KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 http://img295.imageshack.us/my.php?image=turkconversation8ee.jpg[signature][hline]Server: Ares / Ares biri düzeltirse sevinirim Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu [Bu mesaj KingMadboy tarafından 17 Ağustos 2005 04:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KingMadboy tarafından 17 Ağustos 2005 04:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hehe:D gülücez tabi. [spo1=Yarılın pls][/spo][Bu mesaj Buzi tarafından 17 Ağustos 2005 04:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Senin sakin konusman,onun paso yes yes falan demesi kopardı beni. Bu arada şurda çakabilirmiş ama o zeka yok gerçi onda [spo1=.][/spo] :D[Bu mesaj Buzi tarafından 17 Ağustos 2005 04:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yok bu msj ları _zeus_ a atmıslar! bana degil irc de konusuyolardı hosuma gitti paylasmak istedim :)[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu ne ya koptum :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya bu salak bizim ally clana girdi asist pls diye kafamı dikiyodu maine söledim attı salağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 *!YARILIR*[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefarad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Hoodstar, 17 Ağustos 2005 08:18 tarihinde demiş ki: ya bu salak bizim ally clana girdi asist pls diye kafamı dikiyodu maine söledim attı salağı :D arkadaşım bana yardım cı olabilirmisin bende bu clana girmek istiom ama benim lvlim düşük :( biraz malesef yardımcı olursan seniçok sevixem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hoodstar ne der bilmem ama genel kural şudur, levelın yüksekse klana girersin, ya da adamın realdan arkadaşıysan girersin. yani çok da sevsen az da sevsen bi yolu yordamı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meteora Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bir clana girmek istiyorsanız tavsiyemdir şunları yapın: 1 - Clan liderine ya da asistine "clan pls" demeyin. 2 - Bir clana girmek istiyorsanız o clanla ilgili bilgi edinin. 3 - Clan üyelerinden arkadaş edinin. 4 - Clan üyelerini partilerinize davet edin. Beraber parti yapın. 5 - Clan üyeleriyle samimi olmaya çalışın. Ama cıvıtarak değil. Sadece samimi olun. 6 - Levelinizi yükseltmeye çalışın. 7 - Sözkonusu Clandan teklif geldiğinde kabul edin. 8 - Teklif gelmezse clana girmek istediğinizi belli edin.[signature][hline]Nick: Meteora Levl: Newbie Mage Serv: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Harbiden komik yaf[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 inanılmaz bir azim tebrik ettmi valla ne desen oke claaaan plss bu ne yaa :D aldınız mı bari clana :D:D:D[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahaha beyni sulanmış bunun 60 kere clan pls demiş herif ya[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Allah'ın veleti. Sinir oluyorum böylelerine.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Okurken ruhum daraldı be.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 muhtesem işte olay budur Ko efsanesi budur işte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 anlamadığım şey, ne var bu pelerinde ya[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 adaqm bana trade ıle pelerını versen arkadasa hava atıcam demıstı ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahaha biri brethte dolanırken bana "pelerin satıyom alcan mı" dedi bea :D trade cakıyo falan. salağız ya :D dedim ben de ben sana satam kırmızı 160 M yerine 100 e bırakıyım dedim :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ahh ahh o eski günler anılarım depreşti okuyun sizde eglenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 uahahah bune len :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ahahahah süper oky clan pls askjhdasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 aga clan pls aga iwi pls aga party pls aga sümüünü emiyim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 her kahkaha 2 bifteque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 1 at 4 nal 8 kahkaha donerde doner dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar