Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Geçen aylarda yapımına başlandı.Film Türk filmi,imam hatip mezunu olan ve imam hatipte okuduğunu arkadaşlarından ve yakın çevresinden saklayan belli bir süre sonrada Amerikaya yerlesen bir imam hatip mezununun hikayesini anlatıyor.Daha sonrasında anadolunun köylerinden birinde imam arkadaşı belli bir süre kendisinin yerine bakmasını istiyor.Köye geldiğinde daha sıradışı ve komik bir taktik izliyor. Belli noktalara komik ve eleştirel bir yönden yaklaşıyor değişik ve izlenesi bir film olacak diye düşünüyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ramazanda gösterime girecek olan filmden bashsediyorsun sanırım bir programda görmüstüm ilginc bir konusu var bakalım nasıl bir sey cıkacak ortaya.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Oha hayallerimdeki isim THE İMAM .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 !? ilginç.. Pitch blackdeki gibi "the imam" görünce şaşırdım..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İMAM sa yanlış Imam olması The Aymem türkce okunuşu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 The yalnız ingilizcedeki the degil 3 karakterin isimlerinin bas harfi olması lazım misal teoman-hasan-emre gibi.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ama bu oradaki İmam'ın önüne the yazıldığı gerçeğini değiştirmiyor, isterse turta havyar erik olsun. İsim bana dejenere gibi geldi, fazlasıyla da rahatsız etti.[signature][hline]- burası neresi - kolonya [Bu mesaj elvyn tarafından 17 Ağustos 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Xaenin, 17 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki: Oha hayallerimdeki isim THE İMAM . :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: elvyn, 17 Ağustos 2005 13:33 tarihinde demiş ki: Ama bu oradaki İmam'ın önüne the yazıldığı gerçeğini değiştirmiyor, isterse turta havyar erik olsun. İsim bana dejenere gibi geldi, fazlasıyla da rahatsız etti. Sanırım imamın amerikadan falan gelmesiyle alakalı bir hava vermeye calısmıslar.bencede gereksiz bir ayrıntı.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 izlemeye değer gözüküyor. yönetmen geçenlerde yapılan bir röportajda "barda şarap bardağının içinde vişne suyu içmenin" nasıl bir durum olduğunu bildiğinden bahsetmişti. bu cümleden sonra daha bir ilgiyle bekliyoruz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mrk ettim bn şimdi bu filmi bayağı bi The İmam He Hoşş ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahah izlenesi film.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Nasıl bi isimdir bu, izle izle doyamazsın herhalde.[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 "the" filmdeki 3 karakterin isimlerinin ba$ harfi imiş( örneğin "e" amerika'dan gelen imamın adı olan emrullah'ın "e" si ) ayrıca amerikadan gelen imam tam bir harley davidson hastasıymış. Filmin galası da galiba Konya'da yapılacakmış.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ehe benim peder bayılacak...izlenesi bir film hibi[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar