Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikte kaç kişi ingilizce biliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnglizce bilirim,türkçe bilirim,yakında ana dilim olacak olan fransızcayı bilirim,vücut dilinde ustayımdır:D[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Mesaj tarihi:
kastodım açsana =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
"I love you...(kendini ve kızı göstererek) I love you(parmakla arkadaşı ve diğer kızı göstererek)... To the beach, yallah!"

20 dk sonra sahilde:
"Look, Turkish man me. Are you sex? (göğsüne bam bam vurarak) Yes I am!" Bunun üstüne kız güler. "Hotel go? Yeeeees yeees nice niight!" Adam kızı götürür. Bodrumda gözlerimin önünde gerçekleşen bir sahnedir, bana 20 milyona malolmuştur(iddiaya girmiştim de götüremez kızı diye).

Bu bakımdan İngilizce bilmek önemlidir, faydalıdır.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Zamanıyla atv'den bişeyler kapmaya çalıştık ama "ay ken fılaayy/ay ken raaan" filan diye şimdi
I can speak english well civarındayım. Bide bi maç çıkışı hoydonka "hoydonk I love you,I very very love you" diyen bi adam vardı hoştu
Mesaj tarihi:
yo whats up cutie?

dil sınıfı öğrencisiyim yannış olmasın ama bu sistem yüzünden öğrencilik hayatım burda bitcek sanırım[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
ý speak englýsh.

"ı" kullanmayın "i" kullanın.

dalga geçiyo sonra yabancılar bizle...

eööö, galiba harf problemi yaşıyorum... "ı" ya basınca "y" gibi bi karakter çıkıyo oyunlarda falan. Onu yapim dedim. "şekerim tatlım balım" gibilerindeni sulandı... O_o[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 11 Ağustos 2005 03:50 tarihinde demiş ki:
ý speak englýsh.
"ı" kullanmayın "i" kullanın.
dalga geçiyo sonra yabancılar bizle...

neyiyle dalga geçiyo, öle kullananlarla yabancılar degil en fazla sen, ben dalga geçeriz, onların çok umrunda olan bişey degil[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
i live in english[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
said:
Cafein, 10 Ağustos 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
"I love you...(kendini ve kızı göstererek) I love you(parmakla arkadaşı ve diğer kızı göstererek)... To the beach, yallah!"

20 dk sonra sahilde:
"Look, Turkish man me. Are you sex? (göğsüne bam bam vurarak) Yes I am!" Bunun üstüne kız güler. "Hotel go? Yeeeees yeees nice niight!" Adam kızı götürür. Bodrumda gözlerimin önünde gerçekleşen bir sahnedir, bana 20 milyona malolmuştur(iddiaya girmiştim de götüremez kızı diye).

Bu bakımdan İngilizce bilmek önemlidir, faydalıdır.

Bu bizim fatih lan uhauhauh bizim eski bakka fatih bize bunu kaç sene önce anlattıydı kopmuştum euhue[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Crossroads Blues
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton
Mesaj tarihi:
i knaw english and i em in amerika naw[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
Horace kayağa gidecek kadar ingilizce biliyor işte çat pat :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...