Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Açıkcası ben şu an cafemde sigara içmeyi yasaklasam batarım. Bütün herkes sigara içiyor, ekmeğimle oynamaya niyetim yok :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Evet örgütlenmeye lüzum yok . Bi pls bi jnms bi de ufak bi gülücük :)))))))))))) gibi işi halleder .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla genelde (artık) kapalı mekanda sigara içmek yasak..Yasak olmayan bi yerdeysen daha kaliteli ve içerde sigara içilmesinin yasak olduğu bi yer tercih et..[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Cafelerde boşuna havalandırma yok. Cafelerde boşuna sigara içilir / sigara içilmez yerler yok. Boş tartışmalar.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu arada pasifler daha cok zarar goruyorlar.asıl haksızlık bu.hadi burnumun sumugunden gectim[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Kaç tane bar biliyorsun sigara içmenin yasak olduğu ? Restoranlardada , sigara içilmez bölümü vardır , bu bölümü kapsamayan , o kümenin dışındaki bölümlere sigara içilable zone deriz . Ben görmedim öyle yeşilaycı bir yer . Ya da ben pek bilmiyorum galiba?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: irin, 16 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: bu arada pasifler daha cok zarar goruyorlar.asıl haksızlık bu.hadi burnumun sumugunden gectim Yalan o[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Aktif içenler otomatikman pasif olmuyor yani. Üfledikleri duman direk size geliyor, onlar zarar görmüyor siz görüyorsunuz.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sadece gösteriş için içine çekmeyenlerden bahsedicek olursak. onlara sigara bile satılmaması lazım.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sigara içilmeyen cafe zarara mahkum cafedır onun ıcın hak hukuktan zıyade cebındekı para ılgılendırır cafenın sahıbını[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Arkadaşım duman dediğin roket değil . Üflediğin yerde adamın burun deliklerini target'layıp içine girmiyor . Havada eşit dağılıyor . Senin ciğerine giden ''daha zararlı duman'' benim de ciğerime eşit ölçüde geliyor . Ben manyak değilim adamın burnuna ağzımı sokup üfleyecek , ya da seni arzuluyorum dermişcesine suratına fıslayacak kadar .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yok oyle deil işte .arastırma bu boru mu:sigara dumanındaki bazı gazlar havadaki karbondioksitle etkilesiyormus..yani siz o dumanı saf alırken biz karbondioksitli alıyoruz.bu da yuzde 25 daha olumsuz etki gosteriormus[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Biz o dumanı saf alıyoruz siz karbondiyoksitlisini alıyorsunuz da biz almıyormuyuz onu ? Ona bakarsan , en büyük zevklerden biri büyük tuvaletini yaparken sigara içmektir ama en zararlısı da odur , sabah kalkınca içmek , yemekten sonra içmek , bunlar çoğu tiryakinin karşı koyamadıkları şeylerdir ama senin söylediğin şeyden daha zararlıdırlar Tuvalette sigara içmek - Tuvalet yapılırken metabolizma yavaşlar , nikotin girince hızlanır , sen düşün durumu , bi de havasız ortam al sana hem saf hem karbonlu duman .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 cezalı da olsa içeceğim. Parasıyla değil mi?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 o zaman parasını ödemekten çekinmezsin umarım yeni bir tane yaktığın her defasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Evet çekinmem.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 rahatsiz oldugun ortam zaten alkol gibi sagliga zararli seylerin kullanildigi bir ortam degilse sorun yok . barda bile sigarayi yasaklamaya calisan zihniyetinse karsisindayim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sen özentisin sigara içiyosun. Benim suçum ne[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yoo ozenti degilim ehl-i keyfim senin barda isin ne ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bardan bahsetmiyorum. Internet cafeler sinemalar vb.. sen derken sana demedim tabi :) [signature][hline]Düdüt [Bu mesaj Zeytin tarafından 17 Ağustos 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Zeytin, 17 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: Sen özentisin sigara içiyosun. Benim suçum ne Sigara içenler özenti olmuş ben bf2 oynarken bak sen İlahi Septimus ne demiş : Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sigara özentilikten içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sigaraya özentilikten başlanır Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma 2[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 17 Ağustos 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kimse benim sagligima zarar verme hakkina sahip degildir. cevdet amca mecliste bu sigaracilari yikicak. cok mu sigara icmek istiyorsunuz gidin evinizde icin hos ben evimi kiraya verirken sigara icmek yasak diyede kural koydum. ikinci sinif insanlari evimde istemiyorum kardesim nede oturdugum yerde.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar