Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Simdi ilk sorum bazı sitelerde dolasırken gördüm TV dizisi cekilcek die söylentiler var Spike'ın basrolunde olacagı ikinci sorumsa daha onemlı ben sımdı buffy ve angelın eskı bolumlerını aresten buldukca ındırıyorumda bunlarının hepsını sıralı bır sekılde bulabılecegım bır sıte falan yok mudur realworld dıe bı setı var ama ordan ındırmeyı bı turlu basaramadım hep sorun verıyor nerden cıktı demeyın ole mp3lerını ındırıp dınlerken gaza geldım basladım ındırmeye :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dc++ da buff angel arsivi olanlari bulucaksin somureceksin yada emuleden ekleyeceksin aratip[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Emule yi calıstıramıyorum x5-zoom var(router fırewall falan var kendılıgınden) emuleyı calıstırmıyor bende acıkcası ayarlarını bılmıyorum neyse dıger programa bakayım belkı onda bulurum saol.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 17 Ağustos 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 p2p dışında direk ftp'den indirebileceğini hiç sanmıyorum. kim bilmemkaç gb+ web alanını ve bilmem kaç on gb+ bandwithini insanlar buffy indirsin diye harcamak ister ki? açıp p2p'den araman lazım. emule vs[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 torrent.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar