Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 15 yaş laf sokma yurdu değil burası .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Uu ne dedii.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sen sus burda kin kusacam sana yoksa . Kedinle gidersin artık taksime .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 beyni aklı mantıgı olan bi insanın sigari icebildiğini dusunemiyorum[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Beynim aklım mantığım var sigara içiyorum .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 mantıgın var sigara iciyosun garip işte.[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sigara içenler aptal demeye getiriyorsun ki, karşına büyük kitle alıyorsun hehe. Tavsiye etmem.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kendi kendine zarar verenlere ben aptal diyorum valla alexi napiyim :) aklım almıyo yani[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İçki, nargile, kola falan içiyor musun merak ettim?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Alexi aptal -Duydun mu kanser yapmayan sigara çıkarıyorlarmış -..^%+& öyle sigaranın içine öyle sigara mı olur .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kola icmem bıraktım 3 ay once gerektiği zaman icki icerim nargile , sigara türü şeyler kullanmam[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hatta kahve , pizza ve cay i da kendine zarar vermeye alabiliriz boyle bir durumda..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İçki de zarar veriyor sana, bile bile içiyorsun üstelik. Aptal mısın sen?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 riehn konunun sigara oldugunuda unutmamak gerek. ona bakılırsa sadece domates falan yemen lazım kendin yapcan onuda[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahah az önce 15 yaş gurubundan bahseden bi ufaklık vardı nerde şimdi o ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 2 kilo domatez[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Aptallık sadece başlarken söz konusu yani insan başlamadan oturup düşünmeli gerçekten mantıklı mı diye yoksa başladıktan sonra vücudun bazı en önemli fonksiyonları (çeşitli hormonlar adını unuttum) işlemek için tamamen sigaraya bağımlı oluyor. Bu nedenle içmeye devam etmenin aptallıktan çok ihtiyaçla ilgisi var.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 valla gerektiğinde ortama ayak uydurmak icin icerim normalda alıpta kübüne düştüğüm falan yok uzgunum. ictiğim zamanlarda aptal diyebiliyorum kendime. kendi kendime zarar verebiliyorum. ( tabi gunde 1 kadeh şarap vs tipi şeylerin saglıga zarar vermediğini yarar sagladıgınıda bi ek yapam) ama sigara ve icki kotu tabi[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yani sonuc itibariyle her madde bir sekilde vucuda girdiginde mutlaka bir zarar verir ancak bu kimi zaman etkili kimi zaman etkisiz olur ve bu durumda kişinin genlerine baglidir.. valla bence bu biraz gereksiz gibi geldi kendine zarar verme vs... ne bilem sigara iidir içilir içki de ole butun hersey ole işte.. seversin içersin.. zevkler ve renkler tartisilmazmiş..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ardeth baslama sorun burda yani hangi aklı mantıgı olan insan zarar veren bişiye başlayabilir yani :) bunu anneme babamada cok soluyorum :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Tartışılır ama empoze edilmez[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yani şimdi domatesle pattezle kıyaslamamak lazım. Sigara birşey getirmiyorsa, içkide birşey getirmiyordur. Bile bile kendine zarar veriyorsun. Beyin hücrelerin yatıyor. E kendine değiyor bu laf aynı zamanda. Ne anladık bundan. Ha ki, uzun yaşama emeli olan bir insan olmadığımdan dolayı, pek iplemiyorum gelen zararları.Yani sigara alkol kullanmayıp günde 5 vakit namaz kılan insanlarada 20 yaşında kamyon çarpıp 5 parçaya ayırabilir. Misal; Tarantino.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İçki zararlı değildir.. Kandırmışlar sizi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Zopik, 17 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: ahah az önce 15 yaş gurubundan bahseden bi ufaklık vardı nerde şimdi o ? Bakınız yine laf sokma eğilimi içersindesin . İnsanların kimliklerini , kişiliklerini , bilgi/kültür seviyelerini tam olarak algılayamadan onlara çeşitli küçüklü büyüklü sıfatlarla seslenemezsin . Hakkımda bir görüş sahibiysen ve belirli bir olgunluk mertebesindeysen bana laf söyleme hakkı doğar .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Alayınızı silerim. Rahat durun lan haha.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar