Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 BL'de oynayan ve sık sık Alterac Valley'e giren arkadaşlar mevcut durumu farketmişlerdir mutlaka.Bizlerin random girmesine karşın horde guild ya da iki guild şeklinde giriyor ve organize oyun sonucunda canımıza okuyor(44 dakikada yenildik dün gece). Ben de buna karşı bir ilk adım olarak artık bizler de önceden haberlerşip grup halinde girelim diyorum ve böyle bir raid grubu toplamak niyetindeyim.Sizler de gelmek isterseniz lütfen bu başlığa mesaj atın ve yavaş yavaş gelişecek ama AV'ye hakim olacak uzun süreli bir birliktelik kuralım. Katılmak isteyen arkadaşlar buraya mesaj atarlarsa sevinirim.[signature][hline]Burn the heretic, kill the mutant, purge the unclean... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sabah IA ve bir kaç guild ile birlikte girdim. Sanırım 45dk sürdü :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Nihilum ve IA'den korkar olduk zaten, millet görünce yolunu değiştiriyo... Ayrıca ben seni bugün gördüm AV3te :P [Bu mesaj Kelemvor tarafından 14 Ağustos 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 /w Lianna[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bgnden sonra sizin için daha zor olacağı kesin :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Eğlence yeni başlıyor gibi.. Ama bi wsgyle rep olayını bitirebilseydim içim daha rahat olacak Bu yukardaki elonia varya, hiç pvp yapmaz. Hep bunlar gibiler yüzünden yenilioduk AVde[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ha bu arada olay sadece organize olmak değil elbette. Organize de olmak çok önemli fakat bazen öyle bir durum oluyor ki şunlar şuraya bunlar buraya onlar oraya gidin diyor lider, sonra 5 kişi alliance ı tutsun diyor mesela. O durumda 5 kişilik parti 40 kişiyi tanklamak için çok sağlam oyuncu lazım geliyor. Yani item da çok mühim, organize olmak da mühim, taktik de mühim, oyun kitlendiği anda çözecek taktik gerekiyor, oyunu iyi okuyan yani nerde kim var, kim kimi didikliyor onu çözüp ona göre hamle yapan oyuncu lazım. Fakat alliance olarak grupla girmeniz pek mümkün değil, FiRe oF DuNe BaBz denemişti bi zamanlar 4saat 5dk sıra bekledikten sonra vazgeçip dağılmıştı :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormshadow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Alliance'ta guild raid seklinde girilmez. Horde'a oranla queue olayi cok farkli.. Onun disinda, horde guild raid olarak girdiyse genelde alsa da, random olarak geldiginde alliance > horde. en azindan benim oldugum AV'lerde durum böyle oldu genelde. random horde grubu cabuk dagiliyor. bikac zone kaybettiklerinde cikiyolar AV'den hemen. oysa bakiyorum bazen alliance raid guilde karsi bütün zonelari kaybetmis artik, ama hala 40 kisi duruyor. Guild raid seklinde girdilerse "/afk" yazar cikarim, sonucta adil bi durum olmuyor o zaman, heh gelmis 40 kisi guildden organize bi bicimde ondan sonra ben random raidle mi kasicam. no thx. ha bazen tanidigim saglam oyuncular oluyor, benim de guildden bi 5-6 kisi olunca o horde guild raidlerin ezildigi de oldu, ama join as group olayi imkansiz oldugundan alliance'da denk gelemiyoruz pek ayni AV serverina.[signature][hline]Stormshadow - Dwarf Priest on Burning Legion [Bu mesaj Stormshadow tarafından 14 Ağustos 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hemen bi liste yapalım random av raidi :-P av ye girdiklerimin hepsini yendim.random alliance vs 2-3 guild horde olmasına rağmen.wsg için olsa daha iyi olur ama düşüncen için teşekkürler iyi fikir.bana yarın /w Lorrotar yapbilirsin şu an acc problemli.para adendi ama 2 güne bi frozen oluyo.yoksa ban mi :-P[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Stormshadow, 14 Ağustos 2005 20:53 tarihinde demiş ki: bazen alliance raid guilde karsi bütün zonelari kaybetmis artik, ama hala 40 kisi duruyor. hehe gidip relief hut ı ele geçirmeye çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Emeraldde genelde horde (motralis guildi %60) daha düzenli giriyor WGye ve kazanan taraf oluyor ancak Alliance eğer düzenli şekilde girerse kazanıyor. Açıkcası takımda 1 veya 2 tane 55ten düşük player olursa (ki Ally tarafında nedense coğu WGde oluyor) direk takım performans yarıya iniyor. Anlatamadım demek istediğimi :) Kısacası WGde düzenli team ile giren kazanır ve bunu horde tarafı daha çok yapıyor bizde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bl de hordede oyle yarisi 55 alti :P[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Miraul, 14 Ağustos 2005 22:01 tarihinde demiş ki: bl de hordede oyle yarisi 55 alti :P belli :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 priest ihtiyacınız olursa kendimi övem biras :P holypriest isterseniz /w Anialeyn :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gerçekten artık alliance'ın da örgütlü oynamaya başlaması lazım AV'de, 40-45 dakikada yeniliyoruz ve kazandığımız savaşlar da 2-3 saatten aşağı sürmüyo(8 saatlik bi savaş vardı, onda ben de vardım işte).Bunu başlatmanın yolunun da birbiri ile daha rahat iletişim kuran oyuncular olacağını düşünüyorum, yani birbirini tanıyan oyuncular.Şöyle ya da böyle çoğumuz birbirimizi tanıyoruz.Çok güzel işler yapabiliriz bence^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yanlış okumadım degilmi BL yazıyordu ? Rep için kasayım dedim bi ara artık bende nasıl bir şans varsa 23-24 kere savaş sonuçlanana kadar içerde savaştım ama 20 sinde kaybettik :D Şaka maka bugun 1-2 saat aralıklarla 2-3 kere daha girdim hepsinde ben girdigim zaman allylar bizim son kampın onundeki gy ye kadar ileremiş buldum[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Niye 2 saat sürsünki =p bi anda instance açılıyor bi bakıyorsunuz 40 alliance 20 horde sonra o 20 de çıkıyor oyundan 10 un altına inincede oyun bitiyor = beleş reputation , beleş honor =p oyun bitene kadar ne alabilirseniz ne öldürebilirseniz kar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Girdiğim hemen hemen hiçbir AV de eğer random raidse hordeların kazandığını görmedim. Bunun en büyük sebebide belki allyler farkında değiller ama Hordelar healin yapmaz :) Belkide en büyük sebebi budur yenilginin.Yoksa her iyi chargeda allyler çok pis dağalıo ama devamı gelmio hordelardan :) Organize olmama konusu apayrı ama organize olmak şuraya şu gitsin şimdi zerg şimdi chargelada bitmez. IA+Nihilum kadrosunun allyleri yenmesinin sebebi healin+laf dinlemeleri+itemlar . Yoksa IA ile de 3-4 kere girdim hepsinide aldık ama binbir açık ve hata yapılarak. Khadgars rage'i iyi bir oyunla çok rahat alır IA yı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 KR'ı yendiğimizi hatırlıyorum, ama onların da bizi yendiğini hatırlıyorum :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Valla saldırı konusunda hordelar savunmada ise Allyler çok daha başarılı. Belki tarafların tipleri ile alakalı ama üzerinize koşan bir tauren sürüsü ister sitemez ilk intiba olarak hımmm dedirtiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hehe bizim yaptigimizi yapin hordede bir guildle ittifak kurun bir gun siz afk kalin sonraki gun onlar vsvsvs... rahat rahat marshall olursunuz :D exploit ftw. 813000 cont point yapti warsongda biri bu hafta bu yontemle. dabiii g. warlord oldu. itemlerini aldi, rogue herif, oooofff inanilmaz sufer duruyo. ama adam "bir daha alliance kesen dop olsun" dedi pvp yapmiyo artik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eheheh :)[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar