Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tamlıcagım set.

Blinky

Öne çıkan mesajlar

evet lvl 50 yı buldum we artık yawas yawas toplamaya calıstıgım setı kararlastırdım.bıde sıze sorum dedım. sızce huntere bole bısey gıdermı yoksa daha yenı bır set mı aramalıyım. haa bıde hangı ıtemlerı rollersem burdan ninja diye adim cikar bunuda solersenız sewınırım...

Bow:herkesin bildigi Rhok'delar
Main Hand:Grand Marshal's Dirk
Off Hand:Grand Marshal's Left Hand Blade
Chest:Savage Gladiator Chain
Back:Dark Hooded Cape
Rings:Quick Strike Ring
Painweaver Band
Hand:Dragonscale Gauntlets
Head:Crown of Destruction
Legs:Marshal's Chain Legguards
Feet:Marshal's Chain Boots
Neck:Onixia Tooth Pendant
Shaoulder:Black Dragonscale Shoulders
Waist:Warpwood Binding
Wrist:Ironaya's Bracers of Agility
Trinkets:Blackhands Breadth
Drake Fang Talisman

bu sana uymaz yada bu bundan daha ıyıdır gıbı acıklamalar yaparsanız cok sewınırım.yanı dusuncelerınızı yazarsanız ..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o kadar dağınık itemlar seçmişsin ki linklere basıp araştırmaya korkuyom yani.Hele şuan işyerinin bilgisayarını kullanıyom.Üçüne birden tıklasam makina bozulur o derece :).[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

ehehee zaten bunları hemen 1 haftada yapcam demedımkı :D herhald bı dıer yazın sonlarına kadar ugrascam.. haftada bulursam eger 3 4 kere mc calısması yaparak tabıkı.

edit:kucukden baslamayıda sole dusunuyorum 60 da 1 2 ay bg ıle rank kascam full marshal setle baslıcam mc runlara..bana akıl karı gıbı gozukuo ama..

[Bu mesaj Blinky tarafından 16 Ağustos 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen önce bi UBRS / LBRS turlican ki setini tammla Strat falan Scholo setini tammlıcan sonra gidicen bi guild bulucan giricen DKP ile o itemları alcan bu arada tabiiki 7 X 24 honor kascam sonra Majordomoyu kescen balına GUest item çıkcak DKP vercen alcan gueste başlıcan o bow için yanında 4 kişi olması lazımki yapabil onuda geçtim Beastseti tammlaman şanslıysan en az 1-2 hafta yada 3-4 gün uyumadan ve high server olcak ondan sonra Onyxia yı kesicen kafasına DKP vercen 4-5-6 ay diyorum ben sana çünkü DKP de bi şeyler yapınca alıyosun beleş deil[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

Grand marshal olman için eğer davşan serverında ya da low population serverda olman lazım 1-2 ayda.
Ayrıca full giantstalker set al o kadar mc yaptın madem. Marshal setinden daha iyi.
Ayrıca o kadar cross class item toplamak için hayatını pvede geçirmen gerekir.
Bunları yapacak kadar iyi bir guild hiçbir zaman roll kullanmaz.
Ayrıca bu itemlar için mcyi aşıp bwlyi de farmlaman gerekiyor.
Gereksiz itemlar var. Mesela o wrist o sete ne alaka anlamadım.
Madem bg farmlıyorsun don julio's bandı giy painweaver yerine.
Bu işler zor işler.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...