BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 adam heavy veya black a kaçabilir dio yazdığınıdamı okumuosnz... anathema slipknot yuh daha türden alaksız şeyler... judas priest , grave digger , sentenced , aklıma ilk gelenler ama sağlam diosn judas tabikide black için dimmu b. dinle[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 in flames we trust infernal diyecek nasılsa ben söyleyim peşin peşin:)[signature][hline]beş hececiler lam3rlere cevap yok! H.B.E
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 in flames melodic death metal yapıyor, başlıkla alakasız yani[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Razu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: harvester, 09 Şubat 2005 18:18 tarihinde demiş ki: anathema hakkaten pis black metal yani... :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Eskı bır topıc ama burdan devam edıyım banada heavy metal yapan ozellıkle vokalın sesı guzel olan bır kac grup onerırmısınız?Farklı bılınmedık yenı yanı benım bılmedıgım ne olursa :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 MEGADETH tabii ki[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Megadeth dınlerım severım baska var mı?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Heffer, 09 Şubat 2005 19:40 tarihinde demiş ki: in flames we trust infernal diyecek nasılsa ben söyleyim peşin peşin:) dicektim, başlığı görünce demedim.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kesinlikle Kamelot ve Wuthering Heights, tabi Sonata Arctica'yı da unutmayalım.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Arch Ennemy[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Twisted Sister Venom(aşırı dozda alındığında kendinizi elde levye sokakta bulabilirsiniz.. hımmm, vengeaaaaaaanceeeeeeeee!!!)[signature][hline]-Old School Keşh-
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 black için: enslaved abigor burzum children of bodom tavsiye edilir. özellikle abigor ve burzum da black in derinlerine gömülürsün.[signature][hline]Aslında..
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Black dınlemıyorumda dedıklerınızın hepsını dınlıyorum zaten venom harıc..Baska var mı?:)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 moonspell[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 marduk var güzel. =)[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Iron maiden :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 46 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Iron guzeldır zatı..Marduk ne yaw :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 judas priest olur..burda kimsenin bilmeyeceğini tahmin ettiğim bi grup biliyorum: Angra.brezilyalı arkadaşlar dinletti bana da süper heavy metal olmuş..mutlaka bakın[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Judas dınlerım zaten bıterim:)..Angra hmm bakıcam tesekkurler bu kadar yeterlı sımdılık..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 in flames death metal slipknot trash metal -moonspell -Manower[signature][hline]
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dimmu borgir emperor enslavement of beauty graveworm illnath catamenia aklima gelen melodic black gruplari. heavy yaninda thrash/power da istersen; wasp testament stratovarius exodus judas priest iced earth hammerfall vs.vs.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hmm bir wasp var burda dınlemedıgım nese..4 5 tane oldu ıste bu kadar yeterlı :)..[signature][hline]
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 angra'nın iyi şarkılar: angels cry, acid rain, carry on vs. ama angels cry efsanedir..onu bi indir zaten çok beğenirsin[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 manowar[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Öne çıkan mesajlar