nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bliorum bliorm bnde bliorm...
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 İnglizce bilirim,türkçe bilirim,yakında ana dilim olacak olan fransızcayı bilirim,vücut dilinde ustayımdır:D[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 wats yor naym?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kastodım açsana =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "I love you...(kendini ve kızı göstererek) I love you(parmakla arkadaşı ve diğer kızı göstererek)... To the beach, yallah!" 20 dk sonra sahilde: "Look, Turkish man me. Are you sex? (göğsüne bam bam vurarak) Yes I am!" Bunun üstüne kız güler. "Hotel go? Yeeeees yeees nice niight!" Adam kızı götürür. Bodrumda gözlerimin önünde gerçekleşen bir sahnedir, bana 20 milyona malolmuştur(iddiaya girmiştim de götüremez kızı diye). Bu bakımdan İngilizce bilmek önemlidir, faydalıdır.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bıyrın efenim ingilizce fransızca almanca rusça italyanca hangi birinden şiirler yazaym[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 i live in english[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 *!parmak kaldırır*[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Zamanıyla atv'den bişeyler kapmaya çalıştık ama "ay ken fılaayy/ay ken raaan" filan diye şimdi I can speak english well civarındayım. Bide bi maç çıkışı hoydonka "hoydonk I love you,I very very love you" diyen bi adam vardı hoştu
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ý speak englýsh. "ı" kullanmayın "i" kullanın. dalga geçiyo sonra yabancılar bizle...[signature][hline]
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yo whats up cutie? dil sınıfı öğrencisiyim yannış olmasın ama bu sistem yüzünden öğrencilik hayatım burda bitcek sanırım[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 my name is 10 years oldu[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cafein bitirdin be ahaha. süpermiş :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: ý speak englýsh. "ı" kullanmayın "i" kullanın. dalga geçiyo sonra yabancılar bizle... eööö, galiba harf problemi yaşıyorum... "ı" ya basınca "y" gibi bi karakter çıkıyo oyunlarda falan. Onu yapim dedim. "şekerim tatlım balım" gibilerindeni sulandı... O_o[signature][hline]
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Murtaza, 11 Ağustos 2005 03:50 tarihinde demiş ki: ý speak englýsh. "ı" kullanmayın "i" kullanın. dalga geçiyo sonra yabancılar bizle... neyiyle dalga geçiyo, öle kullananlarla yabancılar degil en fazla sen, ben dalga geçeriz, onların çok umrunda olan bişey degil[signature][hline]Boo, are you happy now?
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 i live in english[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Whereden whereye :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Cafein, 10 Ağustos 2005 21:53 tarihinde demiş ki: "I love you...(kendini ve kızı göstererek) I love you(parmakla arkadaşı ve diğer kızı göstererek)... To the beach, yallah!" 20 dk sonra sahilde: "Look, Turkish man me. Are you sex? (göğsüne bam bam vurarak) Yes I am!" Bunun üstüne kız güler. "Hotel go? Yeeeees yeees nice niight!" Adam kızı götürür. Bodrumda gözlerimin önünde gerçekleşen bir sahnedir, bana 20 milyona malolmuştur(iddiaya girmiştim de götüremez kızı diye). Bu bakımdan İngilizce bilmek önemlidir, faydalıdır. Bu bizim fatih lan uhauhauh bizim eski bakka fatih bize bunu kaç sene önce anlattıydı kopmuştum euhue[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 I know English very well, but i don't know how many pati knows it.[signature][hline]Yeni Paticik Temaları Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 i knaw english and i em in amerika naw[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla ne diyim 11 sene ingilizce okuyup bilmiyom desem yalan olur herhalde[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 My name is Deniz.. What's your name ?? How old are you ?? Bakın biliom walla .. :D[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace:
NoOb Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 everything was be ok. we is happy![signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ailkegnairıngaopır işlrmgşelrgmü,aeorg qt qekrg ğkdfgğkdfğgpkfğgpksdf[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Horace kayağa gidecek kadar ingilizce biliyor işte çat pat :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Öne çıkan mesajlar