Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The İmam


Apache

Öne çıkan mesajlar

Geçen aylarda yapımına başlandı.Film Türk filmi,imam hatip mezunu olan ve imam hatipte okuduğunu arkadaşlarından ve yakın çevresinden saklayan belli bir süre sonrada Amerikaya yerlesen bir imam hatip mezununun hikayesini anlatıyor.Daha sonrasında anadolunun köylerinden birinde imam arkadaşı belli bir süre kendisinin yerine bakmasını istiyor.Köye geldiğinde daha sıradışı ve komik bir taktik izliyor.

Belli noktalara komik ve eleştirel bir yönden yaklaşıyor değişik ve izlenesi bir film olacak diye düşünüyorum.[signature][hline]shinsetsu desu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ama bu oradaki İmam'ın önüne the yazıldığı gerçeğini değiştirmiyor, isterse turta havyar erik olsun. İsim bana dejenere gibi geldi, fazlasıyla da rahatsız etti.[signature][hline]- burası neresi
- kolonya


[Bu mesaj elvyn tarafından 17 Ağustos 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 17 Ağustos 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
Ama bu oradaki İmam'ın önüne the yazıldığı gerçeğini değiştirmiyor, isterse turta havyar erik olsun. İsim bana dejenere gibi geldi, fazlasıyla da rahatsız etti.


Sanırım imamın amerikadan falan gelmesiyle alakalı bir hava vermeye calısmıslar.bencede gereksiz bir ayrıntı.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*
-Silenka- *Pure Murderer*

...........Saf olan kıymetlidir.........
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

izlemeye değer gözüküyor.

yönetmen geçenlerde yapılan bir röportajda "barda şarap bardağının içinde vişne suyu içmenin" nasıl bir durum olduğunu bildiğinden bahsetmişti.

bu cümleden sonra daha bir ilgiyle bekliyoruz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahah izlenesi film.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...