Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük kaptan trabzona dogru


hellspe

Öne çıkan mesajlar

arakdşlar bülent korkmaz 1-2 hafta içinde trabzona gideblr kuzenm teyzesi gs yonetimi ve futbolcuları fln cok iyi tanıo ve bulent korkmazın karısıyla konusrken bülent trabzona gidcek die solemiş ama bende kuzenimin yalancısıymama doğruluk payı yuksek[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım"
Msn l Mail
5+1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yönetim kaptana çok büyük ayıp etti tamam süresini doldurmuş olabilir ama insan ,hayatını galatasaraya adamış bi insana en azından bi plaket verir onu onore eder yazık hem de çok yazık[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!

[Bu mesaj tony_montana tarafından 14 Ağustos 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 14 Ağustos 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
tekrar tekrar yaziklar olsun bu yonetime sadece kaptana yaptiklari terbiyesizlikten dolayi istifa etmeleri gerekir.


İşte Bülent Korkmaz olayından sonra yönetime karşı tepkimin en hafif şekilde dile getiriliş şekli. Hislerime tercuman olan unclaya teşekkürler.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işin en ilginç tarafı da ergun gürsoyun ,fatih terimin kaptanı milli takıma çağırdığını duyduğunda gösterdiği tepkiydi,ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım demişti cevabı çok basit fatih terim yönetimin yitirdiği bi değeri yitirmemiş o da vefa duygusunu[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başlık yanlış buyuk çirkef trabzona dogru olcaktı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 14 Ağustos 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
tekrar tekrar yaziklar olsun bu yonetime sadece kaptana yaptiklari terbiyesizlikten dolayi istifa etmeleri gerekir.



kaptana kim terbiyesizlik yapmıs allah askına?? asıl kaptan yonetime terbiyesizlik yaptı. yonetim ona dediki bu sene sana jubileni yapalım ondan sonrada seni teknik adam olarak yapalım demisler. o ben daha oynamak istiorm diye tutturmus. ve yonetimin telefonlarını falan acmamaya baslamıs. asıl terbiyesizlik kimde? yonetimden babamın arkadasları anlattı bana.[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetim Bülent Korkmaz'a jübile ve antrenörlük teklif etmiştir (aynen Suat Kaya'ya yaptığı gibi) Bülent Korkmaz ise ben faal futbolcu olmaya devam etmek istiyorum demiştir.

Terbiyesizlik yoktur, öküz altında buzağa arıyanlara kafa atasım gelmektedir. Yönetime boş yere çemkirenlerde mali tabloyu (Faruk Süren döneminden başlayarak) ve yönetimin yaptıklarını bir incelemelidir.

İş sadece sportif başarıda değildir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Niye tepki gösteriyorsunuz ki? Şu spor bölümünde bikaç gün okuduktan sonra kimin yazısının okunmaya değer kimin zeka ve fikrinin değerli olduğunu anlayacak kadar şey öğreniyor insan zaten. Kriterleri belli herkesin. Ben artık bazı isimleri gördüm mü mesajını bile okumuyorum ya da şöyle bir göz gezdiriyorum ama mesajdan bile saymıyorum. Atan belli sonuçta. Hani "yazdıkları yazacaklarının garantisi" zaten.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"büyük kaptan" nedir yahu? ne büyük kaptanın? kimin kaptanı bu bülent? fenerin mi? bjk nin mi? mill tkaımınn mı? nedir ya. burda gs için bu terif direk büüyk kaptan yazılmasını doğru bulmuyorum. Rüştü kaç sene kaptanlık yaptı tkaıma e onada diyelim o zmzn. Hatta beşiktaşda şifo mehmet baya kaptan oldu rızada öyle.. gs de kaptna olan bi adama neden büyük kaptan diyim ben kardeşim alla alla.. bence büyük kaptan fln deil ayrıca kendisi nasıl yerlerde yuvarlanır uçar ve hatta ayağı kırılmış gibi bi saat yerde yattıktan sonra kalkıp danalar gibi koşar biliyoruz. Ne büyük kaptanı? Büyük oyuncu diyorum ben..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
*****
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neden mi büyük kaptan sadece 17 sene gs ye hizmet ettiği için değil sayısız başarılara imza attığı için hem de şifoyla rüştünün,rızanın hayal bile edemediği başarılara uzandığı için büyük kaptan bi de kimin kaptanı bu fenerin mi bjk nın mı diyosun gs fb den bjk den aşağı kalır takım mı arkadaşım lütfen yazarken biraz mantıklı olun[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!

[Bu mesaj tony_montana tarafından 17 Ağustos 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj tony_montana tarafından 17 Ağustos 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıda yazılanların yanısıra evet milli takımın da kaptanı, maçta oynamayı bırak kendi takımında oynamazken bile, hatta takımsızken bile milli takıma seçilecek kadar büyük bir "kaptan". Ve hatta birkaç sene öncesine kadar sadece kendisinin oynadığı avrupa kupası maçı 3 büyüklerden başka bir takımın tarihi boyunca oynadığı avrupa kupası maçına denk olan kaptan. Şimdi bana Rüştü'den bahsetme, o şimdi "o da büyük kaptan" dediğin Rüştünün kaptanlığı niye bıraktığını hatırlatırım. Milletin gazıyla gidip adamı tartaklıyıp dövüp ağzına burnuna yumrukları savururken de büyük kaptan mı diyordunuz Rüştü'ye? Ya da Kaptan gibi kaptan olduğu, gençleri yönlendirip takımla yönetimin arasını bulduğu, her isyanda takımı sakinleştirip yüreklendirdiği için büyük kaptan deniyor Bülent'e. Yoksa her kaptana verilen bir sıfat değil. Ama bunu zaten anlamanızı beklemiyor kimse, kimse de size siz de büyük deyin demiyor Bülent'e. Ama tutup da "büyük çirkef" "kazma adam" "ehihühü" diye mesaj atan adamın zaten insanların gözünde bir gram değerinin kalacağını zannetmeyin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 16 Ağustos 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
"büyük kaptan" nedir yahu? ne büyük kaptanın? kimin kaptanı bu bülent? fenerin mi? bjk nin mi? mill tkaımınn mı? nedir ya. burda gs için bu terif direk büüyk kaptan yazılmasını doğru bulmuyorum. Rüştü kaç sene kaptanlık yaptı tkaıma e onada diyelim o zmzn. Hatta beşiktaşda şifo mehmet baya kaptan oldu rızada öyle.. gs de kaptna olan bi adama neden büyük kaptan diyim ben kardeşim alla alla.. bence büyük kaptan fln deil ayrıca kendisi nasıl yerlerde yuvarlanır uçar ve hatta ayağı kırılmış gibi bi saat yerde yattıktan sonra kalkıp danalar gibi koşar biliyoruz. Ne büyük kaptanı? Büyük oyuncu diyorum ben..


rüstü kac sene kaptanlik yapti diyor bulent ne kadar yapti sen onu biliyor musun?
ya havle..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neden mi buyuk kaptan cunku o buyuk basarilara ulasti cunku o saydigin isimlere kaptanlık yaptı kaptan geldi kaptan gitti...[signature][hline]


Modlar bu kisiliksizlere ceza vermeyi dusunmuyorlarmi????

[Bu mesaj Theo tarafından 17 Ağustos 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...