faki Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Server: Burning Legion Guildimize girmek isteyenlerin sarsar, callawey, moland, katharsise ulasmaları rica olunur, saygılarımızla jandarma basın sözcüsü callawey [Bu mesaj faki tarafından 25 Mayıs 2005 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Guild inizin ozelliklerini yazar misiniz ? acaba jandarma kiyafetleriniz var mi , kac kac nobetleriniz var, kac gunluk mecburi hizmet, kacta kalkiliyor kacta yatiliyor, torpil isler mi jandarmanizda gibi seylerden bahseder misniz. tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 orayıda mı bastılar ya :) allahım ya rab helal olsun murat abilere :P[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bir saniye benden habersiz nasıl Jandarma Asayiş masayiş oluyor yaw?[signature][hline]Alnımızda Parıldayan Şeref ve Şan Arması Kahramanlar Kahramanı Yılmaz Türk Jandarması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Kara Murat... Cok eskiden Uo da wardı bu..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kara murat değil. sarsar el turco elcapone el turco[signature][hline]if you gidve give.. if yuu don't give.. i don't make a love conversation... Fu.. out of here!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 krdes yanlıs anlama bu jandarma asayis pek hos olmamis bence baska bir guild ismi bul cok basit kalmıs ki benim fikrim bu. Bu arada soylemeden gecemiycegim bir guild var gercekten komedi kendilerini bir ara sanırsam tr nin en buyuk alliance guildi sanan HORDE AVCİLARİ(wow daa bole buyuk harflerle yaziyo)bir guild var gercekten komediler :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Horde avcıları ayrı jandarma oalyı ayrı, bu guild 5 senedir var, taa ultimanın nebula zamanlarından falan filan, sarsar elturco, elcapone bu guildin kurucuları olup ikisinin de yası 36 dır(ikizler), olay tamamıyla geyiktir ve burdada aynı ismin kurulması burda oynayanların bir çoğunun bu guildi yıllardır biliyor olması.[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hikayesi felan degil geyikse cok guzel ama ole uzun ugraslardan sora bulduysanız bence bir daha dusunun Horde avcilari gibi :D olamyin kopuyorum isimlerini gorunce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 horde avcilari bir kere bir markadır başlıbaşına kıskanmayın :D JA yada başarılar. [signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 25 Mayıs 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 doru[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: BullDoG, 25 Mayıs 2005 18:59 tarihinde demiş ki: hikayesi felan degil geyikse cok guzel ama ole uzun ugraslardan sora bulduysanız bence bir daha dusunun Horde avcilari gibi :D olamyin kopuyorum isimlerini gorunce yok olay tamamen geyiktir, birde sarsa elturco uo da bir markadır :P ee adam burdada oynuyor ordaki guildini kurmak istedi, yine aynı geyik isim kullanıldı, hatta oaly o dereceki bu adamın mesela [email protected] diye bir mail adresi var :D[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: PhalanX, 25 Mayıs 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Arada tarrenda görüyorum JA memberlarını hehe. Callawey henüz tek instantta ölüyor ama yakın zamanda hillsbrad da aramızda görürüz JA yu umarım. Tebrikler. [Bu mesaj PhalanX tarafından 25 Mayıs 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] hmm, yakın takip :D yanlız ben seni çıkaramadım önceden tanışıyormuyuz ? birde kapıstıkmı hiç ?[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 oldu olacak metalon kuralım bari.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 pes.. / ismayilu¢anpehlivan [Bu mesaj gn00m tarafından 25 Mayıs 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ismayil değil ismail :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abiiiiiii :) wow'a damı dadandınız :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aha aha aha ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: PhalanX, 26 Mayıs 2005 17:51 tarihinde demiş ki: Yakından tanırsın beni calla az insure vermedin zamanında hehe. abavvv :D[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 JA!.... BArn'dan korkun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: lord_gorthaur, 26 Mayıs 2005 18:33 tarihinde demiş ki: JA!.... BArn'dan korkun! barn kim acaba ? eskilerden kim daha dogrusu ?[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 JA guild ini uo danduymuştum.. ama hiç bir üyesi ile muhabbet etme şansım ve zamanım olmadı.. belki burning legionda iseler.. kısmet.[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 heh yakinda osman kilicimi caldi die ticketlar bashlarsa gorurum ben blizzin halini.[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 nbl northtaki jandarmaydım ben bi ara, nostalji dalgasına çarptım şimdü[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hyırlı olsun sizide aramızda görmek gerçekten sevindirici.Fakat ben US serverında oynuyorum amam yine güzel olmuş wow a başlamanız.Murat ve Fırata selamlar....(Beast) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar