dertlerin oluyormu ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 olmaz olmaz at gitsin hatta modemi at direk...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eskiden gunde 6 7 kere attıgım oluyodu hiç bişey olmuyo kullanıcı adı şifreni gir dewam et kolay.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: zgrw, 17 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki: elektirik kesilince öyle dertlerin oluyormu ? aynı şey diil[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Reset tuşu var üstünde açma kapama olayı değil ama . Zaten bu da çözüm getirmezse yeni modem alıcam artık kafayı yemek üzereyim ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sorun ne ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Portlarla ilgili bir sorunum var sanırım msn getright flashget wow coh bf2 limewire firefox ve benzeri internet tabanlı programlar connecting de kalıyor yada network is down diyorlar . Budur sorun ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 evet muhtemelen bir router modemin nat ile açman gerekiyor portları ayrıca reset atarsan tcp udp ayarlarını kullanıcı adı ve şifre ayarlarınıda tekrar girmen gerekicek[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 reset dedigin genelde içini açıp biryeri kısadevre etmekle yapılıyor bazısında daha kolay ulaşımı falan reset attıgında sıfırdna bütün bilgileri girmen gerekiyor kontrol paneli açıp hallediyorsun restart ise üstündeki tuştan atılır herhangi bir bilgi silinmez sadece bir 20-30 sn sonra ip alıp nete baglanırsın[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hayır dyna özellikle router larda çok ince ve içerde tuşlar oluyor reset için aynı şey kısadevre yapıyor oda zaten arkadaşın sorunuda muhtemelen portları forward etmeli nat ile yada modemin firewall u açık onu disable etmeli[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 NAT'dan bütün portları açtım sanırım . Ama olmadı bişey . Modemin de firewallu var mı bilmiyorum ona da bir bakayım .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: green_martian, 17 Ağustos 2005 00:36 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 17 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki: elektirik kesilince öyle dertlerin oluyormu ? aynı şey diil reset yazmış ben restart gibi düşündüm pardon :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 18 Ağustos 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 zgrw fark şu elektrik kesilince modem kendine restart atar ama reset sonucu bütün ayarlar fabrika ayarlarına döner ve custom bütün ayarları baştan yapman gerekir restartta ise son ettiğin flash save e geri döner[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 NAT - Edit SUA/NAT Server Set bölümünde start port no end port no ip adress All 1 2 3 4 5 6 ... türünden bir şey var . Şimdi modemin firewallunu disable ettim açıkmış da bişey farketmedi . O en üstteki all kısmında start ve end port numberlar all ports diye gözüküyor . Ip address kısmına kendi ipmi mi yoksa başka bi ip mi yazmam gerekli ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 @angel: ühühü ben yazıcaktım onu!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ip adres kısmına kendi makinien yerel lan içerisindeki ip ni yaz[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Nasıl öğreneceğim ki onu ? Pek bilmiyorum galiba ben . Hiç bilmiyorum galiba .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yahu belkide bağlanmaya çalıtığın server metlerde sorun var :)[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ilk defa modeme rest cekmeyi burda duydum.cok mu cahilim :([signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yapmanız gereken çok bir ayar yok aslında. Bir yerlere 8 ve 35 yazmanız lazımdı. Birde bağlantı türü olarak sonu E ya da A ile biten bişey seçmeniz lazım. Sonrasında kullanıcı adı ve şifreniz gerekli. ADSL hattınızı kullanmak için tek gerekli olan bu. Bunun dışındaki diğer ayarlar nete bağlanmanızı etkileyecek türden ayarlar değildir çünkü default değerleri ile gelirler zaten. Sorun olursa ya da isterseniz daha açık şekilde modemimden bakarak yazarım.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar